לאווורור דחוך זקוקה להמלצה

מעיןבר

New member
צימרים חמודים

היינו בכמה בשנים האחרונות:
"וילה בכפר" - בכפר יחזקאל בעמק יזרעאל - אצל ענת פורת, היה מקסים! מאוד מבוקשת. יש בחדרים ג´קוזי ואפשר להזמין פינוקים.
בהר חלוץ - אני לא זוכרת איך קוראים להם (אני חושבת שבוקי או משהו כזה) - החדרים קטנים אבל המקום משגע עם מרפסת ענקית שמשקיפה אל המוף וג´קוזי גדול ומפנק בחוץ.
חדרי אירוח של אורלי אליאס בראש פינה - חדר מהמם עם ג´קוזי באמבטיה במבנה עתיק ועם ארוחות בקר מדהימות. אממה - המחירים של המקומות האלה בשמיים...

anatgri

New member
צימריץ´

נמצא בבת שלמה. קיבלנו שם לילה במתנה מאיזה נדבן בעקבות מבצע "חומת מגן". מדובר בשלושה בתי עץ אחד מהם ענק עם עליית גג מתאים לזוג +5! והשאר לזוג או מקסימום +1-2. מטבחון מאובזר, טלוויזיה שלא ממש נחוצה.. פרחים, אויירה משמשים ושוקולדים.. ערסל ונדנדה בחוץ יחד עם שולחן עץ במרפסת. סוסים אצל השכן ופטלים בגינה. ו...- ג´קוזי ענק בחוץ בתוך מבנה כעין חממה. ניתן להזמין ארוחות בתשלום וזוג המארחים מקסים! טל:04-6396475 או:WWW.ZIMERITZ.CO.IL ענת

חזרנו מסופשבוע בגליל. אחחחחח ../images/Emo13.gif

חברות וחברים יקרים. חגית ואני נחתנו לפני מספר שעות מסוףשבוע בצימר חמוד להפליא, במושב מרגליות שעל גבול הלבנון. אחחחחחחחחחח, האויר, השקט, ריח הפירות על העצים ושפע האתרים לטייל בהם. נכון, אין מסז´ים (זה אני עושה לבד)....... אבל - האויר והאוירה. 300 מ´ מדשאה, אפרסקים לבנים מהעץ, נקטרינות שנקטפו רק הבוקר, וריח הטבע המשכר. אנא, רישמו לפניכם: "גיא בהר" - מושב מרגליות. עדנה דודפור, 04-6951931. ו......... הכי חשוב, אין צורך במזגנים. ולא לשכוח למסור ד"ש מחגית וחגי. הנאה מובטחת! שבוע נהדר לכולם. חגית וחגי, שחזרו מאוששים מסוף שבוע.

שרילי

New member
ממליצה בחום על הצימר מים לים

לינק של הצימר:http://www.weekend.co.il/frames.asp?Heb=&Lang=H&kind=2&id=2

ש מ י י ם

New member
../images/Emo140.gifארוח ובקתות עץ מדהימות בחד נס

באתר שכלשם שלחה לך אפשר לראות ממש איך הצימר נראה ומה מכיל , אתר מצויין! הייתי שם לא זוכרת מה המשפחה אבל באתר תוכלי לראות - כל הצימרים שם עם גקוזי בחלל החדר, וידאו במעגל סגור, מוזיקה, נרות בחדר, יין, ארוחת בוקר. המקום נמצא מעל הכינרת. אנחנו עשינו קייקים בכפר בלום, טרקטרונים באזור , דג על הדן, ובערב ישבנו בפאב מדליק בראש פינה. מקום נוסף מדליק - אמירים (קצת יותר יקר ודורשים 2 לילות)

שריתית

New member
המלצה חמה מכל הלב../images/Emo23.gif

http://www.weekend.co.il/galiltop/galil/index.htmlאני ממליצה על צימר בת גליל שנימצא ביסוד המעלה היינו שם (שני שמנמנים) וסוף סוף הצלחנו להיכנס שנינו לג´קוזי ביחד...חה חה חה ביום שהגענו לא הפסקנו לשרוץ בג´קוזי טוב שהבאנו יין טוב אות הדיסקים שאנחנו אוהבים. חדרים מעוצבים ומתוקים לאללה, מעוצבים בסיגנון כפרי מדליק. היו שם נירות כמה פינוקי שוקולד... מגבות מריחות , מערכת טלויזיה מזגן ארוחת הבוקר הייתה חוויה בפני עצמה חביתות ושולחנות זוגיים מלאים בכל טוב גבינות סלטים דגים מעושנים זיתים והכל תוצרת בית ,ריבות יוגורט תה צמחים מהגינה מיץ שניסחט זה הרגע והחביתה...ממממ יאמי יאמי יאמי... והכל מוגש בכלים עבודת יד. אם היינו יכולים היינו נישארים עוד. בשבת הלכנו לחרוזולה שנימצא ליד בראש פינה, ועשינו מובייל מדליק האיש שלי ואני ביחד לא החמצנו כמובן את הרחבל של קיבוץ מנרה והנוף המדהים שם ובכלל בכל האיזור... חזרנו עייפים ומאוד מאוד מרוצים אנחנו בטוח נחזור לשם!!! בינתיים תיכנסו לאתר צימר בת גליל אני מקווה שהקישור הצליח שרית

שריתית

New member
הכתובת מקווה שהפעם יצליח../images/Emo127.gif

ואם לא אז אם מישהי יכולה תסבירו לי איך עושים את זה בבקשה שרית

שריתית

New member
../images/Emo51.gif רבה לך נועם../images/Emo108.gif

כל הכבוד לך ש"עלית" על הבעיה!!!

זה מה זה מתאים לי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אני חושבת כבר שבוע אם בא לי או לא לצאת לנופש בצימר כייפי.... זוג חברים נוסף אולי גם יצטרף אלינו (אם יהיה צימר נוסף) רק יש בעיה קטנטנה עם הכלבה אבל ניסתדר כבר אני מקווה. כבר מתקשרת למקומות שהומלצו. סליחה ש"גונבת" את הרעיון
יום נעים. סאני.

salpter

New member
עידכונים.

השרשור למעלה, היה מיועד למעלה גמלא, שבו אין חדרים. כרם בן זמרה, חדרים מהממים, בריכה צמודה ,BB 600 שח´ או 580 שח´ ניתן לשלב טיפולים בסביבות 180 שח´. 051 221497 באמצע שבוע יותר קל למצוא מקום, זו לא פירסומת זו החלטה. תודה רבה לכולם, חופש נעים. ביי דפנה.

matan10

New member
לחובבי הצמחונות והטבעונות

הבקתה של אופיר באמירים הבקתה פשוט מדהימה וג´קוזי גדול . המקום והאוכל באמירים לא זול בכלל ושוה להביא לפחות ארוחת בוקר מהבית מסעדה מומלצת - הסעודה האחורנה פלצנים במחיר ובשרות אבל הטעם הטעם ... מתן

matan10

New member
הסעודה האחרונה

אולי זו תהיה הסעודה האחרונה לפני כניסה להריון

רומי 007

New member
דפנה מצחיקולה

את מזכירה לי את עצמי... מותשת מ100 הביציות ש"נשאבו"? פעם חלמתי שבעלמי מעצבן אותי התעוררתי וסיפרתי לו ובמשך יממה עוד ממש "כעסתי" עליו. ואפרופו צימרים - אני רואה שיש הענות רצינית. אולי פעם כדאי להקים איזה מרכז נופש לנשים שעוברות טיפולי פוריות במימון קופות החולים. משוה להתרגעות עם מסז´ים ואוכל טוב למי שלא שצליחו בטיפול ורוצים לאגור כוח. אני מגלגלת עם עצמי את הרעיון כבר זמן רב. מהשירשור כאן אני רואה שקליאנטים לא חסרים....

למעלה