אני העלתי את זה!! גנבים!!!! קונספירציה!!!
B Bakura New member 7/6/06 #19 ../images/Emo96.gif מאוד מגניב~ >> *נאנחת ומגרדת את הרגליים מלאות העקיצות* ועכשיו יש לי שתיים חדשות בגב T__T
../images/Emo96.gif מאוד מגניב~ >> *נאנחת ומגרדת את הרגליים מלאות העקיצות* ועכשיו יש לי שתיים חדשות בגב T__T
K kenjiteshima New member 7/6/06 #23 טוב אז ככה...... טוב אני מבקש מאנשים להיכנס לאתר שלנו לבדוק לגבי מידע על הפסטיבל אנימה שתערך בקיץ בנושא על החנות
טוב אז ככה...... טוב אני מבקש מאנשים להיכנס לאתר שלנו לבדוק לגבי מידע על הפסטיבל אנימה שתערך בקיץ בנושא על החנות
H Hinamori New member 7/6/06 #28 על מה את מדברת../images/Emo181.gif כריסטינה אגילרה הכי שולתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!11111111111
T The Purple Fairy New member 7/6/06 #32 נצל"ש...מישהו יודע אולי... איפה יש תרגומים drama cd הרביעי של בליץ'?
L Lihsa New member 8/6/06 #35 DX אני רק רוצה לציין שאני שונאת את משרד החינוך. ושלא איכפת לי איזה בעיות היו לצרפת המכוערת בין שתי מלחמות העולם המפגרות. ובהצלחה לכל מי שיש לו בגרות היום ^_^ *הולכת לצייר עוד ציורי צ'יבי מעוותים ולנסות לדחוף עוד קצת ידע לראש*
DX אני רק רוצה לציין שאני שונאת את משרד החינוך. ושלא איכפת לי איזה בעיות היו לצרפת המכוערת בין שתי מלחמות העולם המפגרות. ובהצלחה לכל מי שיש לו בגרות היום ^_^ *הולכת לצייר עוד ציורי צ'יבי מעוותים ולנסות לדחוף עוד קצת ידע לראש*
S S.Riddle New member 9/6/06 #40 YOU FAIL AT ICHIGO. AND, UH, THAT THING TOO. WHATSISNAME. THAT LIFE THING.