התפקדות

AvtipuS

New member
נאמ נאמ

שם: רז גיל: 16 מקום מגורים: מוצקין מסנג'ר: יש לכם אייסיקיו: סתם קשיש פרטים נוספים שעלולים לעניין אותנו: עוד שעה בגרות בלשון

ס ט י י ק

New member
:)

שם:הדר גיל:מחר 15
מקום מגורים:קרית חיים מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:347237226 פרטים נוספים שעלולים לעניין אותנו: שמאתי אתמול ברחוב 200 שקל!!!!!

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

שם: צליל גיל: 15 ו3 חודשים
מקום מגורים: באר שבע מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:306896845 פרטים נוספים שעלולים לעניין אותנו: אני לא מעניינת

Hezi The One

New member
ואני לא יכול לישון בלעדיההההההההה

שם:חזי גיל:יום שני 16 מקום מגורים:ר"ג מסנג'ר:בקשו באייסיקיו אייסיקיו:173282917 פרטים נוספים שעלולים לעניין אותנו:עוד 4 ימים יש לי יומולדת^^

../images/Emo151.gif../images/Emo198.gif../images/Emo191.gif../images/Emo190.gif../images/Emo197.gif

יאללה... שם:זוהר גיל:14 ו7 חודשים מקום מגורים:ב"ש מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו: 232724937 פרטים נוספים שעלולים לעניין אותנו:מיטה זוגית!!!!!חעחעחעעעע

nobody99

New member
הממ

יאללה... שם:טל גיל:16 מקום מגורים:חיפה לצערי מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:כוס אמא של האיי סי קיוD: מסנגר שולט פרטים נוספים שעלולים לעניין אותנו: חוץ מזה שאני רוצח סדרתי ואונס ילדות במקומות חשוכים. הממ כלום

ססילייה

New member
../images/Emo11.gif

"מאחורי כל שמוליק34 מסתתר ברנש. ברנש שאני לא רוצה לפגוש.אבל ברנש." בסוף נגלה שכל ה ''כוסון עם תחתון עם הדפס של ברבורון'' בצאטים זה טל

חמוווודים :)

שם: נופר גיל: מקום מגורים: עשדוד מסנג'ר: אייסיקיו: פרטים נוספים שעלולים לעניין אותנו: אני מתגעגעת אלייך יא מכוערים:)

למעלה