לאווורור דחוך זקוקה להמלצה

salpter

New member
../images/Emo176.gif לאווורור דחוך זקוקה להמלצה

על צימר, או נופש כפרי, אפילו לאמצע השבוע עם פינוקים מיוחדים , מסאז וכד´.מלבד יערות הכרמל ומצפה הימים. אשמח לקבל המלצות על מקומות לאיוורור הזוגיות וניקיון פנימי. תודה מראש. נ.ב. היה לי חלום (סיוט) ששאבו לי 100 ביציות, שלא היו טובות , לכן הרופא ואני החלטנו להמשיך להזריק גונל להמשיך לייצר בציות ואז שוב ישאבו במטרה לדפוק את המערכת (קופ´´ח). התעוררתי מבוהלת, אני ירדתי כנראה מהפסים ממכבי?! ביי, מותשת לאחר שאיבת המאה.

צימר

הייתי בחורף בצימר מדהים שזו בקתת עץ בכורזים , עם ג´קוזי ליד המיטה , משקיף לכנרת , בחוץ נדנדת עץ ושולחן לארוחת בוקר (הכלולה במחיר - חביתה , לבנה , ירקות לחמים טובים) בין עצי הפרי. אם תרצי אתן לך את הפרטים במסר ( כדי לא לעשות פרסומת , אני לא יודעת אם זה חוקי
). אבל זה לא כולל כמובן ספא ופינוקים מהסוג הזה , בשביל זה צריך ללעת למלון טוב למשל בים המלח וכדומה שזה גם אופציה וניקוי ראש שחבל על הזמן . יש גם פורום טיולים שכדאי להכנס אליו ולשמוע המלצות. מקווה שהתאוששת מהשאיבה של מאה ביציות

נועם@בת

New member
תעשי פרסומת חופשי ../images/Emo3.gif

נכון שתפוז לא מעודדים פרסומות, אבל כל מה שהוא בחזקת שירות לגולשי הפורום יתקבל ברצון. גם אנחנו חושבים על כמה ימים בצימר בצפון, רצוי במקום שקרוב למים- שהאיש יוכל לשחות כמה שאפשר. מקום שיש בו מטבחון- כי שאוכל לחמם את האוכל שני גוררת איתי לכל מקום. שבוע טוב נועם

אולה *

New member
../images/Emo41.gif מחפשת המלצה באיזור חיפה! ../images/Emo41.gif

אנחנו מחפשים צימר/לינה כפרית באיזור כרמל, חיפה, עכו. ג´אקוזי - לא חובה, כי הרופא לא ממליץ לפיטר, ואני יכולה להתאפק
אבל רצוי מקום עם בריכה. יש הצעות? תודה יום טוב.

אולה *

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif בנות, אנא ... ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

חיפה מי יודע.............

רומי 007

New member
מה עם זכרון יעקב?

אם תרצי אחפש לך כתובת של צימר מקסים אצל זוג מקסים

3אריק

New member
salpter

צימרים יש בשפע באזור בגליל והכנרת ,אבל פינוקים מיוחדים כגון מסאג´ וכדומה אין בצימרים ,אלא אם כן את לוקחת איתך בן זוג שיודע לפנק ולעשות מסאג´ עם הרבה אהבה. האמיני לי שלפעמים השקט ,הביחד ,ללא טלפונים ועם קצת פינוק הדדי תוכלו להרגע להתנקות מבפנים ולחזור לחיים עם כוחות מחודשים. בהצלחה ושיהיה לכם בכייף אריה

נוג

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo117.gif(חמה) בית אמיתי במתת

בקתת עץ היושבת על טרסה בתוך חורש טבעי יש ערסל גינת טבלינים ובוסתן עם תאנים, פטל, תת יער ועוד. הבתקה מצויידת היטב עם ג´קוזי זוגי. אפשר להזמין לבקתה טיפולים וארוחת בוקר וערב (לא כדי לוותר). טלפונים: בית אמיתי 9870890-04 ארוחות יעל שולברד 9870455 -04 טיפולים מירב כץ 9870542 -04 יש בבקתה מטבח ואפשר לבשל שם רק כדי להגיע מצוידיים כי זה ישוב קטן ואין שם אפילו מכולת. מקסים שם בכול עונה, אפשר גם להזמיו רק לילה אחד אני מנסה לשלוח לך את האתר של בית אמיתי. אם לא אצליח להכניס קישור אז הכתובת היא www.weekend.co.il/galilwest/amitay/index.html נ.ב. מתת זה בגליל המערבי בין סאסא לבירנית.

נוג

New member
הצלחתי יש ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif

הי, עם תלחצי על בית אמיתי שמופיע בכחול תגיעי לאתר שלהם נוג

אתר טוב לחיפוש..

אני כבר כמה ימים חורשת אותו מכיוון שגם אני זקוקה דחוף לצאת להתאוורר.. הבעיה היא שמרוב מבחר אני כבר לא יודעת לאן ללכת.... תחרשי גם את את האתר הזה ונראה אם תצליחי להחליט! בהצלחה בחיפוש!

מיקי 2

New member
צימר בצפון

לפני שנה בערך הייתי בצימר מדהים בצפון בבבצת שנקרא "פנינה בבצת", כפי שאת בטח מבינה זה נמצא במושב בצת ולבעלת המקון קוראים פנינה, היא ובעלה מנהלים את המקום, וז ממש נחמד ומבודד-שקט מופתי, הם מגישים ארוחות בוקר טעימות-Home made. יש להם שם גם מטע של בננות-קצת רומנטיקה אף פעם לא מזיק, ואם יש לכם כלב אז אם אני זוכרת נכון מותר להביא גם אותו.

anatc

New member
ואני ממליצה בחום על צימר מ-ד-ה-י-ם

במעלה גמלא. בקתת עץ עם ג´קוזי ענק באמבטיה, נדנדה במרפסת המשקיפה לכנרת. כשההזרעה השניה לא הצליחה, הייתי נורא מבואסת, ובנזוגי המתוק הזמין לנו צימר לסופשבוע אצל משפחת בשן (בעקבות המלצות של חברים), לא לפני שבאמצע השבוע הפתיעה אותי מסז´יסטית שדפקה על דלת ביתינו. בקיצור, כמעט שמחתי על שההזרעה נכשלה...
בכל מקרה, למחרת הגיעו חברים וירדנו איתם לירדן ל"אבו קיאק" - שעה של מסלול רגוע ופסטורלי, ממש נירוונה. יש אפשרות להזמין א.בוקר, אבל יש שם הכל: טוסטר, כיריים, חלב, קפה, תה ואפילו קורנפלקס! הבאנו מהבית רק את הלחם תושיה עם החמניות וגבינה, ועשינו טוסטים כמו שאני אוהבת. אפשר להזמין גם מסז´ים ופינוקים, אבל כמו שאמר אריק - הכי טוב זה הפינוקים מהבעל האוהב. ודרך אגב, המשכנו להזריק גם שם (אפרופו פינוקים..) הטלפון של נירה בשן הוא: 058-741421 וליל שישי עולה 500 ש"ח בלבד. כל בעלי הצימרים מעדיפים שיקחו שני לילות, אבל אם זה לא מתאים אפשר ללחוץ ולומר שהגעת דרך המלצות של ענת. מאחלת לכם הנאה ומנוחה. אני מצטערת על הלקונית, אבל אני בהשפעת הסופרפקט (התחלתי להסניף לפני שבוע) והאינטלקט שלי התאדה
ענת המסטולית

א י נ ס

New member
נו מילא, הלוואי על כולנו אינטלקט

מאודה שכזה. אני מאוד רוצה צימר כזה. אני כבר מתקשרת. ומה שלומך חמודה חוץ מההסנפות? ענת, תצילי אותי!!! הגן חיות פעיל, ולא מראה סימני עייפות. הצילו!!!

למעלה