אבל ביצ' זה גם חוף, ולא כיוונתי לזה.
B BrowN EyeD GirL1 New member 28/5/07 #75 זו הייתה כוונתי../images/Emo123.gif אני רואה שהצלחתי להוליך שולל מישהו
ס סער טובי New member 28/5/07 #72 אה ו אם אני בא, אורלי גם באה איתי אז תתמודדו, לא אכפת לי שאתם שונאים נספחים אם זה כל כך מפריע, לא אבוא P:
אה ו אם אני בא, אורלי גם באה איתי אז תתמודדו, לא אכפת לי שאתם שונאים נספחים אם זה כל כך מפריע, לא אבוא P:
B Beyond The Veil New member 27/5/07 #43 כנראה ש../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif מסיימת ב1 וממש רוצה לראות אנשים, אז כנראה שאני אבוא (אם ההורים לא יעשו לי בעיות עם המגן בהסטוריה...)
כנראה ש../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif מסיימת ב1 וממש רוצה לראות אנשים, אז כנראה שאני אבוא (אם ההורים לא יעשו לי בעיות עם המגן בהסטוריה...)
B Beyond The Veil New member 28/5/07 #59 קוקית בעצמך!../images/Emo99.gif ומישהו מביא גיטרה? אני אשמחחחח!!! אני לא אוכל להביא משתי סיבות: גם אני באה יש מבי"ס וגם הקלאסית שלי אצל אחותי כי לימדתי אותה לנגן ואני לא אסע עד רחובות עכשיו בשביל קלאסית מסכנה! XDD
קוקית בעצמך!../images/Emo99.gif ומישהו מביא גיטרה? אני אשמחחחח!!! אני לא אוכל להביא משתי סיבות: גם אני באה יש מבי"ס וגם הקלאסית שלי אצל אחותי כי לימדתי אותה לנגן ואני לא אסע עד רחובות עכשיו בשביל קלאסית מסכנה! XDD
B blacknwhite New member 27/5/07 #48 ../images/Emo10.gif לפחות בואי שוב לפלאפל ההוא או משו, ונתאם מראש!
T The Young Amyrlin New member 27/5/07 #56 XDDD וואי זה היה כל כך הזוי... את מתל אביב, אני מהרצליה, ונפגשנו בפלאפל בעיר אחרת
T The Young Amyrlin New member 28/5/07 #90 ../images/Emo10.gif../images/Emo23.gif אם הייתם עושים את זה מחר אז זה היה אפשרי מבחינתי :$
B blacknwhite New member 27/5/07 #47 ../images/Emo45.gifאני באה../images/Emo9.gif ואין לי בעיה לקנות משהו בעזריאלי- אבל בימים הקרובים אין לי זמן לקנות דברים... מחר באים הפינים! ויש לי טניס... ויום שלישי אני גם מסיימת בצפר ב-5 ( ) וגם זה יומולדת לחברה שלי קיצר, אני באה בסביבות 2 וחצי, ואני אביא איתי כסף...
../images/Emo45.gifאני באה../images/Emo9.gif ואין לי בעיה לקנות משהו בעזריאלי- אבל בימים הקרובים אין לי זמן לקנות דברים... מחר באים הפינים! ויש לי טניס... ויום שלישי אני גם מסיימת בצפר ב-5 ( ) וגם זה יומולדת לחברה שלי קיצר, אני באה בסביבות 2 וחצי, ואני אביא איתי כסף...
א אלאנקה New member 28/5/07 #60 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif מזה, הפורום הזה מלא במבריזנים!!!! מנהל, תוודח עליהם לרשויות!!!
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif מזה, הפורום הזה מלא במבריזנים!!!! מנהל, תוודח עליהם לרשויות!!!