הפינה השבועית

HoFiT592

New member
../images/Emo176.gifהפינה השבועית../images/Emo176.gif

שיר השבוע של באסטד:
שיר השבוע של סאן אוף דורק:
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:
אלבום השבוע:
משפט השבוע:
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: אממ..מצטערת שזה מאוחר לא הייתי שישישבת. אני חושבת שכדאי שמישהי אחרת בפורום תיקח את הפינה הזאת כי אני כבר בקושי בפורום וגם הפסקתי להגיב... אממ..אין לי כוח לבחור כי אני לא מכירה הרבה מכן,אז הראשונה שתשלח לי מסר תקבל את הפינה. היה סבבה פה במשך הזמן שבאמת הייתי פעילה. שבוע טוב

alexistar

New member
../images/Emo189.gif

שיר השבוע של באסטד:where is the love שיר השבוע של סאן אוף דורק:holly i'm the one שיר השבוע לא ולא:dirte bag אלבום השבוע: אין משפט השבוע: תודה (אין לכם מושג כמה פעמים אמרתי את זה השבוע) סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

לושהה

New member
oh well..

שיר השבוע של באסטד: -- שיר השבוע של סאן אוף דורק: -- שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: Panic! At The Disco-Camisado ..Panic! At The Disco-The Only Difference AFI-Miss Murder Sugababes-Too Lost In You הראל סקעת-כמה עוד אפשר בוטן מתוק בקרקס-כל מה שנשאר אלבום השבוע: Panic! At The Disco-A Fever You Can't Sweat Out משפט השבוע: "קנו לי את הדיסק של פאניקקקקקק"
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

Bleed for Me

New member
עונה

שיר השבוע של באסטד:SWTLO שיר השבוע של סאן אוף דורק:sick שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: Taking Back Sunday - Make Damn Sure Arctic Monkeys-Mardy Bum Arctic Monkeys-A Certain Romance Fall Out Boy-Xo Panic! At The Disco- London Beckoned Songs About Money Written By Machines MCR-To The End אלבום השבוע: Arctic Monkeys-Whatever People Say I Am, That's What I'm Not משפט השבוע:So all that's left is the proof that love's not only blind but deaf סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: מייקל אואן
היום אנגליה-אקוודור!!!

לושהה

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

פעם הוא היה המועדף עליי מאנגליה. היום כבר עברתי לג'ו קול,אבל הוא עדיין כוסון

Bleed for Me

New member
היה בשש..

אנגליה לקחו בהמון מזל..בעיטה חופשית של בקהאם.. היום נדע מול מי הם ברבע הגמר..

Bleed for Me

New member
מול פורטוגל..

אבל פורטוגל היו חיות במשחק היום,וישחקו מול אנגליה עם 9 שחקנים ולאנגליה יש המון מזל אז אולי נראה אותם בחצי הגמר..

לושהה

New member
הוו לא../images/Emo7.gif

אנגליה,פורטוגל ואיטליה הן הנבחרות המועדפות עליי \= אבל נוו טוב..כריסטיאנו רונאלדו [
] בכל מקרה פצוע.

Bleed for Me

New member
כן..

וכל שאר השחקנים הטובים של פואטוגל על הספסל בגלל המשחק אתמול.. ולאנגליה אין חלוץ..

למעלה