The Heart Never Lies caps

m i c k e y 15

New member
../images/Emo41.gif=>>TRACKLIST FROM THE NEW SINGLE<<=../images/Emo41.gif

בתמונה שאני אוסיף בהמשך להודעה הזו
אנחנו נראה את הלוגו החדש שמקפליי עשו לסינגל של THNL
אהבתי ברמות=] וגם הנה מידע על הסינגל שיבוא ב-3 פורמטים.
CD1: 'The Heart Never Lies' (Album Version) + Umbrella (Rihanna Cover) כןכן אתן רואות טוב..מקפליי יעשו קאבר לשיר של ריאהנה..כנראה מה שראינו אז בוידאו ששמתי שהם שרו את זה היה הקדמה XD אני מתה לראות איך זה יצא!! CD2: 'The Heart Never Lies' (Radio Edit) + Ignorance + Interview with questions submitted by fans + 'Sofa, Hyundai, Administration' + The THNL Video + Mcfly stickers הדיסק הזה יכלול את השיר החדש של דאגי וראיון של שאלות אשר נשאלו על ידי מעריצים [אולי זה זה מה ששלחנו?] יהיה את השיר שהם כתבו רק בחצי שעה בתוכנית טופ גיר
+הקליפ של THNL ומדבקות של מקפליי. וכנראה הדיסק השלישי: 7' Heart Shaped Picture Disc - photo on one side, lyrics on the other. תמונה בצד אחד,מילים בצד האחר.​
כל אלה יעלו בערך במחיר הנמוך של 6 פאונדס!! וכדי להשאיר את המחיר ככה נמוך יעשו HMV ווירג'ין רקורדס קידומים לסינגל ולכל הדיסקים הללו. וגם ללהקה יש הורדות מרגשות בשבילנו. בכל לילה הלהקה תקליט הלהקה את הסינגל החדש בלייב בסיבוב הופעות,ויעשו וידאו על כל מעשיהם מאחורי הקלעים. מעריצים יוכלו להזמין את ההורדה הזו ביחד עם הוידאו חינם של כל לילה בסיבוב הופעות בשביל פאונד 1! על ידי שליחת SMS. ועכשיו החדשות שאני התעצבתי לשמוע והבנות שיש להם MTV HITS ישמחו לשמוע
ב-29 לספטמבר MTV HITS יקדישו ערב שלם למקפליי. חלק מהתוכניות יתכן ויהיו חדשות ויכילו צילומים חדשים וטריים טריים של הלהקה. הנה הלוח זמנים של התוכניות שיוקדשו רק למקפליי ביום הזה:
8pm - McFly's Hits Takeover 8:30pm - McFly's Life in Music 9pm - McFly: Up Close and Personal 10:30pm - McFly's MTV Hits Awards Nominees 11pm - Top 5 (McFly pick their favourite videos) כך שלאלה שיש MTV HITS אתן כ"כ ברות מזל!!! ושאלה קטנה..מי מוכנה לאמץ אותי ביום הזה?? XDDD [
"My tired radio keeps playin' tired songs..."]​

m i c k e y 15

New member
ותמונה ממייקי../images/Emo26.gif

מייקי זה האיש הזה שאנחנו כל הזמן רואות אותו מצטלם איתם הוא היה איתם 3 ימים שלמים ולקח הרבה תמונות זאת אחת מהם [איזה ראש יש לוווווווו XDDD] [
"Trying to wash away unwanted memories.."]

butbut

New member
חח זה בדיוק מה שרציתי לעדכן..אבל טוב הקדמת:]

אני מתה לראות את הקאבר של ריאנה:]

McSon of Busted

New member
ואעעעע זה נשמע כלכך ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אין לי מילים חחחח אני חייבת לראות את השידורים האלה!!!!!!!!!!!!111 תודה מיק

LironPoynter

New member
דייייי זה לא אמיתי!

אני לא כאן ב29, ויש לי פאקינג היטס! לאלא. אין מצב שאני מפספסת את זה. מישהי יודעת איך מקליטים ערוצים מסויימים בהוט? אין מצב שאני מפספסת. אין מצב.
ובקשר לכל השאר- אני מתה לשמוע את הקאבר של ריהאנה! זה צריך להיות כלכך מגניבD: ובכלל הייתי שמחה לקנות את הסינגל הזה עם כל התוספות. טנקס מיקי

just orr

New member
אהבתי את הלוגו (;

פחחחחחחח אמברלה XDDDDD איזה מגניב כל הקטע של הוידאו כל לילה DDD: באלי להיות באנגליה >< לאלאלאאלאלאאאא אני רוצה היטסססססס >< כבר אמרתי שיס צריכים להוסיף את זה?
ו.. זה אומר שמי שיש לה היסט תראה אותם בטלוויזיה? בלייב? [בערך] יו
(תודו שלא חשבתן על זה ככה XDD) תודהההההה מיכל ובת-אל!!

JuSt My LuCk

New member
אווווו אני כל כך מזמינה את הסינגל הזה../images/Emo99.gif

אוף מצאתי זמן לעבור ליס
... אולי אחת מהחברות שלי תהיה נחמדה ותקליט לי את זה (רוב הסיכויים הם שלא....
)אוףףףףףףףףףףףףףףףףף אני רוצה לראות את זה!!!

kelly7i

New member
ואע וואע, איזה הודעה ג'וסית!

כל כך דורש שנתקבץ כל הפורום בחדר עם טלוזייה שיש בה אמטיוי היטס, כל אחת תביא חטיף ונעביר ערב מושלם!!!XD גאאדד אני צריכה מישו עם היטס שיסבול אותי מול הטלויזיה שלו לכל הערב הזה!! אסורר לפספס דבר כזה יוו

Lex 1

New member
ואוו כמה מידע! קשה לי לעכל הכל בבת-אחת ../images/Emo178.gif

><" פחחחחח אממממ.. תודה רבה מיכל!!
קאבר לאמברלה!??@?%$&
אני שונאת את השיר הזה..
הוא יצא מכל החורים, חרוש ברמות. אבל רוב הסיכויים שהם יגרמו לי להתאהב בו.. אז מה אני מתלוננת? יואו הייתי פאקינג רוצה את כל ה-3 סינגלים! זה מעולה.. למה העולם אכזר??
פאקקק יום שידורים!!! הכיצד עלית על זה? את מוזמנת בידיים פתוחות לבת-ים [בערסיות]! XD נשב על פופקורן ונימרח על המסך
אבל אני בטוחה שתמצאי חברה להתנחל אצלה ולהתעלק עליה..
ודיי חפרתי..
אהבתי את זה שבכל סיום הודעה את משאירה שורה משיריהם,
><" דיי אני כזאת חופרת, גאד הלפ מי.
.

m i c k e y 15

New member
XD ../images/Emo24.gif

בת ים..פיי רחוק לי XDD סתם יש לי חברות שיש להם היטס אבל אבל אני לא פתוחה שיתנו לי להנתחל אצלם ככה XDD אני מתה לראות איך יצא אמברלה!! XDD ["..Was i too close for comfort.."
] XDD ^^

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה על הכל../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

נסטיי22

New member
שאלה..

קצת לא קשור אבל חפיף... מי מחברי הלהקה שר את השיר Mr Brightside ??

למעלה