A British Wednesday

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif סורי שלא קראתי ../images/Emo9.gif

הכל מאהבה
[לא יודעת מה זה קשור XD] מבטיחה לקרוא אותו מחר ! ועם אני אצליח [טוב שלא אני יושבת על המורה] אני אכתוב בחזרה ! תלוי איזה שיעור .. מדעים לא טוב כי אני במקבץ . וזוכרת מה סיכמנו ?@? עכשיו אני כועסת עלייך ! סתם
ואממ לגבי ה
מה שנראלך
אפילו שאני פחות אוהבת 2 מאומצים כי זה ארוך לכתוב
אז מה שאת מחליטה [;

../images/Emo95.gif ../images/Emo175.gif אני זוכרת מה סיכמנו ../images/Emo13.gif

אבל את לא באה למסן
אני גם צריכה לשלוח לך תתמונה ההיא שסיפרתי לך עליה...

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo180.gifאוף חשבתי שהגזוז זה מיץ >.<

המבין יבין
גזוז גזעי
חח סתם יום משעמם XD אני שונאת את המחכנת שלי @%^#%&&)*$&@$^@$%^!@#%&&)%%%$ שתמות!!!!!!!$%@$^#%&^$@^#%*^&)(^**&@#בא לי לחנוק אותה!!!!!@#%#%^*$& שכל הטיקים המפגרים מהכתפיים שלה יצאו!XDDDDD!#$!##%&$^*%&*)%&*)$^* עד שתהיה אדומה כמו הכלבלבה שלה~~~~!~#~@$!$^#%&$^*$ אוקיי פרקתי עצבים
יום נעים לכולן
בקשר לשאלה
, אני לא שומעת אף אחד XDD אבל נראה לי הביטלס
אאללכסס

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifחחחחחח הרגת אותי../images/Emo6.gif

אשכרה, מה יש לה בכתפיים חפרפרת?

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo180.gif+עם כל היום המפגר הזה עכשיו אני

צריכה חיבוק
פרשתי מההתעמלות מסיבות כאלו ואחרות, ולמרות שאני בהחלט לא מתחרטת קצת קשה לי : \ חיבוק מישהי?

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חיבוקחיבוקחיבוק../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

N e r d y

New member
וואי פרשת?

אנלא מאמינה, זה אד הדברים הקשים, באמת כאילו חח אני מעריצה אותך שהיה לך ת'אומץ. וואי כל הכבוד לך, היו לי מזה הרבה רגעים שרציתי ופשוט לא יכלתי. ואני יודעת שזה הדבר הכי קשה בעולם אבל אל תדאגי את תתרגלי לחיים עם הרבה זמן פנוי דיי מהר XD בהצלחה:]

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifיום שכזהXD

בבצפר, הגעתי למסקנה כמה שהמחנכת שלי... איך לומר את זה? ז*ונה מטומטת טיפשה !!!!#@$#%^$#%^&^)&*(&^*%^#%$#$%^*)&%*&^$%$#%^$#@* סעעעמממק איתהה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שתלך לעזאזל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לחוג פיזיותרפיה שיטפלו לה בכתפיים או בכתמים על הפרצוף שלה או בציצי הנפול שלה !!!!!!!!!!!!!!!!!!! נמסא לי ממנה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בסדר.
יומולדת לאבא, הכנתי עוגה טעימה:)
אני הולכת עוד מעט לעשות ביביסיטר
הייתי אמורה ללכת לעדות אבל זה רק למבוגרים :\
יום נעים

McGirl For Life

New member
יום דפוק לגמריי....../images/Emo191.gif

היה משעמם בבוקר.......
ניהיה ממש כיף באמצע היום!!
ואז היה סבבה בצהריים
אחרי חמש וחצי עד שבע היה נחמד
ואז..... עכשיו בערב אבא פשוט בא והרס הכל
למה בכלל יש הורים??? כדי להרוס את החיים!? אעעאעאעאעאעעאאאאאאאאאאאאאאאאעעעעעעעעעאעאעאעאעא214!#@%!@#%$#^#$^ אני שונאת הורים!!!!! הוא התחיל לחפור לי ולשגע אותי ואמא שלי פשוט ישבה שם ולא עשתה כלום ועכשיו גם המקלדת שלי נדפקה...
אני פשוט אסון טבע מהלך.................................... אני מרגישה ככה
ובקשר לשאלה.. בארור שהביטלס !!!!!!!!!!!

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif יום משעמם../images/Emo70.gif

שעה ראשונה - במקום ללמוד הסטוריה עישנו עבודה על השואה. שעה שניה - מורשת - דיברנו על מוזיאון יד ושם ובלה בלה בלה כל מיני שטויות. שעה שלישית + רביעית -מדעים- נסיתי להקשיב בשיעור על רבייה אבל זה טיפה הגעיל אותי בהתחלה אחר כך עשיתי את מה שהמורה ביקשה לעשות בכיתה אז עשיתי. בשעה הרביעית שאלו אותי אם עשיתי עבודה כלשהי במדעים שאני בקושי מודעת לקיומה ואמרתי שכן וקיבלתי על זה 80 כי אמרתי למורה שהיא נתנה לי 80 XDDD לקראת סוף השיעור אני התחלתי לדפדף בספר של רבייה ופשוט זה עניין אותייי והתחלתי לקרוא. והראו גם איך אפרוח בוקע מהביצה ואיך הוא נראה שהוא הבתוך הביצה (מגעיל). בסוף השיעור המורה אמרה שעבדתי יפה מאוד (אני בדרך כלל לא מקשיבה ומדברת כל השיעור מרוב שיעמום אבל עכשיו זה רבעון אחרון אז אני מנסה להשתפר כי אמרו שבתיכון יסתכלו לי על הרבעון האחרון בח' ועל כל ט') והיא כתבה לי הערה טובה בחוברת (הרגשתי בכיתה א'). ועכשיו אני עדיין מתכוננת לבוחן שיש לי באנגלית מחר על 120 מיליםם
זהו חפרתי
ובקשר לשאלה.... הביטלס שולטיםםם

LiMcFLY

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo42.gifיום מעייף |:

בביצפר היה מבחן באנגלית, וקיבלתי 90 וזה מוזר כי לא ידעתי כלום O__o אחרי זה גיליתי שיש מבחן ענקי בהיסטוריה ולא ידעתי עליו בכלל
אחרי זה היה מדעים, הכי משעמם ב ע ו ל ם. ואני בכלל הייתי עייפה כי קמתי ב5 בבוקר
. אחרי זה היה חוג גיטרה, גם מעייייף נורא%#$ קיצור, יום משעמם ומעייףXD ואהבתי את האימוצים האלה של הסמיילים |: קול ^^ הנה עכשיו גמלי יש אחד-
D=

אור188

New member
רביעייי =\\

אז הוא היה כמו שאר ימי רביעי מ ש ע מ ם ! קמתי כרגיל מוקדםם , הלכתי להסעה שעתיים מדעים עשינו דפי עבודה מרגיזים כאלו ..
שעתיים מתמטיקה עבר כי המורה הלכה באמצע .. אז.. לא היה משו מיוחדד.. אהה .. הייתי צריכה לקורא ספר למבחן בספרות והתחלתי אותו היום וסיימתי היום והוא 131 עמודיםם !
אממ ... וזהו.. בא לי על מאומץ אבל אני לא יודע איזה לא תפוס.. אממ .. איך זה ----
גם קשור לשם ... אם הוא תפוס תגידו ..

Simple Girl 175

New member
../images/Emo181.gifהוא לא תפוס../images/Emo8.gif

מואהעאהא!@#$%^ כולן מתחילו לאמץ! המחלה שלי מתשפטת!@#$%^&*)

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gifמחלת המאומציזם תשלוט בעולם ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מוהאעהעאאהעהאעעהע חחחחח
המדוזה מושכת

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifברור שהביטלס../images/Emo99.gif!!!11

הלהקה הכי טובה שהייתה אי פעם ותהיה אי פעם. אין דבר שיכול להתעלות על הגאונות של הלהקה הזאת. נממ היום שלי 3 שעות אנגלית, שעה זה"ב ושיחררו אותנו ממתמטיקה
אחרכך באתי הביתה, ראיתי טיפה סרטים על השואה וזה ואז ידיד בא אליי וזהו

למעלה