התפקדות לחודש יולי

../images/Emo176.gifהתפקדות לחודש יולי../images/Emo176.gif

היי כולם!! עבר עלינו החודש לא מעט אפשר לומר, בגרויות מתכונות מבחנים.. עכשיו אפשר קצת לנוח
[עד למועדי ב' וכאלה..
]
גם על הפורום עברו לא מעט דברים:
המון אנשים חדשים הצטרפו לפורום, התאהבו בנועם והתחילו לחרוש עליו בלי סוף אני בטוחה
אירוחים של שלושה אנשים מאוד מיוחדים
ארבל ארוך, אלדד ציטרין וניר זגדנסקי, שעובדים על האלבום ביחד עם נועם!
ספירה לאחור שמתעדכנת כל יום [בזכות דנה
] ומזכירה לנו כמה ימים נשארו עד הצוותא
אתם קולטים שרק 8 ימים?
שרשורי
משעשעים ביותר והכי פעילים שהיו עד עכשיו בפורום
וגםםם הפורום חגג החודש ב-27.6 שלושה חודשים
האנשים שכתבו החודש הכי הרבה בפורום-
הילי ילדת ירח1- אני [88 הודעת]
שיר יצחקי- שיר [90 הודעות]
מאוהבת בשירים שלה-דנה [96 הודעות] ואני רוצה קצת להתלהב ולהגיד שהחודש נכתבו בפורום 707 הודעות שזה פשוט המוןןן!!! והכי כיף לי בעולם, באמת שאני מאושרת כרגע
ועכשיו להתפקדות האמיתית, שלכם-
שם:
שיר שעשה לכם את החודש:
שיר של נועם שעשה לכם את החודש:
אמן החודש:
הופעת החודש:
הדבר הי טוב שקרה לכם בחודש יוני:
תכנונים לחודש יולי:
תמונת החודש:
וכמובן לשאלת השאלות- מי מגיע לצוותא?? תשרשרו
ואם לא, אז אולי נוכל לעזור לכם איכשהו..
אני שוב מזכירה על ה-3.7 יום חמישי הזה, נועם משדר שעתיים שלמות ברדיו אמצע הדרך בשעות 00:00-02:00 אז תשמעו :) שיהיה לכם חודש מגניב וכיפי
נתראה עוד 8 ימים...

כתבתי 90 הודעות??? מגניב!:)

ועכשיו להתפקדות האמיתית, שלכם- שם: שיר. שיר שעשה לכם את החודש: מלח הדמעות-אביב גפן שיר של נועם שעשה לכם את החודש: אני וכל המחשבות,כנראה,דמעות יבשות אמן החודש: נועם! הופעת החודש: יהוד?!:) הדבר הי טוב שקרה לכם בחודש יוני: אמממ.. לא יודעת תכנונים לחודש יולי: צוותא,וכמה שיותר הופעות :),וקייטנה:| תמונת החודש: אין:) וכמובן לשאלת השאלות- מי מגיע לצוותא?? תשרשרו ואם לא, אז אולי נוכל לעזור לכם איכשהו.. אני :)

96 הודעות../images/Emo70.gif

שם: דנה לייפציגר שיר שעשה לכם את החודש: אין משהו ספציפי שיר של נועם שעשה לכם את החודש: השיר החדש מההופעה במוזה - ללא ספק אמן החודש: נועם
הופעת החודש: אוי פתאום שמתי לב שלא הייתה באף הופעה החודש.... לא בסדר... נפצה חודש הבא בשתי הופעות הדבר הי טוב שקרה לכם בחודש יוני: ראיתי את נועם ביומולדת (אתמול) תכנונים לחודש יולי: צ-ו-ו-ת-א-
תמונת החודש:
וכמובן לשאלת השאלות- מי מגיע לצוותא?? תשרשרו ואם לא, אז אולי נוכל לעזור לכם איכשהו..
אם למישהו יש בעיה לבוא תגידו..... נפתור את זה

ליהי54

New member
מתפקדת

שם: ליהי שיר שעשה לכם את החודש: על ספסל בשדרה - הסוכריות שיר של נועם שעשה לכם את החודש: אם הייתי אמן החודש: הסוכריות הופעת החודש: משינה בקיסריה
הדבר הכי טוב שקרה לכם בחודש יוני: הבגרות בהיסטוריה מ א ח ו ר י !
תכנונים לחודש יולי: ראשון (?!) תמונת החודש: וכמובן לשאלת השאלות- מי מגיע לצוותא?? תשרשרו ואם לא, אז אולי נוכל לעזור לכם איכשהו.. לצערי לא אגיע, יש לי בגרות בלשון יום אחרי, ואני גרה קצת רחוק מת"א. אבל שיהיה המון בהצלחה לנועם, ותהנו הכי בעולם! :)

פלדלמן

New member
מתפקדת גם :)

שם: יעל שיר שעשה לכם את החודש: Mika - Lollipop, יגאל בשן - דיזינגוף 99 (ו/או) יעל שיר של נועם שעשה לכם את החודש: יופי אמן החודש: Mika, יגאל בשן הופעת החודש:
הדבר הי טוב שקרה לכם בחודש יוני: התחלתי לצאת עם מישהו
תכנונים לחודש יולי: לקבל את הדרגת סמל שלי סוףסוף?!
תמונת החודש: ממממ...... ----->

מתפקדת../images/Emo3.gif

שם: הילי שיר שעשה לכם את החודש: בוקר טוב איראן- אביב גפן, שיר ללא שם- שלום חנוך
שיר של נועם שעשה לכם את החודש: דמעות יבשות.. אמן החודש: אביב גפן [כן בטח.] ונועם
הופעת החודש: יואב דגני בראש פינה.. הדבר הכי טוב שקרה לכם בחודש יוני: חיזוק וחידוש קשרים עם אנשים
תכנונים לחודש יולי: מופע בכורה, מחנה קיץ, חברים ים וזה.. תמונת החודש:
וכמובן לשאלת השאלות- מי מגיע לצוותא?? תשרשרו ואם לא, אז אולי נוכל לעזור לכם איכשהו.. אני מגיעה ברור
ומי שצריך עזרה! באמת שאני כאן!! שיהיה לכם חודש מצויין

מתפקדתתתתתתת

שם: מיכלי שיר שעשה לכם את החודש: stop crying your heart out-oasis שיר של נועם שעשה לכם את החודש: לעוף כמו תמיד:) והעיבוד המקסים והחדיש לאני וכל המחשבות ששמעתי במוזה אמן החודש: תכלס נועם:) הופעת החודש: ההופעה של נועם, של כפיר,עבודה עיברית. הדבר הי טוב שקרה לכם בחודש יוני: לאיודעת. תכנונים לחודש יולי: ואיי יש המון בדיוק מילאתי ביומן, אבל כמו כולכןן צוותא:) תמונת החודש: ביי!P=

../images/Emo204.gifמתפקדת!

שם: שירן שיר שעשה לכם את החודש: Katy perry - i kissed a girl
שיר של נועם שעשה לכם את החודש: כנראה, אם הייתי אמן החודש: סינרגיה הדבר הכי טוב שקרה לכם בחודש יוני: בעיקר מישהי מסוימת..
תכנונים לחודש יולי: לשלב איכשהוא בין הנאה לעבודה. תמונת החודש: וכמובן לשאלת השאלות- מי מגיע לצוותא?? תשרשרו ואם לא, אז אולי נוכל לעזור לכם איכשהו.. מגיעה וממש מחכה לזה כבר

שלי פאר

New member
הופ, שלי פה.

שם: שלי פאר שיר שעשה לכם את החודש: מבול של קרן פלס שיר של נועם שעשה לכם את החודש: שמתי לב אמן החודש: נעם. הופעת החודש: תהיה שבוע הבא. הדבר הי טוב שקרה לכם בחודש יוני: לא יודעת היה הרבה תכנונים לחודש יולי: לישון לעבוד להיות בים תמונת החודש: וכמובן לשאלת השאלות- מי מגיע לצוותא?? אני. ואני מגיעה לבד אז ... דברו איתי.

למעלה