יוואו גם אני פגשתי משהו

mayan174

New member
:-נו, כולכם החסרתם שעות שינה בלילה?

בשעה 4 וחצי בערך כבר לא החזקתי מעמד, הייתה עוד תוכנית אחרי סבב ההחזרה?

mayan174

New member
רק באסה שהקליטה של ערוץ הוידאו

שלי לא מי יודע מה............

מעיין, אני מצטערת שהקובץ לא הגיע

בסוף! הייתה לי בעיה באימייל ולא הצלחתי לחבר את הקובץ להודעה. סורייי

mayan174

New member
איזה קובץ?

אם זה של השיר של סוף הדרך....., תודה בכל אופן - כי הילה שלחה לי

לא לא היה

זאת היתה התוכנית האחרונה,גם אני הלכתי לישון בארבע וחצי... הם עשו את התוכניות האחרונות בסבב של כל אחד ישאל ואוהד- בראשון אריאל ולימור- בשני רותי ואמילי- בשלישי וז'ניה ועובד- בסבב הצלה

רק חיכיתי לסבב ההצלה...

ראיתי את כל הפרקים רק כדי לראות ת'פרק שעובד וז'ניה חוזרים, כי לא ראיתי אותו.... אבל בהחלט היה שווה להיות פרפרי לילה!!!

mayan174

New member
בהחלט........./images/Emo66.gif

אני שמחה לדעת שלא הפסדתי כלום!! חוץ מכמה שעות שינה, אבל לא משנה....

הילה05

New member
היה אחלה לראות את המרתון הזה

לימור מעולה, אלופת הקומבינות חבל על הזמן...
ישאל קורע מצחוק... אחרי משימת החיפוש שכל אחד מהם היה במקום אחר הוא אמר לאוהד: "ויש שיחה אחת. עכשיו למי להתקשר? חשבתי להתקשר למשטרה להגיד אבד אוהד!" אנשים... אין לכם מושג איך צחקתי מהקטע הזה... זה היה גדול... הוא מצחיק. טוב שציוותו אותו עם אוהד . שניהם ביחד זה הזוג הכי מצחיק. וכמובן ה- זוג ! - עובד וז'ניה. "מה ההפך מנקודה?" "פסיק" סוף הדרך זו התכנית הכי מעולה שיש כיום בטלויזיה!!!!

MK respect

New member
טאטע-אוהבים אותך

וואי...היום אני הולכת לי בת"א בכיכר רבין בהפגנה...ואני קצת רחפנית בד"כ...ופתאום חברה שלי אומרת לי:מירי!!!!!!!!!תראי זה אריאל מסופהדרך!!!!!!!ופתאום אני רואה מול הפרצוף שלי את אריאל פרקש!!!!!!!סופהדרך 1....ואני הייתי בטוחה שאני היחידה חסרת המזל (חוצמזה שפגשתי 20000 פעמיים את אריאל והודיה כי ההורים שלנו חברים...) ואפילו הייתי בבתמצוה של הודיה...חחח....איזה נוסלטגיה...=] =] =]

הדמר

New member
ולי נראה שראיתי את....

בס"ד דווקא ממישהו מהמתומדדים של שנה שעברה... או בקיצור את אריאל פרקש אבל אני עמדתי ליד דוכן שמכר צצמידים וכו' ולא יכולתי להיות בטוחה ב100%

למעלה