התפקדות חודש יוני !!!!!

itzikch

New member
יש מלא דברים שלא ידעתם שיש באילת חח

זה ב IMAX הכי שווה זה ללכת ל NIGHTMARE אחד הדברים המפחידים עולה 50 שקל כדי להפחיד אתכם איזה מפחידדדדדדדדדד מי שהולך לאילת ולא הולך לשם פריאר !!!! www.nightmare.co.il

noGz

New member
שלום../images/Emo176.gif

שם: נגה גיל: 17 ועשרה חודשים מגורים: רחובות ארטיק מועדף : אם קרח אז ענבים ופטל וכאלה, ואם גלידה כזאת אז וניל מצופה שוקולד. יש כבר תיכנונים לחופש ? : מחנה קיץ, עבודה, חו"ל, אולי אגלה בזמן הזה לאן הצבא מייעד אותי. תמונה עדכנית אם יש ! והרי כמובן שאין.

noGz

New member
חע=]

אם אני רחובותית מדוע שאלמד בברנר? ^_^ לא, לא לומדת שם. והאם את? לזה התכוונת כשאמרת "קיבוץ ליד רחובות"? אני עוברת לשם עוד שנתיים (בטח זה יהיה ארבע)!!

PinkFloydit

New member
האמת היא

שאת צודקת, לא כל רחובותית צריכה ללמוד בברנר.. כן אני לומדת שם.. ז"א.. מסיימת ללמוד שם (סוף סוף הגהנום מסתיים).. חחחחחחחחחחח כןן לזה התכוונתי קיבוץ ליד רחובות אני גרה שם, בקיבוץ לא קיבוץ הזה! אם את עוברת אז זה בטח לכל הדירות האלה שבונים במקום הרפת.. השקעה מאסיבית ומטורפת.. אבל אומרים שהן עומדות להיות מדהימות והכל אז תכלס יהיה לך אחלה בחלה שם... :)

ברררר

New member
דאאאאי את גרה בברנר?!!?!!?

מכירה את ירדן? אז אני חברה שלה ושל מאיה (מרקפת נווו!!!), יותר נכון חברה של מאיה מאז כיתה א' ככה ודרכה הכרתי את מאיה.

PinkFloydit

New member
יכול להיות...

אם מדובר בירדן הי"בניקית אז בטח שאני מכירה אותה ! אבל אני לא מכירה שום מאיה... אני רק יודעת שלירדן יש חברה בשם מאיה אבל אני לא כל כך מכירה אותה..

ברררר

New member
כןןן!!! את לא מכירה? מוזר כי

מאיה גרה פעם בברנר. והיא שם כל חודש בערך חחח.. היא אמרה לי שהיאמ כירה את כל הברנרים.

noGz

New member
ל-"הרחבה קהילתית" שבונים באיזה איזור שומם

אבל מדובר בבתים, לא דירות. וזה כל כך משנה שאני מרגישה טיפשה שאני בכלל אומרת את זה=]

PinkFloydit

New member
כן..

צודקת.. זה בתים לא דירות.. בכלל לא שמתי לב למה שכתבתי... sorryyy

patito ƒeo

New member
חדשה P: ../images/Emo107.gif

שם: רותם גיל: 17 בקרוב
מגורים: ליד עפולה ארטיק מועדף : מגנוםם
יש כבר תיכנונים לחופש ? : כן[: מקווה שהם יצאו באמת חח

AurelieG

New member
ממ כרגיל באיחור..

שם: אורלי גיל:18 וחצי מגורים: אשדוד ארטיק מועדף : תהרגו אותי אם אני אגיד שאני לא אוהבת ארטיקים? :/ יש כבר תיכנונים לחופש ? : לא באמת. אני מתגייסת עודחודש ו 9 ימים :(

Musedol

New member
אהלן, חדשה פה../images/Emo13.gif

אני רואה פה פרצופים מוכרים מפורומים אחרים..
אז.. שם: דור גיל: 16 ומשהו מגורים: שוהם ארטיק מועדף: לא יודעת אם זה ארטיק... אבל טילון
יש כבר תיכנונים לחופש? : לעבוד עד שאני אטוס, ואז לעבוד ואז אילת
תמונה עדכנית אם יש ! לא כדאי

Musedol

New member
לפחות מישהו שם לב שאני פה ../images/Emo3.gif

מה קורה איתך? ומיוזים מסתובבים בכל רחבי העולם

orit a3at

New member
אני דווקא לא חדשה פה בכלל, אבל הנה, שיהיה!

שם: אורית (זאת התאומה של נטלי) גיל: 18 וחצי מגורים: ליד ירושלים ארטיק מועדף : אין ארטיק אהוב יש מיכליות של גלידה... יש כבר תיכנונים לחופש ? : עשיתי קעקוע!, בע"ה אולי עוד אחד.. אני כבר 3 חודשים בצבא..אז הצבא די תיכנן לי את החודש הזה, ואת החודש שאחריו... וכך הלאה תמונה עדכנית אם יש ! אין לי כל כך אבל אני ישים את של אחותי, בתכלס אנחנו אותו דבר (תאומות...) אחותי זאת השמאלית (זאת שממש ליד חוזה המלך)

I am Cornholio

New member
חדשה פחותויותר...><

שם: נופר גיל: 16.5 מגורים: גן יבנה ארטיק מועדף: דובדבן יש כבר תיכנונים לחופש ? : לעבוד ולעבוד ולעבוד.................... תמונה עדכנית אם יש !

למעלה