A British Wednesday

Little McMickey

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo180.gifA British Wednesday../images/Emo68.gif../images/Emo179.gif

יאיי וכולנו נברך את האמוטקונים החדשים שלנו שחזרוווו משינת חורף "קיץ!!!" XDDDD אני חולה על
אז היום בבוקר.. נרדמתי רק, מאתמול הייתי ערה! נרדמתי רק היום ב-11 בבוקר.. ואני עוד צריכה לעוף לביצפר ב-5... ללמוד היסטוריה, פאק! טוב נו, המתכונת שבוע הבא... משעמם לי רצח פה.. אולי נמשיך כמה מהסיפורים והפיקים הרבים שיש לי.. אני רק מתחילה סיפורים ועוזבת באמצע, כאילו אין לי כוח יותר לעשות חוץ מ-2 עמודים XDD זה מעצבן אותי.. ככה תלויים להם באוויר כבר 2 סיפורים ו-2 פיקים... או יותר
שאלה יומית
The WHO או The Beatles או The Rolling Stones
חהחה XD שאלה קלאסית... אפשר להכניס גם את לד זפלין ואת הדלתות אבל עזבו.. מבחינתי אני לא יודעת ממש איזה אני בוחרת כי גדלתי על כל הלהקות האלה, יש לי דיסקים וקלטות וכל רגע בבית אבא שלי היה שם ומשמיע לי, כבר כילדה בת 5 ידעתי לדקלם את השירים של הביטלס..ואת דה הו אני רצינית XD "מג'יק באססססס מג'יק באססס i want it i want it , you cant have it!" XD או כמובן כמו שכולנו מכירות היטב.. " ever since i was a young boy i've played the silver ball...."
ואחד השירים האהובים עליי של הביטלס, תזהו XD תמיד הייתי חורשת עליו בדיסק.. "It's the dirty story of a dirty man and his clinging wife doesn't understand" חולה על זה שהוא אומר understand עם המבטא הזה
או רק של פול "ג'ט! ooohoohooh ג'ט! oohoohoohh ah matter, want jet to always love me " והרולינג...
כמו שדני שר "i cant get no! i cant get no! satisfaction" חמוד כזה או כמו מהפרסומת והשיר יפה הזה "she comes in colors everywhere she combs her hair she's like a rainbow " קיצר להקות קלאסיקות ואני בטוחה בכלל שמלא ממכן ירשמו ביטלס כי זו להקה יותר מוכרת ת'אמת.. אז נראה
יצאתי מטורפת XDDDD וסתם תמונה מהקליפ של all time low של אלכס
כזה חתיך שםם

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifאני.פשוט.עייפה.

זה כל היום שעובר עליי. וגם כל הימים שלפני...

גילולית

New member
../images/Emo205.gifיום משעמם תחת

היום בערב טקס יום השואה
הביטלס
האהובים עלי נכום לעכשיו זה HEY JUDE(למדתי בפסנתר)ו HERE COMES THE SUN וגם אימאג'ין- ג'ון לנון אם זה נחשב, גם את זה למדתי בפסנתר

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifOMG

בדיוק חזארתי משיעור בלט ואנחנו נעשה רירקוד לסוף שנה על שיר אחד של הביטלס שאני לא יודעת איך קוראים לו אבל זה מתחיל : close your eyes and i kiss you tomrow i kiss you משהו כזה... מכירה?

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifכן כן זה../images/Emo70.gif

ממש תודה שצמתאתץ לי את זה עכשיו אני אוכל להתאמן על הריקוד
XD

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

מבחנים
כל כך הרבה מבחנים
יש לי במדע יום שישי,בערבית-משווה-יום ראשון וביום שלישי בחשבון >< וזה הזדמנות אחרונה להעלות ציון ): לא היה לי השנה יותר מ-65 |: נאמ.היה היום משעמם .המחשב שלי קם לתחייה רק אתמול והיה לי היום מבחן בספרות
אני הולכת להיכשל. רבתי היום עם איזה פרחה אחת
הן כל כך טפשות גאד
וסיימתי הרגע את השיעור אורגן :) נאמ.ביום העצמאות יש את היהודים בספורטק
ובקשר לשאלה-אממ The WHO

Dirty wings2

New member
ואו כמה זמן לא הייתי פה!

חח אני נוטשת וחוזרת כמה נחמד מצידי XD בקושי יש לי זמן (יש לי אני סתם חשה כיאלו אני אשת עסקים XD), אבל את הפורום שכחתי לצערי :( בכל מקרה,יש לי בלוג סיפורים חדש D: הוא על מקפליי ^^ אתן מוזמנות להכנס ולקרוא אם בא לכן חחח http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=462604 לא נכנסתי פה רק בשביל הפרסומת הסמויה
אלא להגיד לכן שאתן פורום מקסים באמת! גם אם אני לא מגיבה הרבה..יוצא לי לקרוא פה ושם P: יום טוב

rox love BSM

New member
יום רביעיD:+בקשה

קודם כל
-ליום השואה. אממ היה יום מגניב לא עמוס מדי. המורות הכלבות עדיין לא החזירו את המבחנים מלפני פסח. ומחר יש לי שעת 0 וביום שישי עוד שעת 0!!! שוב קיבלתי 100 באנגלית ושוב בתלהבתי כמו איזה מפגרת למרות שיש לי ילד אמריקאי וילדה אוסטרלית(או משהו כזה) והן קיבלו פחות ממני אז מוהאהאה XDD וזהו אין משהו מיוחד. אה ורציתי לבקש אם משהי יכולה להעלות יל את IWHY בגרסא של הקליפ. תודה :) ובקשר לשאלה-ג'יזס אני לא יכולה לבחור ביטלס זה קלאסי כמובן והרולינג סטונס פשוט אגדות ו'דה הו' ממש מגניבים. אז לוידעת אואזיס XDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifמתכונת מעבדה בביו' ../images/Emo115.gif../images/Emo105.gif

אז אחרי שאתמול הגעתי במיוחד ב-11:00 וחיכיתי לחינם עד 14:00 כי עד שהגיע תורנו להיבחן במתכונת ביוטופ אז הייתה ישיבת צוות של המורים והמורה לא יכלה לבחון אותנו, באתי היום למתכונת מעבדה ובמטרה אחרי זה גם למתכונת בביוטופ. המתכונת הלכה בסדר יחסית, הייתי צריכים להשתמש בבצל בניסוי וכל היום הסרחתי מבצל ><" גיליתי שבמבחן שהיה לפני פסח קבלתי 54
(אפילו לא עובר!), היא לא רצתה להגיד לנו אז הצצתי לה בדף DD: ~מטורפת~ ואחרי זה חיכיתי לה מלא שתבחן אותי וכמובן זה בסוף היה סתם לעבור איתי על עוד תיקונים לעבודה
העברתי את הזמן בשיטוטים בבצפר וחיפוש אחר היחצ"ן שיביא לי את הכרטיס לרוק עצמאות ~יופידו~ וגיליתי שיש לנו פווול ימי חזרות לטקס סיום כל החודש והטקס ב-1/6 ואין לי מושג איך נספיק להתכונן אליו
אוה, וגם קבלתי מכתב שעברתי את המיונים למסלול 'רקיע' בצבא! DDD: אחרי שורה ארוכה של כשלונות ואכזבות סופסוף עברתי משהו >< זכיתי לקרוא את המילים: "אני שמחים להודעיך כי עברת בהצלחה...". אז כן, זה לימודי אלקטרוניקה במשך שנה בשנקר ואחרי זה גיוס לחיל חימוש רק ב-2010 אבל אני באמת שוקלת את זה ואולי יהיה נחמד לעבוד במשהו שאני לא אוהבת >< ואחרי חפירה מטורפת זו
תשובה יומית את The Who לא הכרתי עד פינבול וויזארד (
) וגם אז לא טרחתי לשמוע שירים נוספים שלהם. הביטלס כמובן אבל לא הרבה שירים. אני מכורה לאלינור ריגבי
וגם הרולינג סטונס כנ"ל, אולי כי פשוט אף פעם לא יצא לי לחקור את הדיסקוגרפיה שלהם לד זפלין זה רק Whole lotta love
וואו חפירה מטורפת ^^

purple floyd

New member
../images/Emo181.gif

The Beatles תשובה לשאלה היומית
פרויקט על השואה, דיכאוני ממש. אבל האמת? היה אחלה יום.

NoNo xD

New member
|אבטי| יום רגיל [= ../images/Emo110.gif

סמיילים חמודים ->
וואי יש מצב אני רוצה להחליף את ה
ל
מה אתן אומרות האבטיח חמוד לא ? טוב היום שלי היה ככה .. 4 שעות בצפר , שעתיים מדעים חופשיות [המורה לא הייתה] שעה מתמטיקה ואז הייתה אמורה להיות עוד שעה מתמטיקה אבל המורה הלכה . חוג , עבודה בתנך עם חברות ועכשיו יש לי לקרוא ספר מדהים [לא
] לספרות . נורא כיף לקרוא על ילדה שאנסו אותה ..
ועבודה בערבית [שונאת ערבית זה חופר ><"] ואממ .. זהו .

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif החלטתי חחח ../images/Emo3.gif

לקיץ המאומץ שלי יהיה אבטיח

JuSt My LuCk

New member
יום רביעי :D

דייי אני פשוט חולה על היום הזה XP רוב הפעמים... טוב אז על הבוקר רבתי עם אמא ....אני אפילו לא זוכרת על מה.... טוב אבל לפחות הספקתי לאכול ארוחת בוקר :D שזה שיפור... טוב אז על הבוקר שעה חופרת בתקשורת וחברה :S אבל עבר יחסית מהר :D ואני צריכה לעשות ביום שישי מבחן חוזר בזה :( (קיבלתי 55 בגלל שנשפך לי קפה על כל החומר
---->זה התירוץ שלי XD ) אמממ שעתיים חופרות בלשון והעתקתי ב-5 דקות הפסקה בין השעתיים 2 דפים של שיעורי בית שהיא כמובן לא בדקה ..... וואי ואז הפסקה גדולה :D הקדשנו (אני וחברה שלי ) שיר לחברה אחרת שהייתה לה יום הולדת לפני יומיים :D (הקדשנו את HIGHWAY TO HELL של ACDC אני חולה על השיר הזה מאז על טבעי XD ) ואז קיפצתי לי בין האנשים בבית ספר XD . טוב ושיעור היסטוריה יוצא מן הכלל שרובו העברתי בכתיבת פתקים עם חברה XP ומתמטיקה ששעתים חיפשנו כיתה XD בסוף מצאנו XD וציירתי כל השיעור בערך XD חחחחחחח ואז הפסקה XD פאק התחלתי ללכת לאנשים ולהגיד להם שאני אוהבת אותם XD זה היה מצחיק
ואז שיעור ספרות שדיברנו על שיר מדכא מהשואה =/ והביתה:D לאכולללללללללללללללל XDDD עכשיו אני לומדת לתקשורת וחברה(בערך ) ו.... זהו :D יום מעניין אה? XP שאלה יומית: אמממ אני חושבת שאני הכי אוהבת מכל הלהקות את הביטלס... כי אני לא ממש שומעת את THE WHO והרולינג סטונס ... טוב הגיע הזמן :)

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifיום רביעי../images/Emo9.gif../images/Emo181.gif

אתמול עשיתי משקפיים ללוח ולטלויזיה ואני צריכה להיות איתם גם שאני במחשב
המורה לאנגלית לא באה אז היו לנו שעתיים חופשיות
ובשעה האחרונה היה ספרות והמורה חילקה עבודות שעשינו על ספרים וקיבלתי 110
הייתי בשוק.. ואני כ"כ עייפה בזמן האחרון
ובקשר לשאלה.. ניראה לי הביטלס
כי כל השאר אני לא שומעת אף שיר שלהם ושל הביטלס אני אוהבת הרבה שירים

../images/Emo95.gif #רביעי#

היה יום נחמד בסך הכל... :) אאממממ כדאי לי להוסיף את ה
ל
? הגעתי לבצפר ממש מוקדם >בגלל אבא< והיה לי משעמם לבד, אז שמעתי מוזיקה עד שילדים התחילו להראות סימני חיים... שעתיים ראשונות היה לי מדעים והיה לי ממש ממש ממש משעמם המורה התחילה לדבר על ציפורים [?!] אז התחלתי לכתוב לנועה מכתב שהיא לא קראה בכלל
!!! אחרי כך היה לי שעתיים מתמטיקה אבל המורה חולה אז היו שעתיים חופשיות
ואז הביתתהה לאכולל וזהו.... בינתיים אני משגעת את ספיר באייסי P: ומחכה שאור תסיים לקרוא כבר תספר... ואחר כך הולכת עם חברות לטקס הזיכרון ליום השואה

למעלה