First McWeekend for the Summer!

Serena16

New member
חחחחחחחחחחחחחח

זה לא אמיתי!
עכשיו הוא בשלישייה עם ארבלואה ואלביול, BFF

Noa L black

New member
מארקה טונס זה אדיר ../images/Emo6.gif

אפילו שאני לא מבינה ספרדית בשיט, לרוב אפשר להבין על מה מדובר והציורים שלהם פשוט גדוליםXD

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif מה זה ה-NeverShoutNever הזה?

להקה/אומן? לא ממש הבנתי.. חחח
אבל יש לו קול מדהייים

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifזה זמר פופ אמריקאי...

ויש לו כמה שירים ממש נחמדים וכמה שירים נוראיים...

../images/Emo48.gif../images/Emo247.gifParty and party and yeah!../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif

צלילי מקפליי:
צלילים אחרים:
David Guetta & Flo Rida & Nicky Minaj - Where Dem Girls At Britney Spears - I Wanna Go Lady Gaga - Judas Lady Gaga - The Edge Of Glory לירן דנינו- ללכת לירן דנינו- עדיין ריק
משהו שראיתי בטלוויזיה:
חח באמת יש משהו לראות בטלוויזיה..? ><
חצי הכוס המלאה:
יומולדת 18!!!! ווהו
חח היה לי אתמול
סיימתי 12 שנות לימוד. הללויה. אין דברים כאלה. אין יותר בגרויות. אעאעהאעעההע סיימנו את הסרט גמר
גיליתי שבגיל 18 אני מקבלת כסף שאמא ואבא שמרו בבנק! לונדון היר איי קאם
חצי הכוס הריקה:
היה בוחן מנ-מנ-מניאק בבגרות בקולנוע...אבל פוצצנו אותו בתשובות לפנים! בן של זונה
ציטוטיה:
més que un club :)
מתנגן:
גאגאגאגא
מוטו:
דיאטת ממתקים זה אחד הדבריםםםםם! ממליצה בחום
פרופיל:
תיראו מה האח המלך שלי קנה לי ליומולדת!!!!!!!! זה של פיקהההההההההה
הייתי בהלם למשך כמה דקות
(רק אתן פה יכולות להעריך את זה..חברים שלי סתם חושבים שאני מוזרה חח) אה ויש היום יומולדת למסי!

Serena16

New member
אבל זה של העונה שנגמרה ../images/Emo2.gif

חחחח תתחדשי ו
Mes que un club
השירים של לירן דנינו

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאת זוכרת איך קוראים לו במקרה?

לבוחן בקולנוע,או איך הוא נראה? כי גם לנו היה בוחן דקדקן מאוד. מקווה שהיה לך אחלה יום הולדת.

ליאור

הוא קירח כזה, ציני אדיש וקשוח. שקרא לחלק מהשוטים של הצלמת האדירה שלנו "מזעזעים".

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהוא היה הבוחן שלי גם!

וואו,הוא היה קשה. את לא מבינה מה הוא עשה לחברים שלי.

כן הוא אחד הנוראים חחח

המורים שלנו ממש שנאו אותו במשך כל הבחינה, והרגיעו אותנו לפני ואמרו שהוא ממש קשוח ולא להיבהל מזה, הכי חשוב לא להילחץ ולענות לעניין ובביטחון. כל פעם שהוא שאל אותנו שאלה מטומטמת אחרת המורים שישבו מאחוריו עוד שנייה הרביצו לו
הם היו כאלה חמודים. מה הוא עשה לכם?

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאחלה מתנה!

מזל שזה של העונה הזאת... של העונה הבאה הרבה פחות יפה לדעתי
אם חברים שלך לא יודעים להעריך את התלבושת הזאת הם לא בסדר! אבל לא נורא, אנחנו תמיד כאן כדי לעשות את זה
יש הרבה מה לראות בטלוויזיה! יש כל מיני טורנירים של אתלטיקה ויש את היורו עד גיל 21 (ספרד עלו לגמר! כל כך בכיתי בגול הראשון! כבר הייתי מיואשת ואז הם עשו את זה!) מזל טוב ליומולדת
לייק על הציטוט בציטוטיה
כככןןן למסי יש יומולדת היום ויש בטוויטר אפשרות לשלוח טוויטים שיגיעו אליו למרות שאין לו טוויטר וזה כזה אדיר!!

חחחחחח יאי ידעתי שיעריכו את זה פה D:

ו..נהה טלוויזיה כבר הפסיקה למשוך אותי, אני רואה רק סדרות שמשודרות בארה"ב אבל כל העונות נגמרו עכשיו. תודה רבה
מגניב, תמסרי למסי גם בשמי חחחח

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאיזה תמונה מדהימה רוני! (:) ../images/Emo23.gif

והבגדים בכלל
תתחדשי
והמון מזל טוב ליומולדת שלך!

Lex 1

New member
../images/Emo262.gifהוו איזה מגניב!../images/Emo252.gif מזל טוב מאמוש!../images/Emo65.gif

Noa L black

New member
מקוויקנדדדדדדדדד מאדרפאקררר XDD

צלילי מקפליי:
Corrupted בגדוללל
צלילים אחרים:
Just the way you are E.T Our house ♥
יוצרי הצלילים:
ממ..לא דברים ספציפיים
משהו שראיתי ביוטיוב:
די זה פשוט מתוק (החיוך אחרי האפצ'י של כריס
איזה חמוד^^) http://www.youtube.com/watch?v=V3FjR6nxQfM
משהו שראיתי בטלוויזיה:
שמש
(נוסטלגיה רצינית) העשב של השכן ♥ מלא סרטי אימה
ספרי לי סיפור:
(לא קשור לפה אבל לא היה לי לאן לדחוף אתזהXD)- שאלו את כריסטיאנו איפה "מעליבים" יותר ואומרים דברים מגעילים וכאלה, אז הוא אמר "אין ספק בכלל - אני נעלב הרבה יותר בספרד. אני לא מבין למה הם אומרים את הדברים האלה. אני שוכח אותם, אבל שאני שומע "תמות ..." קשה להתרגל לזה" זה כזה עצובי >:
חצי הכוס המלאה:
חופש! קיץ!
יש מלא זמן פנוי והעיקר אפפעם לא משעמםD:
חצי הכוס הריקה:
אני עדיין מתקשה להתמודד עם הסיום של העונה...לפחות יש קופה אמריקה
ציטוטיה:
בנדוד שלי (שהוא גם החבר הכי טוב שלי) לא ממש אוהב כדורגל אבל הוא חופררר על פיפא אז בזמן האחרון הוא מבין בזה והכל ולפחות יש לי עם מי לדבר^^ ואח שלו הקטן חולה על כריסטיאנו בטירוףXD ג'ונס: "יוואוווו אני רוצה להתחתן עם כריסטיאנו רונאלדו!" אני: "כן אני מבינה אותך..." ג'ונס: "לא את לא..זה בגלל שהוא תותח יואו..לא כי כזה הוא סקסי, חתיך אעש וכוסון..." אני: "יופי. עכשיו שני הבנים לבית דואניס מאוהבים בכריסטיאנוXD"
מוטו:
צאו לקנות נעליים במרכז ת"א! עכשיו~!~! אני פשוט לא זוכרת מתי היה כלכך זול בכל תל אביב, ואני גרה שם...
פרופיל:
ממ סתם ציור קו בפלאש (כי לא היה לי כוח ליותרXD) צ'אבי+סטיבי=
(וגם כל אחד מהם בנפרד!♥)

למעלה