מסדר נוכחות [יוני]

מדHIMה

New member
עונה ^^

שם:ריטה תאריך לידה:30.11 איפה אתם גרים:לא משנה =\ שיר אהוב של HIM החודש:KILING LONLYNES ושיר אהוב לא של HIM החודש:CHILDREN OF BODOM -ARE YOU DEAD YET מה אתם שומעים עכשיו?כלום מסן/אייסי:452668235 דירוג לפורום 1-10:9 הצעות לשיפור?אין עוד משו שבא לכם להגיד?יאו הוים היה היום הכי קורע בחיי אין אני מתה על חברה שלי כמה פאדיחות XD ותמונה! [תמונה שלכם, אל תתחכמו]רואים את זאתי בוורוד שלא רואים לה את הפנים (וטוב כך) שנוגעת בג'וני והילדה בלבן לא ידעה לאן להכנס בתמונה אז היא החליטה לגעת בי חוחוחחוחוחוחו שאלות חודשיות: איזה כיתה סיימתם?ח' יאו סוף סוף אבל כיתה ט' ממש לא באלי מי שמתגייס, מתי ולאן? מה התוכניות לחופש?אההם בינתיים כלום אבל אני טסה למחנה קיץ עם חברות שלי לצ'כיה יהיה לכם זמן למפגש פורום קטן וחמדמד?חחח ברור אינ ורצה ליפגוש את האנשים פה (הגיע כבר הזמן :p )

DanaValo

New member
../images/Emo23.gif

שם: דנה:) תאריך לידה: 14.12 איפה אתם גרים: ק.אונו שיר אהוב של HIM החודש: PKF (מוזר לכתוב קיצור חדש
) ושיר אהוב לא של HIM החודש: חשמל זורם בכפות ידייך
. מה אתם שומעים עכשיו? את אח שלי נוחר:-S מסן/אייסי: בכל מקרה אני אף פעם לא שם^^. דירוג לפורום 1-10: 9 ~רק כי אף אחד לא נענה לערך בוויקיפדיה!~ הצעות לשיפור? וויקיפדיה, ערך!!!111 עוד משו שבא לכם להגיד? חופשגדול. ותמונה! [תמונה שלכם, אל תתחכמו] שאלות חודשיות: איזה כיתה סיימתם? נו מור חמשושית
מי שמתגייס, מתי ולאן? - מה התוכניות לחופש? מתמטיקה (עבודה..), ו..הרבה כיף
יהיה לכם זמן למפגש פורום קטן וחמדמד? בארור.

Rose131

New member
^^

שם:נועה תאריך לידה:10.9.91 איפה אתם גרים:ירושלים\מבשרת שיר אהוב של HIM החודש:לאדעת
ושיר אהוב לא של HIM החודש:לאדעת!
מה אתם שומעים עכשיו?Misery- Good Charlotte מסן/אייסי:[email protected] דירוג לפורום 1-10:10 הצעות לשיפור?כלוםכלום. עוד משו שבא לכם להגיד?המממ. שאלות חודשיות: איזה כיתה סיימתם?י' מי שמתגייס, מתי ולאן? מה התוכניות לחופש?עבודה יהיה לכם זמן למפגש פורום קטן וחמדמד?אני מניחה שכן:)

LoveYourHate

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: אופק=] תאריך לידה:14.11 איפה אתם גרים:קרית חיים=] שיר אהוב של HIM החודש:פאשנס קילינג פלור
ושיר אהוב לא של HIM החודש:30סטמ האנטר מה אתם שומעים עכשיו?ראיון עם 30..
מסן/אייסי:eek:[email protected] דירוג לפורום 1-10: 9
הצעות לשיפור? רק שנחיה מחדש !! עוד משו שבא לכם להגיד?ניין אינץ באים לארץץץ!!!!!ואההה!!!
ותמונה! [תמונה שלכם, אל תתחכמו] שאלות חודשיות: איזה כיתה סיימתם? ט' מה התוכניות לחופש?לפי מה שאני רואה לא תהיה עבודה אבל מפגשים אילת וכו וכו חופש גדול כמו כל החופשים יהיה לכם זמן למפגש פורום קטן וחמדמד? בטחח!!!!!

נושאאא

שם: עדן תאריך לידה: 8 באפריל איפה אתם גרים: מרכז הארץ P: שיר אהוב של HIM החודש: Play Dead ושיר אהוב לא של HIM החודש: יש מלא.. טוב שיהיה Diary of Jane - Breaking Benjamin
מה אתם שומעים עכשיו? Colors - Crossfade
מסן/אייסי: דירוג לפורום 1-10: 10 :) הצעות לשיפור? אין.. עוד משו שבא לכם להגיד? - ותמונה! [תמונה שלכם, אל תתחכמו] שאלות חודשיות: איזה כיתה סיימתם? ט' D: מי שמתגייס, מתי ולאן? - מה התוכניות לחופש? להינות ולישון הרבה. יהיה לכם זמן למפגש פורום קטן וחמדמד? אמ לא $:

למעלה