Little McMickey
New member
../images/Emo175.gif../images/Emo180.gifA British Wednesday../images/Emo68.gif../images/Emo179.gif
יאיי וכולנו נברך את האמוטקונים החדשים שלנו שחזרוווו משינת חורף "קיץ!!!" XDDDD אני חולה על
אז היום בבוקר.. נרדמתי רק, מאתמול הייתי ערה! נרדמתי רק היום ב-11 בבוקר.. ואני עוד צריכה לעוף לביצפר ב-5... ללמוד היסטוריה, פאק! טוב נו, המתכונת שבוע הבא... משעמם לי רצח פה.. אולי נמשיך כמה מהסיפורים והפיקים הרבים שיש לי.. אני רק מתחילה סיפורים ועוזבת באמצע, כאילו אין לי כוח יותר לעשות חוץ מ-2 עמודים XDD זה מעצבן אותי.. ככה תלויים להם באוויר כבר 2 סיפורים ו-2 פיקים... או יותר
שאלה יומית
The WHO או The Beatles או The Rolling Stones
חהחה XD שאלה קלאסית... אפשר להכניס גם את לד זפלין ואת הדלתות אבל עזבו.. מבחינתי אני לא יודעת ממש איזה אני בוחרת כי גדלתי על כל הלהקות האלה, יש לי דיסקים וקלטות וכל רגע בבית אבא שלי היה שם ומשמיע לי, כבר כילדה בת 5 ידעתי לדקלם את השירים של הביטלס..ואת דה הו אני רצינית XD "מג'יק באססססס מג'יק באססס i want it i want it , you cant have it!" XD או כמובן כמו שכולנו מכירות היטב.. " ever since i was a young boy i've played the silver ball...."
ואחד השירים האהובים עליי של הביטלס, תזהו XD תמיד הייתי חורשת עליו בדיסק.. "It's the dirty story of a dirty man and his clinging wife doesn't understand" חולה על זה שהוא אומר understand עם המבטא הזה
או רק של פול "ג'ט! ooohoohooh ג'ט! oohoohoohh ah matter, want jet to always love me " והרולינג...
כמו שדני שר "i cant get no! i cant get no! satisfaction" חמוד כזה או כמו מהפרסומת והשיר יפה הזה "she comes in colors everywhere she combs her hair she's like a rainbow " קיצר להקות קלאסיקות ואני בטוחה בכלל שמלא ממכן ירשמו ביטלס כי זו להקה יותר מוכרת ת'אמת.. אז נראה
יצאתי מטורפת XDDDD וסתם תמונה מהקליפ של all time low של אלכס
כזה חתיך שםם
יאיי וכולנו נברך את האמוטקונים החדשים שלנו שחזרוווו משינת חורף "קיץ!!!" XDDDD אני חולה על