באמת..... רכבנו (אני ובן זוגי שיחיה) ביער הפסלים, למרות החום היה טיול מצוין בדיוק לפני הטיפוס למצפה הראל היה לי פנצ'ר
באותו הרגע חלפו באיזי חבורת הרוכבים המדהימה של ez rider תוך שתי שניות (טוב אולי כמה דקות) הם הספיקו להחליף לי את הפנימית, להאכיל אותנו בענבים ועוגות ולהזמין אותנו להמשיך את הקטע האחרון איתם מה שכלל גם הזמנה לארוחה של אחרי הרכיבה. גם את הטיפים לרכיבה נכונה שיורם חילק בשפע הם הציעו בחינם . בקיצור היה כיף אדיר לפגוש את האיזיים.... טל
התמונות מרמות מנשה נמצאות באתר "הרים". באם תרצה את הקבצים המקוריים שגודל כל אחד מהם מעל 1M , שלח לי מייל. בקיצור, היה כייף לטייל אתכם , חבורה על הכייפק ומקווה שנמשיך.
באתר האינטרנט של הקבוצה שיעלה לאוויר בעוד זמן מה, לחולצות רכיבה של הקבוצה שהשבוע אנחנו מתעתדים לבדוק רכישה עם הדפס. כך או אחרת,אתה וזוגתך טל מוזמנים להצטרף..בעצם ..אתמול נכרתה הברית.. שלח אלי מייל,אכניס אתכם לרשימת התפוצה השבועית. כל שבוע אנחנו יוצאים לטייל. כל שבוע נשמח לראות אתכם.
אני עובד על כתיבת שיר חדש אבל רציתי לתת כבוד לשיר המקורי משנת 69 ומה אתה אומר על: heavy metal thunder - גארי פישר+ (כפית סוכר) של עקיבא racin' with the wind - יורם עם ה-scott we can climb so hi - יהודית עם ה- specialized הכל שורות מתוך השיר! ולחשוב שכבר לפני 34 שנה כתבו שיר על קבוצת איזי ריידר...