התאריך שנקבע לפיקניק הוא...

CitizenErased

New member
../images/Emo176.gifהתאריך שנקבע לפיקניק הוא...../images/Emo176.gif

ה10 ביולי. פשוט כי מבחינה כוללת זה התאריך שיצא לי לראות שמתאים להכי הרבה אנשים. עכשיו חשוב לי לדעת מי מכאן מתכוון ויכול לבוא. אם ההיענות תהיה נמוכה מדי אז נזיז את זה לאוגוסט או משהו. אבל הפיקניק כמובן לא סותר מפגשים נוספים שנוכל לארגן לחופש. אני שוב מזכירה - ה10 ביולי, פארק הירקון, נקבע שזה יתחיל מ13:00 עד מתי שתרצו. בקשר ל"מה להביא" כדי שזה באמת יהיה פיקניק ולא סתם נשב שם ונסתכל אחד על השני, אנחנו עוד נקבע את זה בשבוע הקרוב. בבקשה תכתבו הודעות בקשר לזה בפורומים/קומונות: אואזיס, מיי כמיקל רומנס ואחרים שלטעמכם צריכים לבוא (להקות שקשורות לערוץ כמובן). תשלחו לי בבקשה הודעה ותגידו איפה פרסמתם כדי שאני אוכל לעקוב אחרי זה. מאוד אשמח לראות כמה שיותר מכם שם

HagarStar

New member
גוד ../images/Emo9.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אני אהיה שם רוב הסיכויים

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif לא ../images/Emo7.gif ../images/Emo12.gif

הא?! אבל.. כלכך כלכך כלכך רציתי להיות שם ;; חחחח אם יכולתי להישאר עד 11 זה היה יכול להיות טוב.. אבל השאלה בשביל זה אז מתי להגיע XD נווו.. כי זה השבוע התקוע היחיד שיש לי כל החופש
13:30 אוספת אותי הסעה מהבית לקורס הדרכה באיזה קיבוץ קרוב.. וזה עד 19:30. אוך. מצד אחד אפשר לקוות שיוותרו לא על יום אחד.. כנראה שלא. מצד שני אולי בסוף בכלל לא פתחו את הקורס כי זה עוד 3 ימים ועוד לא התקשרו אלי חזרה ולא שילמנו XDDD קיצור. 50% 50% לא יודעת.

HagarStar

New member
שחחחחרררר../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

תבואי לישון אצלי יום קודם או משהו
ואני בטח אכריח את שי לבוא, למרות שיש לנו זכרונות רעים מהפארק הזה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אבל אני לא יכולה ;;

היום ההורים יתקשרו לקייטנה לבדוק אם נפתח הקורס הדרכה הזה בכלל או לא.. ~נקווה שלא~ למרות שאם לא.. אז ברגע זה הפסדתי סיכוי בטוח להרוויח 1350 שקל בשלושה שבועות באוגוסט
הוו כן. שלושה שבועות של אוכל, ארטיקים, בריכה, טיולים חינם. ועוד לקבל על זה 1350 שקל D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif האא כן כן! ../images/Emo45.gif

היום אמא התקשרה לקייטנה ואין מספיק ילדים לפתוח קורס הדרכה
מצד אחד זה טוב - בלי שבוע קורס ובלי שלושה שבועות בלסבול ילדים קטנים חחחחח הוו כן! פיקניק. מצד שני רע - אין 1350 שקל ;;

יופי איזה מזל יש לי../images/Emo223.gif

הודיעו לי אתמול שיש לנו טיול ב9.. אבל אני אשתדל לבוא מפרסמת בפורום פו"ב, אינקובוס וגם בקומונה של טייקינג באק סאנדי

Luna Sphere

New member
יאי D:

אני באה עם חברה שבטוח תשתעמם ותרצה ללכת אבל לא נורא[:

Chemical Venom

New member
אמממ לא יודע...

יש מצב שאני אוכל לבוא.. יותר טוב לי כל מה שמעל ה21 ליולי אבל נראה...

Rose131

New member
../images/Emo45.gif

גם המנהלת שלי אמרה שהעיסוק עוד קופאית ככה שאני יכולה לקחת ימי חופש מדי פעם אז אני מקווה שאוכל להגיע מההתחלה

MoonyAvFreak

New member
בינתיים ../images/Emo45.gif

אני אבקש שלא ישימו לי משמרת באותו היום, אבל לא בטוח שזה יעבוד לי בגלל שבטח יהייה איזה משהו משפחתי באותו השבוע ואני אבקש יומיים מסויימים ללא משמרת, בע נראה כבר אני מקווה מאוד לבוא. :)

MoonyAvFreak

New member
פרסמתי בדה יוזד, ואני אפרסם גם ב30 ובAVA

לא שיש הרבה אנשים בAVA, אבל היי, שיבואו.

למעלה