הפינה השבועית

m i c k e y 15

New member
../images/Emo202.gifבלה בלה..חיחי

שיר השבוע של באסטד: Busted - Everything I Knew Busted - Meet You There
שיר השבוע של סאן אוף דורק: Son Of Dork - Ticket Outta Loserville Son Of Dork- Little Things
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: New Found Glory - Dressed to Kill The All-American Rejects - Time Stands Still
The All-American Rejects - The Last Song Blink 182 - I Miss You Taking Back Sunday - Set Phasers To Stun Blue - All Rise Gavin DeGraw - I Dont Wanna Be The Veronicas - 4ever Fefe Dobson - Everything ולוסטפרופטס- רופטופס
אלבום השבוע: The All American Rejects-The All-American Rejects
משפט השבוע: This may be the last thing that I write for long" "Can you hear me smiling when I sing this song, for you and only you מ-last song של אול אמריקן..
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:
איזה שווה

Emo Kid

New member
../images/Emo214.gif מי זה השווה הזה?../images/Emo99.gif

4ever כבר לא ממכר.. אני לפחות נגמלתי. מכירה את השיר כבר כמעט שנה. ממש בחודש שהוא יצא.

לושהה

New member
זהוו. זה ממש ממש מעצבן.

התחלתי לשמוע אותו ממש ממזמן,ופתאום כולם מדברים איתי עליו. O: זה כמו מה שקרה לי עם Year 3000 של באסטד :]

McFLYkid

New member
שליי

שיר השבוע של באסטד: וואלה לא שמעתי הרבה.. שיר השבוע של סאן אוף דורק:הולי איים דה וואן שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: bullet for my velantine-tears dont fall the kooks-she moves in her own way וnaive pink-who knew mcfly-please please אלבום השבוע:the kooks-inside in inside out משפט השבוע:זה יותר נכון מילה..יעקובולבול(חברה שלי וההמצאות שלה..) סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: אחח מקס..

לושהה

New member
קורלע משתלטת על כל הפינות בפורום D:

נראלי שבכל יום יש לה פינה D:

עונהה!!

שיר השבוע של באסטד: Over now שיר השבוע של סאן אוף דורק: sick שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: McFly - Home is Where the Heart Is
אלבום השבוע: The magic of Disney
משפט השבוע: "when will my reflection show who I am inside?" סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

למעלה