התפקדות יולי

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif יפההההההה שלייייייייי

את כל מילות האהבהה אקשור בסרט להלהלה.
כל פעם אני שרה לך את זה. נכון? למי עוד שרתי את זה? XDDDDD אני מתחילה להפתיע בציבור יותר מידי O: ראשית, מסרי לאביך מלא החלמה מהירה מדודתך הרוסיה בהכחשה מיש מארץ קיש XD שנית, נער החידות ממומביי זה אחד הסרטים. ליבה המון המון המון

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אני D: [ד"א התמונה ענקית ומכוערת אז אל

תפתחו אותה
] שם: כרמל -__- גיל:16 עוד 21יום D: אעאע XD וכמו כל שנה אני אחגוג את היומהולדת שלי במדינה שהיא לא א"י XD והפעם המדינה הנבחרת היא אנגליה אעאעא XDD ואז בארץ אני אחגוג סוויט 16 D: תאריך לידה:23.7.93 D: מקום מגורים:ת"א תמונה שלכן: מיום ה-גומיגם D: ! דרכים ליצירת קשר:מסרים מסן: [email protected] ~*~ יוני מ1 עד 100 : 96 D: הדבר הכי טוב שקרה לך החודש : יום ה-גומיגם ! אעאעאע XD נגמר ביה"ס והבגרות בלשון מאחורי D: ! הדבר הכי רע שקרה לך החודש :נמממממממממממ לא זוכרת השיא של החודש : כלומר ? שיר החודש :הרבה XD כל השירים של all time low ושל forever the sickest kids ושל boys like girls להקת/אמן החודש :כל הלהקות למעלה XD סרט החודש :דימדומים [?] והיירספרי XD ספר החודש :ניו מון אדם החודש :עדי יובל שני עדיב איילת לין תומר אופק [רק כי הוא כזה חתיך *-* ] למה את מצפה בחודש יולי :לסוויט 16 שלי )*&^%@@#*&^% מה את מאחלת לעצמך :מזל טוב D: ושאני לא אפול במדרגות איפשהו בלונדון XD ואם אני כבר נופלת אז שיהיה על איזה בריטי יפה XD ולהצטלם עם שומרי המלכה XD ולחברייך :אל תפלו במדרגות ! ושתאחלו לי מזל טוב D: ו..ו..ו.. חופשה מהנהD=

../images/Emo54.gifגומיגם זה סגידה../images/Emo99.gif

בעצם לא, רק הדובונים שבפנים...^^ אעע תהני באנגליה ;_; תחזרי עם תמונות :) חודש נפלא

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif תודה ../images/Emo24.gif חודש נפלא גם לך P:

איו את כל הגומי שהיה בפנים זרקתי זה דוחה :S XD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif איו לגומי יש טעם לוואי XD

הם גם קפואים וגדולים כאלה XD ובכלל אלה שמכינים את הגומיגם שמים רק 3 גומי באחד ! שהייתי קטנה היו מפוצצים את זה בגומי ואז בכלל שנאתי את זה XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תהני באנגליה . ../images/Emo24.gif

אני גם רוצה ללכת ללונדון
תמונה יפה - חודש מדהים .

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif החתימה שלך מטרידה אותי

כל פעם מחדש O_O סוויט 16 זה קול. גומיגם O_O תהני באנגליה האעהאעאהאע D: ואחלה חודש שיהיה לך :)

ברריי xD

New member
../images/Emo214.gif יוווני ^^

שם: בר |: גיל: עווד חוודשים 14 ^^ תאריך לידה: 24.8.95 מקום מגורים: חוור ליד רחוובות XDD תמונה שלכן: חח .. אני זווככרת שעמדתי על קצוות האצבעעות בשביל להיות בגובה שלה ^^ אני עם האדוום D: דרכים ליצירת קשר: פייסבווק - bar nahmias אייס - 273086268 מסן - [email protected] ~*~ יוני מ1 עד 100 : 95 (:) הדבר הכי טוב שקרה לך החודש : קנייתי כרטיסים למוופע של כממעט מלאכיים ראייתי את דניייאל מוורשת ויוון תוממרקין ועוווד .. PP: הדבר הכי רע שקרה לך החודש : ידיד שלי כועעס עליי ברמוות )): השיא של החודש : לא יוודעת *_* שיר החודש : לא בא לה - שייגעצ להקת/אמן החודש : שייגעצ (:) סרט החודש : איין .. ספר החודש : אני כריסטיאנה פ אדם החודש : רעות רוני פפז ^^ למה את מצפה בחודש יולי : שייההייה חוודש מגגנייב ^^ ולבוא למפגגש ולראוות אנשיים סופסוופ [= מה את מאחלת לעצמך : שהכוול יסתתדר לטוובה D: ולחברייך : שייהייה רק טווב P+

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חודש מדהים . ../images/Emo24.gif

יהיה כיף לראות אותך במפגש .
תמונה יפה .

tokio girl

New member
../images/Emo90.gifחודש מעולה ../images/Emo24.gif../images/Emo89.gif

את ממש יפה! *-*

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif חודש קול :O

~לא שוברת את המסורת מעליי~ את נראת לי מוכרת XD אבל אם את מחור ליד רחובות אין מצב חחחח. שמעתי על הספר. יש המלצות מפיך? 3>

ברריי xD

New member
../images/Emo214.gif חודש מגנייב גם לך :)

ולגבי הספפר .. אני לא ממש יודעת כי רק התחלתי לקרוא אותו .. אבל ששמעתי שהוא ספר קשה.. שמתוארים בו דברים מחריידים .. אבל הוא מאוד מעניין ..

N i t z a n 42

New member
מתפקדת../images/Emo232.gif../images/Emo79.gif

שם:ניצן גיל:16 תאריך לידה:26.11.92 מקום מגורים:ירושלים תמונה שלכן: דרכים ליצירת קשר: פייסבוק:http://www.facebook.com/profile.php?id=1341229169&ref=profile מייספייס:http://www.myspace.com/425216158 ~*~ שיר החודש: הוו יש הרבה להקת/אמן החודש: בעיקר גאנס, סקיד ראו וסבסטיאבן באך. סרט החודש :אממ לא זכור משו מיוחד אדם החודש :משפחה ,חברות, סבסטיאן באך(לא יוהן) מה את מאחלת לעצמך :טוב
ולחברייך :גם טוב! חופש וחודש מדהים לכולם!

למעלה