טום ודניי:]]]
L Lex 1 New member 5/9/07 #49 חחחח גמני שמתי לב לזה, איזו הפתעה! חחחח >< ודאג באמצע D: קצת גיוון לא הזיק לאפחד... ><"
1 1AnastaciA1 New member 5/9/07 #50 הם תמיד מחליפים מקומות... בקטעים שהם מנגנים ... ואני לא רואה שם אפאחד שר... אז נראה לי שיש שם סולו כולשהו.. ואם לא..אז סבבבה להם D:
הם תמיד מחליפים מקומות... בקטעים שהם מנגנים ... ואני לא רואה שם אפאחד שר... אז נראה לי שיש שם סולו כולשהו.. ואם לא..אז סבבבה להם D:
B butbut New member 5/9/07 #10 ../images/Emo26.gifגאדדדדד..דני החתיכוס.. מנסה להקפיץ לי ת'לב XDDDDDDDDDDDDD
Y Yu vi New member 5/9/07 #74 ../images/Emo12.gifאיזו תמונה יפה שלו../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif
B baril New member 5/9/07 #105 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifפאק איזו תמונה יפה שלו../images/Emo99.gif
B butbut New member 5/9/07 #12 ../images/Emo26.gifזאת רק אני או שרסטה קטנה מבצבצת לה שם? או שזה סתם תלתל?? אהה?? או מי גד,אני מקווה בשבילו שזה תלתל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
../images/Emo26.gifזאת רק אני או שרסטה קטנה מבצבצת לה שם? או שזה סתם תלתל?? אהה?? או מי גד,אני מקווה בשבילו שזה תלתל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
L Little Sapir New member 5/9/07 #37 זה אבוד... לא נראה לי שכל הגיפה הזאת תוביל רק לתלתלים.. הוא בטוח יעשה ראסטות. אהה הוא גילח את הזקן השקסי!
זה אבוד... לא נראה לי שכל הגיפה הזאת תוביל רק לתלתלים.. הוא בטוח יעשה ראסטות. אהה הוא גילח את הזקן השקסי!
B butbut New member 5/9/07 #42 טוב שהוא התגלח!!הוא נראה ככה הרבה יותר שעקסי! עכשיו רק נשאר השיער.. גאש זה בטוח מוביל לראסטות!!!><
S Sivan McFLY New member 5/9/07 #40 אויי ויי..אלוהים.. תעשה משו ותעצור את זה!!!! למען העולם כולו... אל תיתן לו לעשות פאקינג ראסטות!!!!!%$#$%@$@$%$)%$&#$#$#$@#%@%&*^()&
אויי ויי..אלוהים.. תעשה משו ותעצור את זה!!!! למען העולם כולו... אל תיתן לו לעשות פאקינג ראסטות!!!!!%$#$%@$@$%$)%$&#$#$#$@#%@%&*^()&
א אמנדה האחת New member 5/9/07 #79 ../images/Emo54.gifלא ../images/Emo11.gif זה נראה כאילו הוא לא חפף את הראש כמה ימים. דאגי, פור דאג'ס סייק!!!! מה, לעזאזל, אתה חושב שאתה עושה לעצמך?! אידיוט! ><''
../images/Emo54.gifלא ../images/Emo11.gif זה נראה כאילו הוא לא חפף את הראש כמה ימים. דאגי, פור דאג'ס סייק!!!! מה, לעזאזל, אתה חושב שאתה עושה לעצמך?! אידיוט! ><''