חם
EZriders ביער הפסלים

dan st

New member
רוכבי איזי ריידר יקרים

התמונה המדוברת נעשתה כמחוות תודה שלי לקבוצת איזי-ריידרס על כך שהם עזרו לי ולרעייתי בסוף מסלול "שביל הפסלים" ביום שבת בתיקון והחלפת פנימית. הם הגדילו לעשות והזמינו אותנו לחפלת סיום טיול והיו מאד נחמדים. התמונה משחקת על האנקדוטה של הסרט "easy rider" משנת 1969נ בהשתתפות ג'ק ניקולסון, דניס הופר ופיטר פונדה וכך גם המילים של השיר "born to be wild" מופיעות בראש התמונה. הכל נעשה ברוח טובה ולא כהכרזה או נקיטת עמדה כלשהיא. דן.

איך השקעתי 70 ש"ח בכלבים של עקיבא..

הייתי כל כך צמא אצל הלבנוני במסעדה, שתיתי חמש כוסות גדולות של מיץ לימון עם נענע,רבע פיתה בקושי עם חומוס...ואת סטייק העין.. אני לא יודע אם הלברדור זלל את הסטייק שלי או הזאב ביום שני בערב כשאני אהיה אצל עקיבא לתכנן את מסלולי חודש יולי אחד משני הכלבים האלה יכין לי את הקפה !!!!!!!! חזק,מתוק ושליש חלב ! חיי כלב.. ראבאק! אה, הטיול? היה אחלה כמו תמיד. חם,אחרנו ליציאה כמו תמיד.. החבר'ה היו אחלה. גם החומוס אצל הלבנוני,אחלה. יצאנו לטיול 17 חזרנו 19... ריבוי טבעי...
שכשוך המים בבריכה של נווה שלום הוציאה לנו (לי..) את הנשמה בסוף הטיול. החבר'ה מספרים שהאוכל אצל הלבנוני היה מצויין - אני רק שילמתי.. כלבים ,תתכוננו,יום שני.. קפה חזק,ושיהיה מתוק עם שליש חלב!! שבעים שקל..ראבאק!.... להתראות בטיול הבא יורם

akivab

New member
../images/Emo107.gifהכלבים מודים לך מאד

באם עד יום שני לא תצחצח שיניים, הכלבים ישמחו לשאריות מהארוחה

maoz277

New member
אתם השמנת של הרוכבים

יועץ תזונה יועיל לכם מאד.

viczan1

New member
מיסטר 777 ,סליחה 277

האם אתה מייעץ לנו מתוך ניסיונך האישי ,כי פשוט מעונינים לקבל המלצות לגבי יועץ תזונה

akivab

New member
קח את זה בהומור (אולי בגלל המסעדה)

ישנם אנשים שמתכוונים למשהו ויוצא משהו אחר, אני חושב שזה מה שיצא ולכן לדעתי לא צריך לקחת לחומרה כל דבר שנכתב בפורום אלא צריך לראות שסך הכל כותבי הפורום מתכוונים רק לטוב. בתמונות רואים את ארוחת השחיתות שעשינו בסוף הטיול ויכול להיות שהכוונה בהומור כמובן שהוא קרץ לגבי זה

למעלה