מה את מחפשת ? אני עשיתי גיבוי לכל הקבצים של אלי למחשב שלי...
ל ליMור New member 5/6/06 #23 סבבה,אז תמצא לי את השיר שהעלית בשבוע שעבר - טיטאניק - סלין דיון תודה מראש
ל ליידי בל New member 5/6/06 #4 כן כן גם אני רוצה להגיד שקודם כל מרוצה מההנהלה כאן, יש המון פעילויות מהנות והפורום די פורה <תרתי משמע!חחח איפה מיקמיק > ושלחתי לך אז הצעה למשחק נראה שלא היה מעניין זהו חוץ מזה לא הבנתי לגבי הסרגל פורומים אפשר הסבר ל יות כמוני יותר לאט וברור ומפורט?
כן כן גם אני רוצה להגיד שקודם כל מרוצה מההנהלה כאן, יש המון פעילויות מהנות והפורום די פורה <תרתי משמע!חחח איפה מיקמיק > ושלחתי לך אז הצעה למשחק נראה שלא היה מעניין זהו חוץ מזה לא הבנתי לגבי הסרגל פורומים אפשר הסבר ל יות כמוני יותר לאט וברור ומפורט?
ס סגולית New member 6/6/06 #27 היית בשיעורי הבנת הנקרא? יופי, עכשיו תקראי שוב את הסעיף הרלוונטי מילה אחר מילה
ס סגולית New member 6/6/06 #38 אל תכעסי בלה לא אמרתי שהמשחק לא עניין אותי, אמרתי שאני לא מתחייבת להוציא אותו לפועל במיידי, אם את חושבת שאני טועה את מוזמנת להריץ אותו בעצמך, אני מוכנה לעזור לך בזה. או קיי?
אל תכעסי בלה לא אמרתי שהמשחק לא עניין אותי, אמרתי שאני לא מתחייבת להוציא אותו לפועל במיידי, אם את חושבת שאני טועה את מוזמנת להריץ אותו בעצמך, אני מוכנה לעזור לך בזה. או קיי?
נ נעמי 1 New member 5/6/06 #20 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif למה נעמי הכוסית - תפוז בלוגים, מופיעה אצלי ברשימת החיפוש לנעמי 1? תורד לאלתר הכוסית הזאת.
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif למה נעמי הכוסית - תפוז בלוגים, מופיעה אצלי ברשימת החיפוש לנעמי 1? תורד לאלתר הכוסית הזאת.
G giulietta New member 5/6/06 #21 חחחחחחחחחחח עלינו עלייך!! מעצבן החיפוש הזה, כבר אמרתי אתמול. מה שרוצים למצוא - לא מוצאים. מה שמעדיפים שלא ימצאו עליך דווקא כן מוצאים
חחחחחחחחחחח עלינו עלייך!! מעצבן החיפוש הזה, כבר אמרתי אתמול. מה שרוצים למצוא - לא מוצאים. מה שמעדיפים שלא ימצאו עליך דווקא כן מוצאים
מ מלאך39 New member 6/6/06 #33 הודיעו בחדשות אני חושב שהודיעו בחדשות על מערכת החיפוש החדשה............. עובדה שהצצתי