התפקדות חודש יוני !!!!!

itzikch

New member
../images/Emo176.gifהתפקדות חודש יוני !!!!!../images/Emo176.gif

שם: גיל: מגורים: ארטיק מועדף : יש כבר תיכנונים לחופש ? : תמונה עדכנית אם יש !

ברררר

New member
מנהל- תאדים אותו כבר!!!!

שם: בר גיל:18.5 מגורים: משגב ארטיק מועדף : שוקובו שחור! אבל לא יודעת את ההבדל בין ארטיק לקרטיב אז גם קרח בטעם אננס! יש כבר תיכנונים לחופש ? : בטח.. חופששל שבוע ואז נזרקת לצבא... חופש חופש... :/ תמונה עדכנית אם יש !

Incubus Creep

New member
../images/Emo168.gif

שם: כרמל גיל: 15.5 מגורים: ת"א ארטיק מועדף : פרוטיD: יש כבר תיכנונים לחופש ? : לסוע לאילת, לחו"ל וסתם לבלות..

L A D Y B U G 2

New member
../images/Emo15.gif

|הדגששם: אורטל גיל:|סגדש| 20 מגורים: ירוחם ארטיק מועדף :|סדשג| פרוטי תות יש כבר תיכנונים לחופש ? : לטייל בכל מקום אפשרי בארץ (וכמובן חו"ל אם יצא), להתנוון בבית ולהשתחרר מהצבא.

noynav

New member
נוווווווויה ^.^

שם: נוי :) אבל עשו טובה לאנושות-נויה. גיל: 15 וחצי לוך. ארטיק מועדף: קרח לימון -.- תכנונים לחופש? לישון, לישון ולישון, אה כן, ולצאת. והאאהאהאה! ברצלונה! :)

Nezek and Co

New member
Meep

שם: יפעת גיל: 18 מגורים: הרצליה סיטי ארטיק מועדף : תותי פרוטי! יש כבר תיכנונים לחופש ? : יש לי ראיון עבודה למלון באילת אז אם אני אתקבל אני עוברת לאילת :)

MayaTheBee

New member
hlhlhlj

שם: מיה גיל: 18 מגורים: בית ארטיק מועדף : גלידוניות נחשב? יש כבר תיכנונים לחופש ? : צבא נחשב? תמונה עדכנית אם יש !

PinkFloydit

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo15.gif

שם: יעל גיל: מחר 18 מגורים: אמממ.. קיבוץ ליד רחובות ארטיק מועדף: שוקובו נחשב? יש כבר תיכנונים לחופש?: למזלי הרע לעשות מועד ב' במתמ. ומקווה מאוד למצוא עבודה עד לגיוס ..יאכ! מממממ אין לי תמונה עדכנית

Anomally

New member
אני פה אני פה#!@

שם: טל גיל: 16 ם: מגורים: ראשל'צ ארטיק מועדף: סולרו זה נחמד :) תיכנונים : ממ קורס פלאש S: למצוא עבודה ולבלות P: מקורי תמונה: אני אוהבת תתמונה הזו,למרות שאני נראית כמו ילדה בת 12 בה O.ם אומשו

AeroFan

New member
../images/Emo175.gif

שם: אלדד גיל: בקרוב 20 מגורים: נתניה ארטיק מועדף : כל ארטיק יש כבר תיכנונים לחופש ? : איזה חופש?!
תמונה עדכנית אם יש ! תמונה מסופ"ש האחרון... אבל לא משהו כי זה צולם בשעת לילה מאוד מאוחרת

itzikch

New member
אניאניאנאני!!

שם: איציק גיל: 21 ארטיק מועדף: נוק אאוט עוגיות איזה חזק!!!! והארטיק החדש של נסטי אפרסק חזק ביותר ! תיכנונים לחופש: מקווה לטוס לתאילנד ! תמונה מאילת !!! אני ומדונה !!!!

למעלה