לאאא!! I Can't.. אני מדריכה בקייטנה. אוף.
S sha na na revol New member 1/7/07 #74 אני אישית מתכנן כבר מפגש בסוכות ליד הבית שלי, לפי ההתפלגות של הפורום. אלה רק תצטרך לרדת למטה, יש לי בכלל הרגשה שהיא שכנה בבניין שלי ולא שמנו לב.
אני אישית מתכנן כבר מפגש בסוכות ליד הבית שלי, לפי ההתפלגות של הפורום. אלה רק תצטרך לרדת למטה, יש לי בכלל הרגשה שהיא שכנה בבניין שלי ולא שמנו לב.
H HagarStar New member 28/6/07 #23 יש שם עצים ../images/Emo9.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif
A AllFlowersInTime New member 28/6/07 #22 אני לא יכולה לבוא ../images/Emo7.gif../images/Emo192.gif יומולדת לBFF. ;[
F FallOutGirl New member 28/6/07 #32 ../images/Emo80.gif אל תדאגי.. עוד שבוע וחצי אמור להתחיל לי הקורס ועוד לא התקשרו חזרה ועוד לא מילאנו פרטים ועוד לא שילמנו בכלל חחחח ככה שאמ. אולי אני לא הולכת בכלל.. :]
../images/Emo80.gif אל תדאגי.. עוד שבוע וחצי אמור להתחיל לי הקורס ועוד לא התקשרו חזרה ועוד לא מילאנו פרטים ועוד לא שילמנו בכלל חחחח ככה שאמ. אולי אני לא הולכת בכלל.. :]
O oshriti123 New member 28/6/07 #30 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif ממ עם התאריך אין בעיה, להגיע לשם זה קצת סיבוך.. ממ רוב הסיכויים שאני אוכל[:
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif ממ עם התאריך אין בעיה, להגיע לשם זה קצת סיבוך.. ממ רוב הסיכויים שאני אוכל[:
M MirrorGirl New member 28/6/07 #34 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo210.gif לא יודעת אם יהיה לי כסף :/