חדשות קרי לשבוע השני של יוני

West Doll

New member
סעמק פעם מאה שאני מנסה לשלוח../images/Emo69.gif

מאוד משעמם לי אז עשיתי ניתוח לכל השטויות שקרי מדברת ;; 1. איזה כאפה! מי חושב לעזאזל אם המיטה שלו מסודרת או לא. 2. אמג איזה דאבל כאפה! ומה היא משקרת, המקרר שלה בכלל ריק. היא מזה לא אוכלת. 3. אוו הנה משו שאפשר להשתמש נגדה ;; מי בא להטביע אותה? 4. וואו. מדהים. עכשיו אנחנו נלך לשבת בפארק יום יום ונחכה. 5. ואיפה ממוקם הקעקוע? ;; 6. איזה שקרנית. בטוח מישו הרביץ לה כי היא כזאת כאפה! 7. ג'וני דפ
יא דרו! עכשיו לדילן יש סיבה לאהוב אותה
ועלק אמריקן איידול, היא אמרה את זה כי היא חייבת. מה פיצה? זה משמין
! 8. יו כפרות על במיה
סבתא שלי עושה את זה הכי טעים. 9. היא היתה מה? עמוד? בואנה, הבחורה שכחה לקחת את הכדורים. 10. אמרו דברים שלא ידענו! הלוווווו טוב שהיא לא תקעה את העובדה הזאת בכל חור. 11. אה חבל כי דווקא המראה של האופנוענית הקשוחה מאוד מתאים לה *מגלגל עיניים* 12. משום מה כל מפורסם אומר את אותה דוגמא (של הריון עם חייזר) על שמועות שממציאים עליו. רק במקרה של ג'ניפר לופז זה היה שיש לה חייזר בתחת. 13. אמג איזה דאבל דאבל כאפה! אני לא יכולה יותר. אז אני מניחה שאסור לי לדרוס חתולה לידה? 14. כל הכבוד. רשמנו. 15. דיייייייייייי לא ידענו. 16. ווילד קרי ;; זה בטח קורה לה רק במיטה. 17. נו אבל מה היא אומרת דברים שאנחנו יודעים
למרות שזה מצחיק
18. אמג גדול
מעניין איך אבא שלה יגיב כשהיא תגלה לו שהיא בעצם לאסביט. 19. טוב עכשיו היא כבר עברה את גבול הכאפה. היא וואחד בוקס! 20. בטוח כל הסמקים והאודמים בצבעים הכי גרוזיניים אבר! 21. חחח כן. 22. יא איזה פרסומת סמויה. 23. 25 דולר
24. היא אוהבת לרקוד ברחבי הבית? ועוד כשהיא מתכוננת? וזה עוזר ליום שלה לעבור? 25. כן מותק, מה שקורה לך בעצם זה שאת רוכשת נסיון חדש עם הזמן שעובר. זה נורמלי לחלוטין! גם אם אני אמשיך לנסות לדרוס חתולות יום אחד אני אהיה ממש טובה בזה.

symptoms

New member
אני יכולה להגיב לתגובות שלך?

5. הרבה יותר מעניין איפה ממוקם הקעקוע שלה. 7. גם אני חשבתי על הקטע עם דרו. 11. קרי על אופנוע
13. את לא יכולה לדרוס חתולה נקודה
16. זה קורה לה רק איתי
18. את זה גם ידענו, היא סיפרה את זה באיידול. 22. איזו סמויה, זה מהבהב עם ניאונים. 23. מעניין מה היא הייתה עושה היום עם 25 דולר
25
הרגת אותי רעות

West Doll

New member
אני יכולה להגיב לתגובות שלך על התגובות שלי?

5. אל תדאגי, זה בטח לא מה שאת חושבת. 7. מדהים. אנחנו כבר חושבות על אותם דברים. אני רק מעדיפה שזה יהיה יותר בכיוון המתמטי, תודה. 11. קרי על אופנוע עם מכנסונים
13. המשפט הזה כבר פג תוקף כי היום זכיתי לדרוס את החתולה הראשונה שלי
אמא שלי רצתה לזרוק אותי באמצע הנסיעה. 16. ברור. ובגלל זה אין לך מושג איפה הקעקוע שלה. 18. אני יודעת שידענו אבל זה משעשע מאוד. 22. אכן. טיפשה שכמותי. 23. היתה קונה איזה זוג מכנסונים ואם לא הייתי אומרת לה לקנות
25. אל תמותי!
חן

symptoms

New member
הו, אני יודעת איפה הקעקועים שלה ../images/Emo3.gif

ומזל טוב על החתולה? רעות

West Doll

New member
רק כי משעמם לי../images/Emo11.gif../images/Emo26.gif

קרי יא חופרת
אם יש טעויות אז פרוסקי תרגמה אבל אם אין אז אני תרגמתי
1. אני לא יכולה לתפקד במשך היום אם אני יודעת שהמיטה לא מסודרת. אני אחשוב על זה במשך כל היום עד שזה יסודר. 2. המקרר שלי הוא מסודר בצורה קיצונית. כל התוויות מקדימה והכל מסודר בשורות מושלמות והוא תמיד מלא. 3. אני לא ממש אוהבת לשחות באגמים ובים איפה שהרגליים שלי לא מגיעות לתחתית. אבל אני אוהבת להיות על הים בסירות או על החוף וכמובן בבריכות. 4. לפעמים כשאני בבית בטנסי אני נפגשת עם קבוצה של חברים בפארק ואנחנו משחקים פוטבול דגלים. זה כ"כ כיף! 5. ראיתי את חברי לאמריקן איידול, בו בייס, מקבל קעקוע של צלב עשוי ממסמרים במכון לקעקועים בלוס אנג'לס. 6. אני דגמנתי מראה בלתי רגיל כשמסרתי את הנאום שלי ב-2001 בטקס הסיום שלי בתיכון של צ'יקוטה- פנס בעין! (קרי קיבלה כדור של סופטבול לפרצוף בטעות במהלך משחק) 7. כמה מהאהובים עליי: שחקן- ג'וני דפ. שחקנית- דרו ברימור. סדרת טלוויזיה- אמריקן איידול. אוכל- פיצה. 8. בצ'יקוטה עורכים מדי שנה פסטיבל שנקרא "אוקרהפסט". הוא חוגג את הבמיה, שהיה הירק הרווחי ביותר במושבים של אמריקה ובהתנחלויות הראשונות. וכן, אני אוהבת במיה מטוגנת! 9. אני פעם ביליתי קיץ בתור שליחה של Oklahoma State Representative Bobby Frame [מה שזה לא יהיה]. 10. לפני אמריקן איידול מעולם לא עליתי על מטוס. 11. אני מפחדת לרכב על אופנועים, טרקטורונים וכל מיני רכבי שטח שכאלה. אתם לא תמצאו אותי במושב האחורי של אפחד מהרכבים האלו בזמן הקרוב! 12. שמעתי כל מיני שמועות משוגעות עליי. אני אפילו שמעתי שאני בהריון עם תינוק חייזר! אני נהייתי ממש טובה בלצחוק על כל הדברים האלה. הנחתי לעצמי שעדיף לי להתחיל להתרגל לזה. 13. מאז שאני קטנה אני אוהבת חיות. אם הייתם אומרים לי שאני לא אוכל לשיר יותר בחיים זה יהיה נורא אבל זה לא כל החיים שלי. אם תגידו לי שאני לא אוכל להיות סביב חיות יותר אני פשוט אמות. 14. הטיפול שלי בעור הוא פשוט. אני באמת לא קונה שומדבר יקר או מטפלת בעור שלי. אני פשוט משתמשת בסבון ומים. זהו. 15. המעריצים שלי ידועים בתור Carrie's Care Bears בגלל שהשם שלי נשמע כמו Care ואני חברה באותה אחווה- סיגמה סיגמה סיגמה – של מייסדת דובוני איכפת לי, לינדה דנהם. 16. אני מדי פעם מראה את הצד הפרוע שלי. אני חושבת שלכל אחד יש נטייה פראית לא משנה כמה שקטים הם. זה די נדיר שקרי הפראית יוצאת, אבל כשזה קורה אני בד"כ עם החברים שלי. אני אף פעם לא עשיתי משו ממש רע. אני אף פעם לא התבקשתי לעצור בצד, בלי עין הרע. 17. טקס הפרסים הראשון שלי היה ה-2005 CMA Awards ואני אשכרה אמרתי את המשפט "אני חושבת שאני הולכת להקיא!". 18. זה קל להיזכר בדייט הראשון שלי, שהיה ב-1999 כשהייתי בת 16. אני נכנסתי לסלון כדי להסתכל מהחלון לראות מתי הוא ואבא שלי בינתיים ניקה את רובה הציד שלו! אמא שלי צעקה עליו לכמה זמן, ו...אה, הבחור לא הזמין אותי לצאת שוב. 19. אני בד"כ לא מזמינה ביצים במסעדה בגלל שסביר להניח שהתרנגולות שהן באו מהן היו כלואות. אני קונה ביצים מ-Eggland's Best eggs, בגלל שהתרנגולות שם הן חופשיות ומורשות לשוטט ולהטיל את ביציהן. 20. החולשה שלי בקניות זה איפור! יש לי תיק איפור עצום, יותר איפור ממה שצריך להיות לבחורה בכל החיים שלה. ובכל זאת, בכל פעם שאני נכנסת לחנות איפור אני מבזבזת סכומי כסף גבוהים. זאת הבעיה שלי. 21. אני מקשיבה למגוון רחב של מוזיקה אבל אני לא תמיד נהנית לשמוע לשירים שלי. אני פשוט לא כזה משתגעת מלהקשיב לעצמי. 22. אני כבר לא נכנסת להרבה אתרי מעריצים. אני נהגתי להיכנס, במיוחד בתקופה של אמריקן איידול. אני ראיתי כל כך הרבה מהמתמודדים נשברים בגלל התגובות השליליות. אבל אני ממש פעילה באתר של מועדון המעריצים שלי, carrieunderwood.fm, בכתיבת בלוגים ובלתקשר עם המעריצים המדהימים שלי. 23. בצעירותי אני דחקתי באמא שלי שתיקח אותי לתחרויות כישרונות מקומיות. אני מעולם לא ניצחתי אבל תמיד הגעתי די גבוה. אני כ"כ התרגשתי כשהייתי זוכה ב-25 דולר או באיגרות חוב או בגביעים. 24. אני אוהבת לרקוד ברחבי הבית כשאני מתכוננת. זה מתחיל לי את היום בטוב. 25. בכל אלבום ובשירה של חומרים חדשים אני מגלה שאני יכולה לעשות דברים מבחינה ווקלית שלא ידעתי שאני מסוגלת אליהם.

West Doll

New member
דווקא 14?../images/Emo12.gif

זה דווקא מזה לא מצחיק
ולא נראה לי שהיא אמרה את זה בצחוק או משו אז אין לך סיבה לצחוק! חח סתם סתם, צחקי ממה שבא לך אני סתם מנסה להפחיד

Queenkiller

New member
כי זה דבר בסיסי לא?

אמור להיות מובן מאליו..... לשטוף את העור במים וסבון....או שאצלה זה לא

West Doll

New member
חח כן אבל מה שהיא ניסתה להעביר זה שהיא לא

משתמשת בשום קרמים או שיט שכאלה לטיפול בעור הפנים וזה... אלא היא עושה את הדבר הבסיסי ביותר שזה לשטוף את הפנים במים עם סבון

חחח עין הרע מה היא מרוקאית../images/Emo69.gif

היתי בטוחה שבמיה זה GAMBLE. בכל מקרה תודה רבה נהניתי לי

למעלה