m i c k e y 15
New member
../images/Emo41.gif=>>TRACKLIST FROM THE NEW SINGLE<<=../images/Emo41.gif
בתמונה שאני אוסיף בהמשך להודעה הזו
אנחנו נראה את הלוגו החדש שמקפליי עשו לסינגל של THNL
אהבתי ברמות=] וגם הנה מידע על הסינגל שיבוא ב-3 פורמטים.
ב-29 לספטמבר MTV HITS יקדישו ערב שלם למקפליי. חלק מהתוכניות יתכן ויהיו חדשות ויכילו צילומים חדשים וטריים טריים של הלהקה. הנה הלוח זמנים של התוכניות שיוקדשו רק למקפליי ביום הזה:
בתמונה שאני אוסיף בהמשך להודעה הזו

CD1: 'The Heart Never Lies' (Album Version) + Umbrella (Rihanna Cover) כןכן אתן רואות טוב..מקפליי יעשו קאבר לשיר של ריאהנה..כנראה מה שראינו אז בוידאו ששמתי שהם שרו את זה היה הקדמה XD אני מתה לראות איך זה יצא!! CD2: 'The Heart Never Lies' (Radio Edit) + Ignorance + Interview with questions submitted by fans + 'Sofa, Hyundai, Administration' + The THNL Video + Mcfly stickers הדיסק הזה יכלול את השיר החדש של דאגי וראיון של שאלות אשר נשאלו על ידי מעריצים [אולי זה זה מה ששלחנו?] יהיה את השיר שהם כתבו רק בחצי שעה בתוכנית טופ גיר
+הקליפ של THNL ומדבקות של מקפליי. וכנראה הדיסק השלישי: 7' Heart Shaped Picture Disc - photo on one side, lyrics on the other. תמונה בצד אחד,מילים בצד האחר.
כל אלה יעלו בערך במחיר הנמוך של 6 פאונדס!! וכדי להשאיר את המחיר ככה נמוך יעשו HMV ווירג'ין רקורדס קידומים לסינגל ולכל הדיסקים הללו. וגם ללהקה יש הורדות מרגשות בשבילנו. בכל לילה הלהקה תקליט הלהקה את הסינגל החדש בלייב בסיבוב הופעות,ויעשו וידאו על כל מעשיהם מאחורי הקלעים. מעריצים יוכלו להזמין את ההורדה הזו ביחד עם הוידאו חינם של כל לילה בסיבוב הופעות בשביל פאונד 1! על ידי שליחת SMS. ועכשיו החדשות שאני התעצבתי לשמוע והבנות שיש להם MTV HITS ישמחו לשמוע

8pm - McFly's Hits Takeover 8:30pm - McFly's Life in Music 9pm - McFly: Up Close and Personal 10:30pm - McFly's MTV Hits Awards Nominees 11pm - Top 5 (McFly pick their favourite videos) כך שלאלה שיש MTV HITS אתן כ"כ ברות מזל!!! ושאלה קטנה..מי מוכנה לאמץ אותי ביום הזה?? XDDD [
"My tired radio keeps playin' tired songs..."]