יוואו גם אני פגשתי משהו

shakshuka6

New member
../images/Emo9.gifאממממממממממ לא תאמינו../images/Emo3.gif

סוף סוף גם לי יוצא לפגוש מישו....
ראיתי את אריאל היום...
הוא היה עם המשפחה שלו...אגב אחיות שלו בגן והוא בן 25... הוא היה נחמד...שאלתי אותו כמה שאלות והוא ענה....

תנחשו את מי ראיתי?

אתמול הייתי בהפגנה בכיכר רבין בת"א ואז פתאום אני רואה את יהודית! יהודית זאת שהייתה עם אירית... אני וחברים שלי הסתכלנו עליה כמה דק' והתלבטנו עם זאת באמת היא ובסוף הגענו למסקנה שזאת היא כי היא פשוט התלבשה כמו שהיא הייתה במיונים למי שזוכר....היה לה ביפרים ועוד איזה 5 טלפונים על החגורה ועגילים ענקים כמו שהיא תמיד לובשת אז זאת הייתה היא! חחחחחחחח....קטעים איתה...

איך היה?

לא יודע...יש לי כ"כ הרבה הרגשות כלפי ההפגנה אתמול שאני לא יודע כבר איך לסכם אותה...מצד אחד היה שמח, מצד שני היה עצוב.

עימותים?

חס וחלילה!!! אפילו בסוף אמרו תודה לכל השוטרים והחיילים וכולים מחאו כפים! אמממ...לא אני לא הולך...

nokosh

New member
גם אני ראיתי אותה ../images/Emo66.gif

אני גם הייתי אתמול בהפגנה והיא עמדה ליד הרמזורים אז אני והחברות שלי ראינו אותה איזה כיייייייייייייף היה אתמול (מי שלא בא
)

וואלה?

אני ראיתי אותה כבר בסוף שנגמרה ההפגנה וכולם הלכו לאוטובוסים שמביאים אותך לגני יהושע...היא החזיקה כזה שלט ענק עם מקל ואפילו לבשה חולצה כתומה....חחחח....ולבשה מכנסי ג'ינס...חחחח ואם גם את ראית אותה אז כנראה שזאת באמת הייתה היא...

nokosh

New member
סחטן ../images/Emo127.gif

אני לא זוכרת איך היא נראתה אבל איזה שווה היתה ההפגנה

למעלה