באיחור אופנתי
(אבל עדיין מאי, אז מותר) כללי: 1. באיזו תדירות הינך מבקר/ת בפורום? כשאני רואה מחשב פנוי. 2. הצעות לשיפור: ראבוטה! 3 . המלצת השבוע: לא לצאת החוצה - חם שם בחוץ, ומאד אביך! 4. להקת השבוע: באיחור של שנים גיליתי את ביורק 5. ציטוט השבוע: לא זוכרת משהוא שראוי להעלות על הכתב 6 . בילוי מועדף: תלוי במצב-רוח ובאנשים שקשורים. לרב זה יהווה סרט טוב, או פאב אפלולי. לפעמים גם בתי קפה נחמדים 7 . תחביבים: לישון, לאכול, לבשל, להציק לחתול, לקרוא כשיש זמן, ללמוד סינית, לעשות רעש עם הגיטרה, לבזבז הרבה זמן במחשב, לראות סרטים, לחלום בהקיץ. 8 . להקה/זמר/ת אהובים: פעם היו GARBAGE, היום אין לי אהבה מיוחדת. 9. סרט אהוב: סרט החודש: המבוך של פאן. ב-24 שעות האחרונות: 10 . בכית? לא 11 . צחקת? קצת 12. חיבקת מישהו? את החתול, אני לא חיבוקית יתר על המידה כלפי אנשים. 13. עשית שטויות? לא, אני כמעט ולא עושה שטויות. 14. רבת עם מישהו? ממש לא 15 . קנית משהו? בורקס פיטריות, כרטיסי נסיעה לאוטובוס. (מישהוא יכול להסביר לי למה תמיד בבורקסים יש פיטריות משומרות ולא טריות?) מתי הייתה הפעם האחרונה ש... 16 . חיבקת מישהו? היום, את החתול 17. השתכרת? בקטנה, ביום שני. (ולא כל האנשים שמשתכרים מתחילים להתנהג כמו מפגרים, לידיעת חלק מאנשי הפורום!) 18. היית במועדון? מי זוכר, זה היה מזמן... 19. לבשת חצאית? אתמול. בקרוב תתחיל עונת החצאיות.
20. קנית בגד? השבוע - קניתי מכנסיים שיראו מספיק טוב לעבודה החדשה. 21 . אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"? הםםם... 22. הקדישו לך שיר? לא זוכרת אם אי פעם הקדישו לי שיר 23. שיפרו לך מצב רוח? עכשיו, דיברתי שעות עם חברת ילדות. היום: 24. באיזו שעה התעוררת? 7:15 (וזה יום שישי!!!!!) 25 . מה היה הדבר הראשון ששמעת? שני שעונים מעוררים.
26. מה אכלת? יוגורט 27 . איזו מחשבה הכי מעסיקה אותך? מה יהיה? קצת עליכם: 28 . את/ה חושב/ת שאת/ה נראה טוב? בסדר, לא מושכת תשומת לב לכאן או לכאן... 29. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לפעמים. תלוי למי! MUHAHAHAHA
30. קנאי/ת? כמעט ולא 31. קרצייה? משתדלת לרסן את עצמי 32 . עקשנ/ית? תלוי לגבי מה 33. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חסכנית 34. יש לך פלאפון? כן 35. למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? כמה חברות קרובות. 36 . איזה צלצול יש לך? הצלצול הסביר היחיד שהיה בטלפון הסיני שלי 37. הקול הכי יפה ששמעת? צלצול פעמונים, גשם, נהרות... 38 . שתפו אותנו ע"י הוספת קובץ ברקע שולחן העבודה במחשב ... או לפחות תארו אותו: WINDOWS XP (זה מחשב חדש, עוד לא הספקתי להתעלל בו) 39 . רוצה להיות סלבריטאי/ת ? לא, אבל רוצה להיות עם סלבריטאים מסויימים
(לא במובן המיני, כמובן) 40 . אם היית מוצא/ת מיליון מה היית עושה בו? שמה בבנק, וממשיכה עם חיי עד שאני אבין מה אני רוצה לעשות איתו. 41 . יש עניין בזוגיות א-מינית? כן 42 . הדבר שהכי קשה לך איתו? אנשים טפשים או רעים 43 . הדבר שלא היית מוותר/ת עליו בחיים? פיצות וגלידות 44. תכונה טובה שלך: הםםם... אין הנחתום מעיד על עיסתו... 45. תכונה רעה: חוסר ביטחון עצמי. האם אי פעם... 46 . הרגשת שאת/ה עומד/ת למות? כן 47 . בנית טירה מחול? אולי 48. היית במקום שהיית מוכנ/ה לשלם 1000 שקל בכדי שאף אחד לא יידע שהיית בו? ממש לא! 49 . נהגת במכונית? כן 50. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא 51. האם אי פעם עישנת? לעיתים רחוקות 52 . האם אי פעם שתית אלכוהול? כן!!! 53. האם אי פעם לקחת סמים? לעיתים רחוקות מאד 54 . האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן, ברור. 55. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן, אבל מטעויות לומדים. 56. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי...