מסדר נוכחות [יוני]

inbal287

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo42.gifמסדר נוכחות [יוני]../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif

שם:
תאריך לידה:
איפה אתם גרים:
שיר אהוב של HIM החודש:
ושיר אהוב לא של HIM החודש:
מה אתם שומעים עכשיו?
מסן/אייסי:
דירוג לפורום 1-10:
הצעות לשיפור?
עוד משו שבא לכם להגיד?
ותמונה! [תמונה שלכם, אל תתחכמו
] שאלות חודשיות:
איזה כיתה סיימתם?
מי שמתגייס, מתי ולאן?
מה התוכניות לחופש?
יהיה לכם זמן למפגש פורום קטן וחמדמד?

linkintrance

New member
כן המפקדת!../images/Emo195.gif

שם:קטיה תאריך לידה:30.10 איפה אתם גרים:חיפה שיר אהוב של HIM החודש:החדש. חרישה. ושיר אהוב לא של HIM החודש:snow patrol-run מה אתם שומעים עכשיו?את המוזיקה הזאת של סיכום עולמי מסן/אייסי:325491774אני לא נושכת
[email protected] דירוג לפורום 10! הצעות לשיפור?נופ. עוד משו שבא לכם להגיד?אההה..לא חושבת ותמונה! [תמונה שלכם, אל תתחכמו] שאלות חודשיות: איזה כיתה סיימתם?י' מי שמתגייס, מתי ולאן? מה התוכניות לחופש?הפלגה ועבודה בטימתומטיקה יהיה לכם זמן למפגש פורום קטן וחמדמד?דא דא דא!

danduuu

New member
כבר יולי בובה../images/Emo3.gif למרות שהייתי מתה שיהיה שוב

יוני
שם:דנה תאריך לידה:26.3.89 איפה אתם גרים:ק.אתא שיר אהוב של HIM החודש:וואו המון
בייחוד רזורקשן, בארי מי דיפ אינסייד יור הארט ועוד כל מיני. ושיר אהוב לא של HIM החודש:יש המון מדי, אין לי כוח לרשום P: מה אתם שומעים עכשיו?The Used-Liar Liar (Burn In Hell) פעם ראשונה, אלבום ממש טוב האמת. מסן/אייסי:345923467 נו ויש בעולם האישי.. דירוג לפורום 1-10:בשבילי תמיד 10
הצעות לשיפור?תקחו כבר פינות יא קקות! עוד משו שבא לכם להגיד?משעמם לי ותמונה! [תמונה שלכם, אל תתחכמו]המ מהנשף [
] לפני שבוע וקצת [23.6] שאלות חודשיות: איזה כיתה סיימתם?י"ב
מי שמתגייס, מתי ולאן?20.9 לחיל הים [בקרית שליטה ימית] מה התוכניות לחופש?עבודה 10 ימים, בגרות במתמטיקה, וכנראה לישון. והרבה. עד הגיוס חחח יהיה לכם זמן למפגש פורום קטן וחמדמד?בטח!!! חסר לכם שלא יהיה. וחסר לכם שלא כולם באים הפעם.
[ענבלי לטיפולך. מי שלא בא תחסמי אותו/אותה P: ]

Pink Floyd 117

New member
מתפקדת...

שם: נועה תאריך לידה: 18.11.1992 איפה אתם גרים: בדרום שיר אהוב של HIM החודש: Buried Alive By Love ושיר אהוב לא של HIM החודש: Buried Alive By Love מה אתם שומעים עכשיו? Buried Alive By Love מסן/אייסי: פרשתי... דירוג לפורום 1-10: עד עכשיו? (אני פה בערך שבוע) 10 הצעות לשיפור? כרגע אין עוד משו שבא לכם להגיד? המקריות שבה הגעתי ל-HIM מדהימה, איזה מזל... ותמונה! [תמונה שלכם, אל תתחכמו]: מתחכמת, אין לי פה. שאלות חודשיות: מה זה שאלות חודשיות? איזה כיתה סיימתם? ח' מי שמתגייס, מתי ולאן? מה התוכניות לחופש? לעבוד... יהיה לכם זמן למפגש פורום קטן וחמדמד? כן

../images/Emo122.gif../images/Emo47.gif

שם: חן ויצמן. תאריך לידה: 12.6 איפה אתם גרים: חדרה
שיר אהוב של HIM החודש: PDLIG ושיר אהוב לא של HIM החודש: UTR מה אתם שומעים עכשיו? שקט *-* מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 9 וחצי. הצעות לשיפור? אולי נפרסם קצת את הפורום? עוד משו שבא לכם להגיד? כואב לי הראש, וחם פה. ותמונה! [תמונה שלכם, אל תתחכמו] אין לי כוחX_X שאלות חודשיות: איזה כיתה סיימתם? ט'. מי שמתגייס, מתי ולאן? -- מה התוכניות לחופש? לישון
יהיה לכם זמן למפגש פורום קטן וחמדמד? אני ממשממש רוצה מפגשפורום!

FFTL

New member
../images/Emo61.gif..

שם: ליעד..
תאריך לידה: 2.11
איפה אתם גרים: קדימה.
שיר אהוב של HIM החודש: אמ. And Love Said No
ושיר אהוב לא של HIM החודש: אין..
מה אתם שומעים עכשיו? Moments Forever Faded - FFAF
מסן/אייסי: [email protected]
דירוג לפורום 1-10: 9.
הצעות לשיפור? אין.
עוד משו שבא לכם להגיד? כלום.
ותמונה! [תמונה שלכם, אל תתחכמו] אין. שאלות חודשיות:
איזה כיתה סיימתם? ט'.
מי שמתגייס, מתי ולאן?
מה התוכניות לחופש? אילת.
יהיה לכם זמן למפגש פורום קטן וחמדמד? תמיד.

little WhiSper

New member
יולילולי.

שם: אדווה תאריך לידה: 20.1 איפה אתם גרים: לא גרה [תלאביב] שיר אהוב של HIM החודש: מממ לאדעת ושיר אהוב לא של HIM החודש: אהוד בנאי- יוצא לאור. יזהר אשדות- התחלות. ולאזכרת מה עוד, אני לא במצב של לחשוב. מה אתם שומעים עכשיו? טלויזיה, ואת החברות עושות שטויות. מסן/אייסי: מסר =] דירוג לפורום 1-10: לאדעת, צריך להתעורר, כרגיל.... הצעות לשיפור? סעיף קודם =] עוד משו שבא לכם להגיד? ש..אמ... היה לי כיפ היום
(חברות היו פה) ותמונה! [תמונה שלכם, אל תתחכמו] שאלות חודשיות: איזה כיתה סיימתם? כל כיתה! מי שמתגייס, מתי ולאן? לאמדבריםעלזה. (או עוד שניה כל"צ, או ש"ש ואז נח"ל.) מה התוכניות לחופש? לעבוד להנות בעיקר (הכל בהנחה שאני לא מתגייסת עוד שניה). יהיה לכם זמן למפגש פורום קטן וחמדמד? ענבלי! זה קצת אגואיסטי אבל תכננתי לארגן אחרי שאני אדע מה קורה עם הגיוס שלי...(כי אני אמורה להתגייס ראשונה...)

little WhiSper

New member
עכשיו אני יכולה לפרט,

התכוונתי שזה אגואיסטי מצידי לחכות עם הארגון מפגש עד מתי שכביכול אני אוכל [חיכיתי לדעת מה קורה עם הגיוס שלי], כי אם אני לא מתגייסת בקרוב אז מפגש זה לא שיא הדחוף כי אני מתגייסת ראשונה וצריך לעשות מפגש לפני שהגיוסים מתחילים.
אוף אני מקווה שהבנת. אבל חס וחלילה לא התכוונתי שאת אגואיסטית. את הכי שווה בעולם!

inbal287

New member
טוב אז אני פשוט פרנואידית שחושבת שכל

העולם שונא אותה
. יהיה טוב
. ואת פשוט מותק אמיתית
.

Girl In The Box

New member
../images/Emo15.gif

שם:לוטם תאריך לידה:5.6.91 איפה אתם גרים:ק.אתא שיר אהוב של HIM החודש:ביוטיפול ושיר אהוב לא של HIM החודש:Eternal Life-Jeff Buckley מה אתם שומעים עכשיו? מסן/אייסי:[email protected] דירוג לפורום 1-10: 10..אבל כמו שכולם אמרו צריך לעורר פה הצעות לשיפור?שכל אחד ייקח לו איזה פינה או 2 ולהגיב כמה שיותר כדי שהפורום יתעורר קצת עוד משו שבא לכם להגיד? ותמונה! [תמונה שלכם, אל תתחכמו] שאלות חודשיות: איזה כיתה סיימתם?י מי שמתגייס, מתי ולאן? מה התוכניות לחופש?למצוא עבודה,מפגש פורום HIM,מפגש פורום אליס אין צ'יינס ולא עולה לי עוד משהו יהיה לכם זמן למפגש פורום קטן וחמדמד?בטח!

dandiT

New member
למה יוני?../images/Emo12.gif

שם: דניאל^^ תאריך לידה: 26.12 איפה אתם גרים: ת"א שיר אהוב של HIM החודש: החדש... שחכתי איך קוראים לו
ושיר אהוב לא של HIM החודש: הרבה.. אינליכוח לפרט;; מה אתם שומעים עכשיו? Bon Jovi - bells of freedom מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 10
הצעות לשיפור? נו^^ עוד משו שבא לכם להגיד? אממ..
היי?
ותמונה! [תמונה שלכם, אל תתחכמו] שאלות חודשיות: איזה כיתה סיימתם?ט'^^ מי שמתגייס, מתי ולאן?.... מה התוכניות לחופש?לנוח...הרבה-.-" יהיה לכם זמן למפגש פורום קטן וחמדמד?אממ.. נראהD:

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifמתפקדת!

שם:
לי/פונץ'. תאריך לידה:
27.11.91^^ איפה אתם גרים:
בביתD: שיר אהוב של HIM החודש:
sweet pandemonium,כנראה
ושיר אהוב לא של HIM החודש:
dream theater- octavarium אבל בעיקרון יש מלאx____x מה אתם שומעים עכשיו?
dream theater- erotomania. מסן/אייסי:
[email protected] תוסיפו
דירוג לפורום 1-10:
9,הוא השתפר לאחרונה^^ הצעות לשיפור?
יותר פינות? עוד משו שבא לכם להגיד?
פרדי,ג'ורג',בריאן! ותמונה! [תמונה שלכם, אל תתחכמו]
לא<; איזה כיתה סיימתם?
ט'
מי שמתגייס, מתי ולאן?
- מה התוכניות לחופש?
כלמיני דברים
יהיה לכם זמן למפגש פורום קטן וחמדמד?
יכולהיות.

ויקס

New member
../images/Emo195.gif../images/Emo68.gif

שם:ויקי תאריך לידה:2.11.88 איפה אתם גרים:מעלות שיר אהוב של HIM החודש:
ושיר אהוב לא של HIM החודש:אין משו שממש נתקעתי עליו מה אתם שומעים עכשיו?את הרעש של המחשב... מסן/אייסי:248408415 אח"כ אני יביא תמסן..גם ככה אף אחד לא מחבר אותי...חח דירוג לפורום 1-10:9.5 הצעות לשיפור?לאן נעלמה הפינה שלי? מי שהחליפה אותי נעלמה או שזה רק אני? עוד משו שבא לכם להגיד?אני עייפה,לחוצה,ועוד כמה דברים...חח ותמונה! [תמונה שלכם, אל תתחכמו]
© אדווה שפגשתי אותה יום ראשון =]]] אני כלכך צריכה צבע דחוף!הפכתי לג'ינג'ית של ממש שאלות חודשיות: איזה כיתה סיימתם?סיימתי שנה שעברה מי שמתגייס, מתי ולאן?התגייסתי כבר
מה התוכניות לחופש?צבא
יהיה לכם זמן למפגש פורום קטן וחמדמד?לא'דעת

little WhiSper

New member
../images/Emo24.gif

והנה משהו בשבילך
ובקשר למפגש- אין דבר כזה 'לאדעת', את חייבת!

למעלה