התפקדות לחודש יולי

ayelet07017

New member
מתפקדת ../images/Emo6.gif [איכשהו תמיד באיחור... חחח../images/Emo9.gif ]

מממ קודם כל רציתי לומר שהיצטרפתי לפורום לפני שבועיים שלוש ככה ובקושי יצא לי לכתוב פה.. אבל אני קוראת את כל השירשורים ואני ממש נהנת מזה. חחח אני אשתדל לכתוב יותר תגובות וכאלה
[פשוט אני ממש עצלנית ולא תמיד יש לי כוח חחחח] אז עכשיו לחלק האומנותי שבשירשור... שם: איילת סער :) שיר שעשה לכם את החודש: בוא- ריטה/עברי שיר של נועם שעשה לכם את החודש: הפרחים הנבולים
אומן החודש: אני בקטע של אומנים מתחילים אז אני אגיד אח שלי ונועם:) הופעת החודש: עבודה עבריייייייית!!!!!! היה הכי טוב בעולם [קשה להאמין שזה היה החודש... כאילו, ביוני.. חחח] הדבר הכי טוב שקרה לכם בחודש יוני: בדר"כ הייתי אומרת הימולדת שלי אבל היה חרא.. אז אני חושבת שהדבר הכי טוב הוא שקיבלתי עבודה קבועה לשלוש שנים הקרובות מספטמבר
[אלא אם כן אני אפרוש...] אהה ונולד לי בנדוד כזה מתוווקקייי :) ביליתי איתו 4 ימים D: תכנונים לחודש יולי: דבר ראשון והכי חשוב, הופעת בכורה של נועם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קורס משצים [ואני לא חננה!! זה ממש כיף.. חחחח], ללמוד [כן.. כשלא לומדים במשך השנה חייבים להשלים בחופש], לישון, לבלות כמה שיותר ולהתחיל לנצל את החופש הזה! תמונת החודש:לא מוצאת את המצלמה ככה שאין תמונה אבל בכל זאת אני אסביר.. תמונה ממש ממש ממש ממש ממש ממש יפה של הבנדוד החדש שלי כשהוא היה בן שמונה ימים [ביום של הברית..] כשההורים שלו מנשקים אותו משני הצדדים. כאלה חמווודיים!! וזה הילד הראשון שלהם הם כאלה פשוששיים אני מאוהבת
ואני מגיעה לצוותא D: כ"כ מרגגגש !!! :) :) :) סופ"ש מהנה חברים
נ.ב. -6- ימים להופעה! וואו זה קצת! :]

rotemotek1988

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo129.gif

שם: רתמותק (רתם בלי ו') שיר שעשה לכם את החודש: מקום אחר-היהודים שיר של נועם שעשה לכם את החודש: "תנצל את הלילה הזה.." אמן החודש: היהודים+אביב גפן הופעת החודש: דראג באוויטה! הדבר הכי טוב שקרה לכם בחודש יוני: מצעד הגאווה+המון יציאות+טביעה באלכוהול+חברים תכנונים לחודש יולי: להנות, לא לבכות, לא לחשוב עליה ליותר מ24 שעות, לעבור הלאה. תמונת החודש:
באמת אחת הייחודיות וכמובן לשאלת השאלות- מי מגיע לצוותא??

למעלה