חם
EZriders ביער הפסלים

viczan1

New member
../images/Emo176.gifחם../images/Emo70.gif../images/Emo35.gifEZriders ביער הפסלים

כן,למרות שהפחידו אותנו,אמרו שעומס החום יהיה גבוה,אנחנו רכבנו,טיילנו,חיפשנו שבילים וגם הצטלמנו. אבל דבר אחד חשוב לדעתכשעקיבא בשטח אל תיהיו במתח.

Eli R

New member
ויקטור תעלה (לאן שהוא) את הוידאו של

איתן קק"ל (מה זה לא שם המשפחה שלו ?
) שבוע טוב לכולם, אלי רז

tal bs

New member
איך פגשתי את ez riders- אגדה שקרתה

באמת..... רכבנו (אני ובן זוגי שיחיה) ביער הפסלים, למרות החום היה טיול מצוין בדיוק לפני הטיפוס למצפה הראל היה לי פנצ'ר
באותו הרגע חלפו באיזי חבורת הרוכבים המדהימה של ez rider תוך שתי שניות (טוב אולי כמה דקות) הם הספיקו להחליף לי את הפנימית, להאכיל אותנו בענבים ועוגות ולהזמין אותנו להמשיך את הקטע האחרון איתם מה שכלל גם הזמנה לארוחה של אחרי הרכיבה. גם את הטיפים לרכיבה נכונה שיורם חילק בשפע הם הציעו בחינם . בקיצור היה כיף אדיר לפגוש את האיזיים.... טל

viczan1

New member
../images/Emo176.gif זה לא סיפור ../images/Emo39.gif

טל ובן זוגה ,אתם מוזמנים לרכוב איתנו כל שבתאו,פשוט עיקבו אחרי ההודעות של יורם בפורום

dan st

New member
born to be wild

תודה רבה לחברה של EZRiders על העזרה, התמיכה והאירוח המופלא, נשמח לרכב עימכם בעתיד, טל ודן.

רֶשֶף

New member
Wild EZriders? ../images/Emo13.gif

מה קרה כולם נהיו אקסטרים בזמן האחרון?

akivab

New member
הלו רשף ../images/Emo24.gif

התמונות מרמות מנשה נמצאות באתר "הרים". באם תרצה את הקבצים המקוריים שגודל כל אחד מהם מעל 1M , שלח לי מייל. בקיצור, היה כייף לטייל אתכם , חבורה על הכייפק ומקווה שנמשיך.

תמונה מ-ד-ה-י-מ-ה !!!!

אם תרשה, זו תהיה תמונת הלוגו של הקבוצה...
באתר האינטרנט של הקבוצה שיעלה לאוויר בעוד זמן מה, לחולצות רכיבה של הקבוצה שהשבוע אנחנו מתעתדים לבדוק רכישה עם הדפס. כך או אחרת,אתה וזוגתך טל מוזמנים להצטרף..בעצם ..אתמול נכרתה הברית.. שלח אלי מייל,אכניס אתכם לרשימת התפוצה השבועית. כל שבוע אנחנו יוצאים לטייל. כל שבוע נשמח לראות אתכם.
יורם

dan st

New member
תודה רבה

באמת שבכיף, אם תצטרכו עזרה נוספת בכל מה שקשור לתחום הגרפי/אינטרנטי (בתמורה כמובן לטיולי אופניים
) אשמח לעזור. דן.

../images/Emo45.gif

יופי !! כמובן שנצטרך סיוע גרפי-אינטרנטי !..
זה בטח יהיה נושא שיחה בטיול הקרוב..
יורם

אחלה תמונה אבל

FIRE ALL THE GUNS AT ONCE AND EXPLODE INTO SPACE ?????????????????????????????????????????????????? יורם תיזהר -נראה לי שהולכים פה להפיל אותך .....

dan st

New member
מילות השיר

אני עובד על כתיבת שיר חדש אבל רציתי לתת כבוד לשיר המקורי משנת 69 ומה אתה אומר על: heavy metal thunder - גארי פישר+ (כפית סוכר) של עקיבא racin' with the wind - יורם עם ה-scott we can climb so hi - יהודית עם ה- specialized הכל שורות מתוך השיר! ולחשוב שכבר לפני 34 שנה כתבו שיר על קבוצת איזי ריידר...

akivab

New member
היי גדי../images/Emo45.gif

התמונות באתר "הרים" ובאם תרצה אותם (כל אחת מהם בגודל מעל 1M) שלח לי מייל בשביל הכתובת ואפוצץ את השרת שלך בתמונות

hayerushalmim

New member
לוגו הקבוצה

תבדוק את ההצעה האלטרנטיבית בתגובה שלנו לתמונה של דן this time for sure"

hayerushalmim

New member
Born to be wild?

לי אמרו Born to be mild!!!!! לדעתי דרוש שינוי תדמית. ראו את המצורף.

tal bs

New member
sorry אבל התמונות בקישור לא

נפתחות. אולי תנסו להעלות שוב ?

למעלה