נוכחות מאי
(עוד לא התייאשתי
)

Limbonic Art

New member
../images/Emo176.gifנוכחות מאי../images/Emo175.gif(עוד לא התייאשתי../images/Emo11.gif)

ולפני הכול.. למה לא הצלחתי להכנס לפורום אתמול?
כללי: 1. באיזו תדירות הינך מבקר/ת בפורום? 2. הצעות לשיפור: 3 . המלצת השבוע: 4. להקת השבוע: 5. ציטוט השבוע: 6 . בילוי מועדף: 7 . תחביבים: 8 . להקה/זמר/ת אהובים: 9. סרט אהוב: ב-24 שעות האחרונות: 10 . בכית? 11 . צחקת? 12. חיבקת מישהו? 13. עשית שטויות? 14. רבת עם מישהו? 15 . קנית משהו? מתי הייתה הפעם האחרונה ש... 16 . חיבקת מישהו? 17. השתכרת? 18. היית במועדון? 19. לבשת חצאית? 20. קנית בגד? 21 . אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"? 22. הקדישו לך שיר? 23. שיפרו לך מצב רוח? היום: 24. באיזו שעה התעוררת? 25 . מה היה הדבר הראשון ששמעת? 26. מה אכלת? 27 . איזו מחשבה הכי מעסיקה אותך? קצת עליכם: 28 . את/ה חושב/ת שאת/ה נראה טוב? 29. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? 30. קנאי/ת? 31. קרצייה? 32 . עקשנ/ית? 33. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? 34. יש לך פלאפון? 35. למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? 36 . איזה צלצול יש לך? 37. הקול הכי יפה ששמעת? 38 . שתפו אותנו ע"י הוספת קובץ ברקע שולחן העבודה במחשב ... או לפחות תארו אותו: 39 . רוצה להיות סלבריטאי/ת ? 40 . אם היית מוצא/ת מיליון מה היית עושה בו? 41 . יש עניין בזוגיות א-מינית? 42 . הדבר שהכי קשה לך איתו? 43 . הדבר שלא היית מוותר/ת עליו בחיים? 44. תכונה טובה שלך: 45. תכונה רעה: האם אי פעם... 46 . הרגשת שאת/ה עומד/ת למות? 47 . בנית טירה מחול? 48. היית במקום שהיית מוכנ/ה לשלם 1000 שקל בכדי שאף אחד לא יידע שהיית בו? 49 . נהגת במכונית? 50. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? 51. האם אי פעם עישנת? 52 . האם אי פעם שתית אלכוהול? 53. האם אי פעם לקחת סמים? 54 . האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? 55. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? 56. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? חודש מקסים לכולם
ואין חובה לענות על כל השאלות

korpiklaani

New member
כי את גויאבה ומחר מאי../images/Emo3.gif

כללי: 1. באיזו תדירות הינך מבקר/ת בפורום? לפחות פעמיים בשבוע. 2. הצעות לשיפור: באמא שלכם תתעוררו
3 . המלצת השבוע:--- 4. להקת השבוע: cradle of filth באשמתך המלאה- ואח"כ אישפוז על חשבונך!
5. ציטוט השבוע:--- 6 . בילוי מועדף:הפאדיחות איתך בטיילת
7 . תחביבים:גיטרה שלי, מוזיקה בכלל, לעשות שטויות, לצחוק, לעצבן, לישון ולא להיות קשור לעולם
8 . להקה/זמר/ת אהובים:יש יותר מידי תפרשו
9. סרט אהוב:אין חיה כזו
ב-24 שעות האחרונות: 10 . בכית?לא 11 . צחקת?כן
12. חיבקת מישהו?כן 13. עשית שטויות?תמיד 14. רבת עם מישהו?לא ממש. 15 . קנית משהו?לא היום היה שקט מבחינה כספית, אלא אם אוכל בהפסקה מהעבודה נחשב?
מתי הייתה הפעם האחרונה ש... 16 . חיבקת מישהו?היום 17. השתכרת?
לא עדיין המוח שלי עובד ואוהב להיות בשליטה 18. היית במועדון?בגלגול קודם
19. לבשת חצאית?ברור
מה אני קוקסינל נראה לך?
20. קנית בגד? לפני חודש לחדש קצת ארון בגדים לקיץ <מי ישמע> 21 . אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"?ףףףף בטח באיזה יום הולדת 22. הקדישו לך שיר?של רצח
23. שיפרו לך מצב רוח?כל יום בערך. היום: 24. באיזו שעה התעוררת?בבוקר 7 25 . מה היה הדבר הראשון ששמעת?ציפורים 26. מה אכלת?קורנפלקס
27 . איזו מחשבה הכי מעסיקה אותך?
קצת עליכם: 28 . את/ה חושב/ת שאת/ה נראה טוב?מספיק טוב, כן 29. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?לא 30. קנאי/ת?לא 31. קרצייה? כן
32 . עקשנ/ית?כן 33. בזבזנ/ית או חסכנ/ית?באמצע
34. יש לך פלאפון? הדביקו לי מהעבודה לא אשם
35. למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה?אלייך? המממ.. הורים, ועוד איזה חבר או שניים. 36 . איזה צלצול יש לך?shout של tears for fears 37. הקול הכי יפה ששמעת?
38 . שתפו אותנו ע"י הוספת קובץ ברקע שולחן העבודה במחשב ... או לפחות תארו אותו: כרגיל אני לא קשור לעולם, תמונה שהצחיקה אותי ולא כרקע למסך. 39 . רוצה להיות סלבריטאי/ת ?לא 40 . אם היית מוצא/ת מיליון מה היית עושה בו?הווווו קודם אנשום
41 . יש עניין בזוגיות א-מינית?לא 42 . הדבר שהכי קשה לך איתו?אנשים מדוכאים מידי. 43 . הדבר שלא היית מוותר/ת עליו בחיים?אוכל? 44. תכונה טובה שלך:חברותי 45. תכונה רעה:שטותיק לעיתים קרובות האם אי פעם... 46 . הרגשת שאת/ה עומד/ת למות?לא , עדיין צעיר מידי 47 . בנית טירה מחול?
כשהייתי בן 12 אולי 48. היית במקום שהיית מוכנ/ה לשלם 1000 שקל בכדי שאף אחד לא יידע שהיית בו?חחחחחחחחחחחחחח
לא! 49 . נהגת במכונית?כן 50. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא נראה לי 51. האם אי פעם עישנת?לא איכסה! 52 . האם אי פעם שתית אלכוהול?לא מגעיל. 53. האם אי פעם לקחת סמים?אני סטלן טיבעי ונגד סמים. 54 . האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?סביר להניח... 55. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?סביר להניח... 56. האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
מקווה שלא

Tristitia

New member
אל ייאש../images/Emo13.gif

כללי: 1. באיזו תדירות הינך מבקר/ת בפורום? פעם בשבוע ככה, אם יוצא מהכלל. 2. הצעות לשיפור: כבר לא יודעת. 3 . המלצת השבוע: לרסס את הבית בחומרי הדברה , עוד מעט יבואו הרבה אורחים לא רצויים. 4. להקת השבוע: Draconian 5. ציטוט השבוע:- 6 . בילוי מועדף:כל מיני שקטים. 7 . תחביבים: מוסיקה, בעלי חיים, שיחות מעניינות, משחקי מחשב נורמלים (בתקווה שלפעמים יש זמן פנוי). 8 . להקה/זמר/ת אהובים:אין אחד ויש המון
9. סרט אהוב: בשם האב. ב-24 שעות האחרונות: 10 . בכית?לא 11 . צחקת? חייכתי
12. חיבקת מישהו?לא
13. עשית שטויות?לא 14. רבת עם מישהו?לא 15 . קנית משהו?לא מתי הייתה הפעם האחרונה ש... 16 . חיבקת מישהו?לפני יומיים ידידה טובה. 17. השתכרת?אני לא שותה אלכוהול 18. היית במועדון?לא אוהבת 19. לבשת חצאית?היום
20. קנית בגד?לפני שבועיים 21 . אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"? אומרת די הרבה לאנשים קרובים. 22. הקדישו לך שיר?לא
23. שיפרו לך מצב רוח?משפרים. יש אנשים טובים בעולם
היום: 24. באיזו שעה התעוררת?6 וחצי 25 . מה היה הדבר הראשון ששמעת?שעון מעורר
26. מה אכלת?עוגייה על הבוקר ונס קפה 27 . איזו מחשבה הכי מעסיקה אותך? שצריך ללכת לישון
קצת עליכם: 28 . את/ה חושב/ת שאת/ה נראה טוב?סבירה
29. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?לא 30. קנאי/ת?קצת 31. קרצייה? לא, לא אוהבת גם קרציות. 32 . עקשנ/ית?ככה. 33. בזבזנ/ית או חסכנ/ית?בזבזנית יותר
34. יש לך פלאפון?כן 35. למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה?אמא 36 . איזה צלצול יש לך?דרדסים
37. הקול הכי יפה ששמעת?טאריה טורנן מ- nightwish 38 . שתפו אותנו ע"י הוספת קובץ ברקע שולחן העבודה במחשב ... או לפחות תארו אותו: סתם עטיפה יפה של דיסק. 39 . רוצה להיות סלבריטאי/ת ?לא 40 . אם היית מוצא/ת מיליון מה היית עושה בו? המממ... הייתי מוצאת זה בטוח. 41 . יש עניין בזוגיות א-מינית?כרגע לא. 42 . הדבר שהכי קשה לך איתו?החיים בכלל. 43 . הדבר שלא היית מוותר/ת עליו בחיים?שוקולד
44. תכונה טובה שלך:סבלנית. 45. תכונה רעה: רגשנית מידי. האם אי פעם... 46 . הרגשת שאת/ה עומד/ת למות?לא. 47 . בנית טירה מחול?לא נראה לי. 48. היית במקום שהיית מוכנ/ה לשלם 1000 שקל בכדי שאף אחד לא יידע שהיית בו?לא
49 . נהגת במכונית?לא 50. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא 51. האם אי פעם עישנת?לא 52 . האם אי פעם שתית אלכוהול?לא 53. האם אי פעם לקחת סמים? אני לא משועממת לנסות דברים מסוכנים/ מזיקים. 54 . האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?ברור 55. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?לצערי
56. האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לצערי בלי כוונה

JackDanyells

New member
עונה ../images/Emo13.gif

כללי: 1. באיזו תדירות הינך מבקר/ת בפורום? רק התחלתי
2. הצעות לשיפור: תענו לשאלה שליייייייי!!!!!!!!11 רק בנאדם 1??? 3 . המלצת השבוע: 4. להקת השבוע: 5. ציטוט השבוע: "אני לא אומר שאין אלוהים, אני פשוט לא מאמין בו" 6 . בילוי מועדף: 7 . תחביבים: 8 . להקה/זמר/ת אהובים: Beyonce 9. סרט אהוב: ב-24 שעות האחרונות: 10 . בכית? 11 . צחקת? 12. חיבקת מישהו? 13. עשית שטויות? 14. רבת עם מישהו? 15 . קנית משהו? מתי הייתה הפעם האחרונה ש... 16 . חיבקת מישהו? היום, בערך חיבוק 17. השתכרת? 18. היית במועדון? 19. לבשת חצאית? גיל 5 20. קנית בגד? 21 . אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"? 22. הקדישו לך שיר? 23. שיפרו לך מצב רוח? היום: 24. באיזו שעה התעוררת? 11:00 25 . מה היה הדבר הראשון ששמעת? צילצול הטלפון 26. מה אכלת? לא זוכר 27 . איזו מחשבה הכי מעסיקה אותך? א-מיניות והומואיות וזכויות ואלוהים - כן או לא? קצת עליכם: 28 . את/ה חושב/ת שאת/ה נראה טוב? לפעמים 29. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? כן 30. קנאי/ת? אולי 31. קרצייה? אולי 32 . עקשנ/ית? לא 33. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? באמצע 34. יש לך פלאפון? כן 35. למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? לא יודע 36 . איזה צלצול יש לך? 37. הקול הכי יפה ששמעת? 38 . שתפו אותנו ע"י הוספת קובץ ברקע שולחן העבודה במחשב ... או לפחות תארו אותו: 39 . רוצה להיות סלבריטאי/ת ? כןןןןןןןןןן 40 . אם היית מוצא/ת מיליון מה היית עושה בו? תורם למאבק לזכויות הומואים 41 . יש עניין בזוגיות א-מינית? לי? לא יודע 42 . הדבר שהכי קשה לך איתו? ההומואיות שלי 43 . הדבר שלא היית מוותר/ת עליו בחיים? השכל שלי (אם יש לי) 44. תכונה טובה שלך: לא יודע 45. תכונה רעה: לא יודע האם אי פעם... 46 . הרגשת שאת/ה עומד/ת למות? לא ניראה לי 47 . בנית טירה מחול? לא 48. היית במקום שהיית מוכנ/ה לשלם 1000 שקל בכדי שאף אחד לא יידע שהיית בו? לא 49 . נהגת במכונית? כן
50. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא 51. האם אי פעם עישנת? כן 52 . האם אי פעם שתית אלכוהול? כן 53. האם אי פעם לקחת סמים? לא 54 . האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? הרבה 55. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן 56. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כנראה. היא לא אמרה לי אבל אולי...

gabriel1349

New member
בקשר לשאלה שלך

במידה ומישהו יחשוב אחרת או יהיה לו מה להוסיף, אז יענו. בנתיים, כנראה כולם חושבים פחות או יותר בדומה לתשובה שקיבלת , ככה שאין טעם לכתוב אותו דבר רק בנוסח שונה

../images/Emo13.gif

כללי: 1. באיזו תדירות הינך מבקר/ת בפורום? כמה פעמים ביום. 2. הצעות לשיפור: - 3 . המלצת השבוע: חדשו קשר עם אנשים מקסימים מהעבר. זה עושה את השבוע
4. להקת השבוע: - 5. ציטוט השבוע: "אבל אני היחידי שיודע שאף על פי יופייך המשגע לא תדעי אהבה אמיתית לעולם." [אפרים שמיר, "נכון את יפה"] 6 . בילוי מועדף: בבית, בשקט, עם חברים. 7 . תחביבים: מוסיקה, נגינה, שירה, ריקוד, צילום, קריאה [בקול רם, ז"א, לא לעצמי]. יש המון, אבל אלה העיקריים
8 . להקה/זמר/ת אהובים: יוני רכטר. 9. סרט אהוב: אין ממש. ב-24 שעות האחרונות: 10 . בכית? מעט 11 . צחקת? הרבה 12. חיבקת מישהו? כן, חברה שחזרה מחו"ל בבוקר 13. עשית שטויות? הו, ~המון~ 14. רבת עם מישהו? לא [אלא אם המורה למתמטיקה נחשב ><] 15 . קנית משהו? ספר מיקוד במתמטיקה
מתי הייתה הפעם האחרונה ש... 16 . חיבקת מישהו? היום בערב 17. השתכרת? מעולם לא 18. היית במועדון? בבנות המצווה של כיתה ו'
19. לבשת חצאית? אתמול [אבל אני כמעט תמיד לובשת חצאיות...] 20. קנית בגד? לפני שבועיים, בערך 21 . אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"? לפני שבוע / שבועיים 22. הקדישו לך שיר? כבר המון זמן שלא 23. שיפרו לך מצב רוח? אתמול בערב
היום: 24. באיזו שעה התעוררת? 6:45 25 . מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הצלצול של "שבת בבוקר", כי זה הצלצול שהגדרתי לשעון המעורר בפלאפון. 26. מה אכלת? הרבה יותר מידי שוקולד >< 27 . איזו מחשבה הכי מעסיקה אותך? אותו אדם שחזרתי איתו לקשר אתמול. על כמה כיף לדבר איתו שוב, ולשמוע את הקול שלו סוף-סוף. קצת עליכם: 28 . את/ה חושב/ת שאת/ה נראה טוב? לא, אבל גם לא רע. אני ממוקמת במקום לא רע באמצע. 29. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לעיתים. 30. קנאי/ת? לא. 31. קרצייה? מידי פעם 32 . עקשנ/ית? תלוי על מה 33. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית 34. יש לך פלאפון? כן 35. למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? זה משתנה מתקופה לתקופה. כל פעם יש חברה אחרת איתה אני מדברת הכי הרבה, אבל התקשורת החשובה באמת נעשית לרוב ע"י SMSים. 36 . איזה צלצול יש לך? "ארבע לפנות בוקר" [יהודית רביץ] לכולם. לכמה חברות יש צלצולים מיוחדים - "דלת הקסמים" [לא זוכרת של מי. חוה אלברשטיין, במקרה...?], "מישל" [הביטלס], "Any Dream Will Do" [מהפסקול של "יוסף וכתונת הפסים המשגעת"], "עטור מצחך" [יוני רכטר] ו"פצעים ונשיקות" [מוניקה סקס] בשביל SMSים. 37. הקול הכי יפה ששמעת? של חברה שלי. היא שרה מדהים, ממש. 38 . שתפו אותנו ע"י הוספת קובץ ברקע שולחן העבודה במחשב ... או לפחות תארו אותו: הרקע המשעמם של ווינדוס. אבל במחשב השני יש את הרקע הזה - http://www.deviantart.com/deviation/45622791/?qo=27&q=by%3Agaiashirley&qh=sort%3Atime+-in%3Ascraps התמונה, אגב, זו תמונה שלי שחברה צילמה, אבל שאר הגלריה היא שלי. אתם מוזמנים לראות
39 . רוצה להיות סלבריטאי/ת ? לא במיוחד. 40 . אם היית מוצא/ת מיליון מה היית עושה בו? שאלה שנראה לי שכל תשובה שאיננה אותנטית, שאינה ניתנת ~באמת~ ברגע שקיבלת מיליון ש"ח, היא תשובה לא אמיתית בפני עצמך. 41 . יש עניין בזוגיות א-מינית? מאוד. אבל כפי שכבר התלוננתי מעט על גבי הפורום, אני בגיל הנעורים, שזה הגיל של כל ההתנסויות ולא של קשרים מחייבים for life. ואני יודעת כבר שהסיכוי למצוא קשר א-מיני עם מישהו/י בגילי [ובאופן כללי קשר כזה בלי מחשבות מרחיקות לכת לגבי העתיד] הוא קלוש עד לא קיים. 42 . הדבר שהכי קשה לך איתו? - 43 . הדבר שלא היית מוותר/ת עליו בחיים? מוסיקה 44. תכונה טובה שלך: יכולת האמפתיה, גם כלפי דברים שלא באמת חויתי. 45. תכונה רעה: הקושי בהסתגלות לשינויים גדולים. האם אי פעם... 46 . הרגשת שאת/ה עומד/ת למות? משהו כזה 47 . בנית טירה מחול? מזמן 48. היית במקום שהיית מוכנ/ה לשלם 1000 שקל בכדי שאף אחד לא יידע שהיית בו? לא נראה לי 49 . נהגת במכונית? לא 50. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא 51. האם אי פעם עישנת? לא 52 . האם אי פעם שתית אלכוהול? לא 53. האם אי פעם לקחת סמים? לא 54 . האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן, זה קורה לכולם ביום-יום. זה קורה לכל מי שחי בעולם המודרני באופן כללי. 55. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן, כמובן. 56. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי

Limbonic Art

New member
אני ושינה לא חברים טובים...

כללי: 1. באיזו תדירות הינך מבקר/ת בפורום? מספר פעמים ביום (בדרך כלל)
2. הצעות לשיפור: אני אשתוק
3 . המלצת השבוע:לנתק טלפונים בזמן שינה
4. להקת השבוע: Apocalyptica (הם יהיו אורחים באירויזיון וזה מגניב!) 5. ציטוט השבוע:*** 6 . בילוי מועדף:בתי קפה, מקומות לא הומי אדם (בכללי). 7 . תחביבים: מוסיקה, נגינה על כינור, לעזור, להקשיב, לצייר, ליצור דברים מעניינים בפוטושופ, מיאו שלי^^ , חוף ים בחורף
עוד מלא שלא עולים לי לראש כרגע. 8 . להקה/זמר/ת אהובים: להקה אחת אהובה במיוחד מזה 8 שנים ונחשפו לעיניי כל בזכות שרון
רק אם שנה הבאה הם יוציאו אלבום דפוק כמו השנה, אצטרף לחפש תחליף
(הו קרדל קרדל מה יהיה איתכם?!) חוץ מהם יש הרבה יותר מידי מכל ארץ , מדינה, שפה אפשרית (טוב אולי חוץ מעיברית ומארה"ב- משום מה- מפה ומשם לא מתחברת לאף אחד). 9.. סרט אהוב:אין ב-24 שעות האחרונות: 10 . בכית?לא 11 . צחקת?
12. חיבקת מישהו?לא 13. עשית שטויות?מתי אני לא עושה שטויות?
14. רבת עם מישהו?לא איזה כייף! 15 . קנית משהו?לא מתי הייתה הפעם האחרונה ש... 16 . חיבקת מישהו?לפני יומיים 17. השתכרת?כשאהיה מפגרת אודיע על כך
18. היית במועדון? לפני שבועיים, מועדון תאטרון הופעה של פולנים שפיצצו לי אוזניים! 19. לבשת חצאית?מממ.. היום. כמתחיל להיות חם אני בדרך כלל עם חצאיות. 20. קנית בגד? לפני שבוע . 21 . אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"?לחתולה שלי כל יום!
22. הקדישו לך שיר?לפני שנה בערך
23. שיפרו לך מצב רוח?always
היום: 24. באיזו שעה התעוררת?שאלה טובה , אני לא ישנה ממש טוב, אבל סופית קמתי ב-15:00
ונרדמתי מתישהו ב11 בצהריים בעעעע! 25 . מה היה הדבר הראשון ששמעת?מיאו רוצה צומי!
וטלפון ולמטה עושים פה שיפוצים אז הרבה בום בום פטישים!
26. מה אכלת?הרבה עוגות , מאז שאני לא עובדת אני רק מכינה עוגות
27 . איזו מחשבה הכי מעסיקה אותך? איך אקום מחר יחסית מוקדם
קצת עליכם: 28 . את/ה חושב/ת שאת/ה נראה טוב?כן לא רע
29. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?ממש לא אני. 30. קנאי/ת?לא. 31. קרצייה?לא. 32 . עקשנ/ית?מאוד! 33. בזבזנ/ית או חסכנ/ית?נוטה לבזבזנות
אבל עכשיו נעבור לחסכון עד לעבודה חדשה. 34. יש לך פלאפון?כן, לא עובד מלבד SMS
7 שנים עשו את שלהם
35. למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה?לגבריאל מהפורום שלנו
36 . איזה צלצול יש לך?The Phantom Of The Opera 37. הקול הכי יפה ששמעת?שרה ברייטמן אני חושבת... 38 . שתפו אותנו ע"י הוספת קובץ ברקע שולחן העבודה במחשב ... או לפחות תארו אותו: מיאו שלי
39 . רוצה להיות סלבריטאי/ת ?לא 40 . אם היית מוצא/ת מיליון מה היית עושה בו?קונה בית עם מלא חתולים, אבל בגדול למצוא זה מעט חשוד הייתי מחפשת בתור התחלה למי זה שייך. 41 . יש עניין בזוגיות א-מינית?לא, אוהבת להיות לבד. 42 . הדבר שהכי קשה לך איתו?שטחיות ורדידות של אנשים מסויימים. 43 . הדבר שלא היית מוותר/ת עליו בחיים?מוסיקה 44. תכונה טובה שלך:ממממ... להיות שם עבור אנשים יקרים
45. תכונה רעה: נוטה לכעסנות
*עובדת על זה* האם אי פעם... 46 . הרגשת שאת/ה עומד/ת למות?כן, אבל לא אכנס לזה
47 . בנית טירה מחול?כשהייתי קטנה 48. היית במקום שהיית מוכנ/ה לשלם 1000 שקל בכדי שאף אחד לא יידע שהיית בו?לא , אני לא הולכת לשום מקום בלי לדעת לאן זה. 49 . נהגת במכונית?לא. 50. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?כן. 51. האם אי פעם עישנת?לא! 52 . האם אי פעם שתית אלכוהול?לא!! 53. האם אי פעם לקחת סמים? לא!!! 54 . האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?ללכת לעבודה למרות חוסר כוח(עד לפני שבועיים)? איזו בררה יש? 55. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האמת לא, כי גם מטעויות לומדים
56. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לצערי כן.

Limbonic Art

New member
אה סיפור ארוך../images/Emo13.gif

ובקצרה- אני וידיד שלי שעובד במחלקת מולטימדיה, נתקל מספר פעמים בילדים בני 5-10 שרוכשים משחק בליווי אחד ההורים בזמן שהמשחק בכלל מיועד לילדים הרבה יותר בוגרים (אלה שמכילים תכניים מיניים, אלימות של מאפייה ורצח למינהם בעריפות ראשים וכו' ) כמובן הוא העיר לתשומת לב האם/האב . אבל למשל באירופה- יש מה שנקרא ציון גיל ורמת האלימות על גבי המשחק, לפי קודים מסויימים (PEGI)ובארץ מקבלים את האריזה המקורית ללא שמץ של מושג מה אותן קודים אומרים (מלבד המוכרים שכן יודעים). אז כתבתנו מכתב למשרד החינוך והעבירו את זה לגורמים הרלוונטים ולאחר חצי שנה בערך היה כתבה ב-ynet (22 בפברואר השנה) שאכן יציינו ויעלו את מודעות הציבור http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3367823,00.html למה זה עדיין על המחשב... ממממ... שכחתי למחוק תודה

korpiklaani

New member
חחחחח בטח כתבת להם בחריפות

נראה לך יעזור? כי לי לא ממש נראה
ילדים היום במצב נוראי שיההי מאוד קשה לתקן.

Limbonic Art

New member
צודק, אולי לא יעזור

אבל לפחות הורים לא יבואו ויאמרו שלא ידעו מה התוכן כשמדובק על זה מדבקה
קצת אחריות לא תזיק להם.

כשאנחנו גדלנו לא היו לנו משחקים אלימים?

זוכר את המשחק "אינתיפאדה"? וטירת הנאצים, ששיחקתי בה רק כשההורים לא ראו

korpiklaani

New member
אין לי שמץ של מושג מה זה המשחק שציינת../images/Emo163.gif

ובכל זאת לא נראה לי הוא הגיע לרמות של משחקים היום. היום הכל יותר מתוחכם, תלת מימדי , חולני יותר ואלים הרבה יותר, ותכנים פחות או יותר של רצח ברור עם מסורים חשמליים ונבוטים , עריפות ראשים, סמים, דברים פורנוגרפיים <יותר מידי>, אונס וכל זוועה אחרת שאת יכולה לדמיין שהם ממש לא לילדים בגיל 7 או אפילו 15. אגב שהייתי בגיל 7 ואפילו 15 בקושי ידעתי מה זה מחשב <גם לא היה לי, זה היה רק לעשירים בזמנו וגם המחשבים לא היו כמו היום> , אז בכלל
הדבר האלים היחידי שהייתי חשוף אליו, היה המוסיקה בבית <בית רוסי חחח
> כשאני חושב על זה הדבר היחידי בגיל ההתבגרות שהסתרתי מהורי היה החולצות שלי חחחח הייתי צריך להפוך אותם לפני שאני זורק אותם לכביסה בכדי לא לקבל הערות מיותרות
לילה טוב!

המשחקים

אינתיפאדה, משחק מחשב בו יש הרבה ערבים על המסך ואתה צריך להרוג אותם באבנים ובבקבוקי תבערה, לפני שיהרגו אותך. במשחק אתה מתקדם בדרגות, והופך לשרי ממשלה ימניים יותר ויותר. הוא היה נפוץ בתחילת שנות התשעים. טירת הנאצים, כמו DOOM אבל יורים בנאצים. הבוגרים בינינו ידעו לזהות שאלו נאצים, הבוגרים פחות ראו במשחק טבח של אנשים. היו הרבה אלימות ופורנוגרפיה במחשבים עוד מתחילת שנות התשעים, ובטח לפני כן. אני לא הסתכלתי על הפורנו, ואתה יכול לנחש למה
אבל זה לא קלקל את הילדים שכן הסתכלו.

korpiklaani

New member
יש על זה ויכוח אם קילקל אותם או לא...

ועדיין זה ממש לא אותה רמה של אלימות ופורנוגרפיה...

Limbonic Art

New member
אז...

תצחקו עלי, לי היה רק בגיל 17 מחשב ואיזה פנטיום אחד שהיה קורס לעיתים קרובות מידי
המשחק היחידי שאני מכורה אליו מאז ועד היום הוא worms והוא סתם נחמד כזה. יש שם,אמנם, רובים ,גרזן
, חץ וקשת וכל מיני פצצות, אך עדיין לא הייתי מכנה אותו אלים ברמה מזיקה (אם בכלל אלים, אפשר לחשוב סה"כ תולעת ורודה...)

p019

New member
חודש מאי אביבי לכולם

כללי: 1. באיזו תדירות הינך מבקר/ת בפורום? פעם ביום יומיים - לא כולל סופי שבוע ותקופות לחוצות 2. הצעות לשיפור: לקצר את כמות השאלות בשאלון הנוחכות - מתיש לענות ומתיש לקרוא. יש מספיק חודשים בשנה מתי הייתה הפעם האחרונה ש... 16 . חיבקת מישהו? אמא נחשב? 17. השתכרת? אף פעם, חשבתי פעם לנשות - אבל אני שונאת הלקוהול
18. היית במועדון? אף פעם 19. לבשת חצאית? במסדר בצבע
(שמעתי שכבר פתרו את החיילות מהעונש הזה) 20. קנית בגד? לפני כמה חודשים - לחתונה של חברה 21 . אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"? שוב, אמא נחשב? 22. הקדישו לך שיר? ממממ... 23. שיפרו לך מצב רוח? קורה מידי פעם, לא ממש זוכרת מתי ואיך בפעם האחרונה היום: 24. באיזו שעה התעוררת? 7:00 25 . מה היה הדבר הראשון ששמעת? שקט
26. מה אכלת? קוואקר 27 . איזו מחשבה הכי מעסיקה אותך? יותר מידי מחשבות - בעיקר מה כדי לא לשקוח לעשות הקובץ: ציור קיר שציירתי לידיד שלי עלפי איזה שהוא דיסק שהוא אהב.

gabriel1349

New member
עכשיו יש קצת זמן פנוי....

כללי: 1. באיזו תדירות הינך מבקר/ת בפורום?פעמיים, 3 בשבוע. 2. הצעות לשיפור:- 3 . המלצת השבוע:- 4. להקת השבוע: Therion 5. ציטוט השבוע:- 6 . בילוי מועדף:כל השקטים למינהם. 7 . תחביבים: לפסל, לנגן, מוסיקה בכלל, בעלי חיים, ספרים, לימודים, חו"ל ולראות עולם בגדול... ועוד.... 8 . להקה/זמר/ת אהובים: אם נתחיל לא ייגמר לעולם... יש המון המון
9. סרט אהוב:- ב-24 שעות האחרונות: 10 . בכית?לא 11 . צחקת?כן 12. חיבקת מישהו?כן 13. עשית שטויות?לא 14. רבת עם מישהו?לא 15 . קנית משהו?אוכל
מתי הייתה הפעם האחרונה ש... 16. חיבקת מישהו? 3 ימים 17. השתכרת?לא תודה, אני אוהב להיות בשליטה ולהיות אני ולא להתנג כמו טמבל
18. היית במועדון? מועדון תאטרון 21.4 ,יום שבת מופע בהמות' (התגלו ככאלה באמת) 19. לבשת חצאית?בטיול לסקוטלנד לפני 5 שנים בערך
20. קנית בגד? חצי שנה אולי, מזכיר לי שכדאי לחדש את המלאי
21 . אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"? מתישהו בטוח 22. הקדישו לך שיר?אולי בבית ספר חחח 23. שיפרו לך מצב רוח?אפילו היום
היום: 24. באיזו שעה התעוררת?סביבות 7 בבוקר 25 . מה היה הדבר הראשון ששמעת?שעון מעורר 26. מה אכלת? כל מיני דברים מוקפצים בצהריים. 27 . איזו מחשבה הכי מעסיקה אותך? שהשבוע ייגמר כבר... קצת עליכם: 28 . את/ה חושב/ת שאת/ה נראה טוב?אני בסדר אני. 29. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?לא. 30. קנאי/ת?לא. 31. קרצייה? לא. 32 . עקשנ/ית? כן, מישהו ניסה לשכנע אותי שזה בגלל המזל קשת שלי
33. בזבזנ/ית או חסכנ/ית?באמצע. 34. יש לך פלאפון?כן 35. למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה?4 אנשים קבועים: אלה מהמשפחה ,אלייך, שרון ועוד ידיד קרוב. 36 . איזה צלצול יש לך? Ghost in the fog של קרדל שלך (והמון נבהלים מצלילי הפסנתר בהתחלה
) 37. הקול הכי יפה ששמעת?סימון סימונס מאפיקה (יש עוד המון קולות יפים ונעימים) 38 . שתפו אותנו ע"י הוספת קובץ ברקע שולחן העבודה במחשב ... או לפחות תארו אותו:גם עטיפה של דיסק (יודע שהוא מת ) 39 . רוצה להיות סלבריטאי/ת ?לא. 40 . אם היית מוצא/ת מיליון מה היית עושה בו?טס לחול ולוקח חופשה ארוכה. 41 . יש עניין בזוגיות א-מינית?לא. 42 . הדבר שהכי קשה לך איתו?רוע בעולם. 43 . הדבר שלא היית מוותר/ת עליו בחיים?בעלי חיים. 44. תכונה טובה שלך: כנות 45. תכונה רעה: עקשנות (זה טוב ורע). האם אי פעם... 46 . הרגשת שאת/ה עומד/ת למות?לא. 47 . בנית טירה מחול?כן. 48. היית במקום שהיית מוכנ/ה לשלם 1000 שקל בכדי שאף אחד לא יידע שהיית בו?לא (מה עבר לך בראש מה?
) 49 . נהגת במכונית?כן 50. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן 51. האם אי פעם עישנת?לא 52 . האם אי פעם שתית אלכוהול?שתיתי מזמן , מעולם לא השתכרתי . 53. האם אי פעם לקחת סמים?לא, לא שפן ניסיונות! 54 . האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?ברור, לפעמים אין בררה. 55. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן. 56. האם אי פעם שברת למישהו את הלב?כן, בלי כוונה.

למעלה