נוכחות מאי
(עוד לא התייאשתי
)

gabriel1349

New member
לא שמתי לב ל-24 שעות שם../images/Emo13.gif

תחשיבו זאת כשבוע אחרון.

Grom18

New member
לא יודעת למה , אבל אוהבת שאלונים../images/Emo9.gif

כללי: 1. באיזו תדירות הינך מבקר/ת בפורום? פעם בשבוע בערך. 2. הצעות לשיפור:__________ 3 . המלצת השבוע:___________ 4. להקת השבוע: לא היה ספציפי 5. ציטוט השבוע:__________ 6 . בילוי מועדף:מזמן לא היה לי כזה
7 . תחביבים: כל מיני מעד לטייל עם חברות טובות בחוץ ועד להתבטל מול מחשב 8 . להקה/זמר/ת אהובים: רוק למינהם. 9. סרט אהוב:שיהיה שטויות ומצחיק ב-24 שעות האחרונות: 10 . בכית?לא 11 . צחקת?כן 12. חיבקת מישהו?כן 13. עשית שטויות?לא למדתי כמו חמור 14. רבת עם מישהו?לא 15 . קנית משהו?לא מתי הייתה הפעם האחרונה ש... 16 . חיבקת מישהו?היום 17. השתכרת?לא 18. היית במועדון?לא הולכת למועדונים 19. לבשת חצאית?היום
20. קנית בגד?לפני שבועיים בערך. 21 . אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"?לחברה קרובה שלי בתקופה האחרונה. 22. הקדישו לך שיר?לא 23. שיפרו לך מצב רוח? היום
היום: 24. באיזו שעה התעוררת?6 וחצי
25 . מה היה הדבר הראשון ששמעת?שעון מעורר ארור ! 26. מה אכלת?איזה סנדוויץ משעמם 27 . איזו מחשבה הכי מעסיקה אותך?איך לעבור את כל הבגרויות בשלום. קצת עליכם: 28 . את/ה חושב/ת שאת/ה נראה טוב?בסדר 29. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?לא 30. קנאי/ת?קצת 31. קרצייה? קצת
32 . עקשנ/ית?ככה באמצע 33. בזבזנ/ית או חסכנ/ית?אמא אומרת בזבזנית
34. יש לך פלאפון?כן 35. למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה?חברות קרובות 36 . איזה צלצול יש לך?כל פעם מתחלף, כרגע סתם מוצרט. 37. הקול הכי יפה ששמעת?_________ 38 . שתפו אותנו ע"י הוספת קובץ ברקע שולחן העבודה במחשב ... או לפחות תארו אותו:עיזבו סתם ענניים של ווינדוס. 39 . רוצה להיות סלבריטאי/ת ?לא 40 . אם היית מוצא/ת מיליון מה היית עושה בו?בגדים
41 . יש עניין בזוגיות א-מינית?לא כרגע. 42 . הדבר שהכי קשה לך איתו?להיות א-מינית בתקופה שכולם מדברים על חבר/ה. 43 . הדבר שלא היית מוותר/ת עליו בחיים?עצמי
44. תכונה טובה שלך:וותרנית 45. תכונה רעה: חוסר סבלנות לפעמים. האם אי פעם... 46 . הרגשת שאת/ה עומד/ת למות?לא, עוד לא. 47 . בנית טירה מחול?כשהייתי קטנה ותמיד בא ילד מופרע והיה הורס אותה
48. היית במקום שהיית מוכנ/ה לשלם 1000 שקל בכדי שאף אחד לא יידע שהיית בו?לא
49 . נהגת במכונית?עוד לא 50. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא 51. האם אי פעם עישנת?לא 52 . האם אי פעם שתית אלכוהול? לא בכמות שנחשבת לשתות אלכוהול אלא סתם טעמתי. 53. האם אי פעם לקחת סמים?לא! 54 . האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן , יש מישהו שלא? 55. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?ברור 56. האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא נראה לי.

נוכחת

1. באיזו תדירות הינך מבקר/ת בפורום? די הרבה / לא מספיק 2. הצעות לשיפור: לתת למנהלת פרחים ושוקולדים 3 . המלצת השבוע: לנוח לעולם לא מזיק 4. להקת השבוע: לא יודעת 5. ציטוט השבוע: מה שלא הולך בכוח הולך בהרבה כוח לאורך זמן 6 . בילוי מועדף: מחשבים 7 . תחביבים: כל מיני 8 . להקה/זמר/ת אהובים: כל מיני 9. סרט אהוב: מזמן לא ראיתי ב-24 שעות האחרונות: 10 . בכית? לא 11 . צחקת? קצת 12. חיבקת מישהו? לא 13. עשית שטויות? לא שטויות מצחיקות. סתם הלכתי לישון מאוחר מדי. 14. רבת עם מישהו? לא 15 . קנית משהו? ארוחת צהריים ופנקייק הולנדי מתי הייתה הפעם האחרונה ש... 16 . חיבקת מישהו? לפני ארבעה ימים 17. השתכרת? אף פעם 18. היית במועדון? כתה ו'? 19. לבשת חצאית? כתה ו'? 20. קנית בגד? לפני חודש-חודשיים. עכשיו לא צריך לקנות שנה. 21 . אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"? לא אומרת, המילים האלו ריקות. אני מפגינה את זה. 22. הקדישו לך שיר? לא זוכרת. 23. שיפרו לך מצב רוח? כל יום-יומיים. אפילו דברים קטנים, כמו הפנקייק הקטן מהיום שבא כשלא היה לי כוח לכלום. היום: 24. באיזו שעה התעוררת? 11 25 . מה היה הדבר הראשון ששמעת? שעון מעורר, ואז חזרתי לישון 26. מה אכלת? כתבתי למעלה 27 . איזו מחשבה הכי מעסיקה אותך? יש סמטוחה שלמה שלהן קצת עליכם: 28 . את/ה חושב/ת שאת/ה נראה טוב? מספיק טוב בשביל שאהיה מרוצה. 29. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? מה זה, פרדוקס? אבל לא. 30. קנאי/ת? לא ממש 31. קרצייה? את זה אחרים יגידו 32 . עקשנ/ית? קצת. טוב, כן. 33. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חסכנ/ית מדי. 34. יש לך פלאפון? כמובן 35. למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? לא בדקתי 36 . איזה צלצול יש לך? סתם מנגינה נחמדה מהאינטרנט 37. הקול הכי יפה ששמעת? המ. לא יודעת. 38 . שתפו אותנו ע"י הוספת קובץ ברקע שולחן העבודה במחשב ... או לפחות תארו אותו: צבע חלק, לא להכביד על המחשב. 39 . רוצה להיות סלבריטאי/ת ? תלוי באיזה תחום. דוגמנית? לא. גם לא יתנו לי. תחומים יותר יפים כן. 40 . אם היית מוצא/ת מיליון מה היית עושה בו? תורמת, חוסכת. אני מרובעת מדי. 41 . יש עניין בזוגיות א-מינית? אין עניין בזוגיות בכלל, אני אוהבת הרבה אנשים, לא רוצה להקדיש את עצמי רק לאחד. 42 . הדבר שהכי קשה לך איתו? אנשים שלא חושבים 43 . הדבר שלא היית מוותר/ת עליו בחיים? חברים 44. תכונה טובה שלך: אכפת לי מאנשים 45. תכונה רעה: לפעמים אני לא מסתדרת טוב כשיש יותר מדי אנשים מסביב האם אי פעם... 46 . הרגשת שאת/ה עומד/ת למות? כמעט, כן. פעם אחת כשכמעט נדרסתי, פעם אחת כשכמעט נכנסתי לתאונה. אבל בשתי הפעמים חשבתי יותר מדי על איך יוצאים מהבעיה שלא חשבתי על זה שאפשר למות בה. 47 . בנית טירה מחול? בתים, כן. טירה זה קשה מדי. 48. היית במקום שהיית מוכנ/ה לשלם 1000 שקל בכדי שאף אחד לא יידע שהיית בו? לא 49 . נהגת במכונית? כן, זה כיף 50. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא 51. האם אי פעם עישנת? לא 52 . האם אי פעם שתית אלכוהול? כן, אבל ממש מעט כל פעם 53. האם אי פעם לקחת סמים? לא חוקיים? חס וחלילה! 54 . האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כל אחד עושה, לא? 55. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כל אחד, לא? 56. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא חושבת. מקווה שלא.

Limbonic Art

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo212.gif../images/Emo135.gif

לבנתיים מספיק
פרחים לא מביאה כי יש לזה משמעות אחרת בשבילי( מאז פורום אחד שיצא לי להיות בו בהיידפארק
)

helana1202

New member
כאן

1. באיזו תדירות הינך מבקר/ת בפורום? מדי פעם 2. הצעות לשיפור: יותר חיות בפורום 3 . המלצת השבוע: אין 4. להקת השבוע: אין 5. ציטוט השבוע: אין 6 . בילוי מועדף: סרטים 7 . תחביבים: ספורט, מחשבים, טיולים בעולם, טלוויזיה, סרטים, בילויים וכו.. 8 . להקה/זמר/ת אהובים: אין ממש אבל כמה שיותר כבד ורועש יותר טוב 9. סרט אהוב: כל סרט אמריקאי קומי או אקשן או מתח ב-24 שעות האחרונות: 10 . בכית? לא 11 . צחקת? קצת אולי 12. חיבקת מישהו? לא 13. עשית שטויות? קצת 14. רבת עם מישהו? טיפה, כזה בצחוק 15 . קנית משהו? לא מתי הייתה הפעם האחרונה ש... 16 . חיבקת מישהו? לא קורה הרבה, אז וואלה לא זוכרת 17. השתכרת? אף פעם(מפתיע הא?) 18. היית במועדון? לפני כחודש 19. לבשת חצאית? בפורים לפני 9 שנים 20. קנית בגד? לפני שנה 21 . אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"? לפני כשנה וחצי, אולי יותר 22. הקדישו לך שיר? לא נראה לי שזה אי פעם קרה 23. שיפרו לך מצב רוח? לפני מספר ימים היום: 24. באיזו שעה התעוררת? 6:50 25 . מה היה הדבר הראשון ששמעת? שעון מעורר(באסה) 26. מה אכלת? דגנים 27 . איזו מחשבה הכי מעסיקה אותך? שאני רוצה חופש!!! קצת עליכם: 28 . את/ה חושב/ת שאת/ה נראה טוב? נורמלי 29. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? קצת 30. קנאי/ת? לפעמים טיפה 31. קרצייה? אולי לפעמים טיפה 32 . עקשנ/ית? מאד 33. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? תלוי בתקופה 34. יש לך פלאפון? כן, שניים 35. למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? תלוי בתקופה 36 . איזה צלצול יש לך? בדרך כלל של איזה משהו רועש 37. הקול הכי יפה ששמעת? לא קרה 38 . שתפו אותנו ע"י הוספת קובץ ברקע שולחן העבודה במחשב ... או לפחות תארו אותו: 39 . רוצה להיות סלבריטאי/ת ? ממש לא 40 . אם היית מוצא/ת מיליון מה היית עושה בו? מממנת את לימודי בחו"ל, מביאה חלק למשפחה ותורמת חלק 41 . יש עניין בזוגיות א-מינית? לא, סבבה לי לבד 42 . הדבר שהכי קשה לך איתו? יש הרבה 43 . הדבר שלא היית מוותר/ת עליו בחיים? יש הרבה 44. תכונה טובה שלך: 45. תכונה רעה: האם אי פעם... 46 . הרגשת שאת/ה עומד/ת למות? 47 . בנית טירה מחול? בערך 48. היית במקום שהיית מוכנ/ה לשלם 1000 שקל בכדי שאף אחד לא יידע שהיית בו? לא 49 . נהגת במכונית? כן 50. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא 51. האם אי פעם עישנת? לא 52 . האם אי פעם שתית אלכוהול? לא 53. האם אי פעם לקחת סמים? לא 54 . האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? המון פעמים 55. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן 56. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא חושבת

Limbonic Art

New member
מוסיקה כבדה ורועשת זה טוב../images/Emo190.gif

כמו מי למשל אם מותר לשאול?

queen helen

New member
באיחור אופנתי

(אבל עדיין מאי, אז מותר) כללי: 1. באיזו תדירות הינך מבקר/ת בפורום? כשאני רואה מחשב פנוי. 2. הצעות לשיפור: ראבוטה! 3 . המלצת השבוע: לא לצאת החוצה - חם שם בחוץ, ומאד אביך! 4. להקת השבוע: באיחור של שנים גיליתי את ביורק 5. ציטוט השבוע: לא זוכרת משהוא שראוי להעלות על הכתב 6 . בילוי מועדף: תלוי במצב-רוח ובאנשים שקשורים. לרב זה יהווה סרט טוב, או פאב אפלולי. לפעמים גם בתי קפה נחמדים 7 . תחביבים: לישון, לאכול, לבשל, להציק לחתול, לקרוא כשיש זמן, ללמוד סינית, לעשות רעש עם הגיטרה, לבזבז הרבה זמן במחשב, לראות סרטים, לחלום בהקיץ. 8 . להקה/זמר/ת אהובים: פעם היו GARBAGE, היום אין לי אהבה מיוחדת. 9. סרט אהוב: סרט החודש: המבוך של פאן. ב-24 שעות האחרונות: 10 . בכית? לא 11 . צחקת? קצת 12. חיבקת מישהו? את החתול, אני לא חיבוקית יתר על המידה כלפי אנשים. 13. עשית שטויות? לא, אני כמעט ולא עושה שטויות. 14. רבת עם מישהו? ממש לא 15 . קנית משהו? בורקס פיטריות, כרטיסי נסיעה לאוטובוס. (מישהוא יכול להסביר לי למה תמיד בבורקסים יש פיטריות משומרות ולא טריות?) מתי הייתה הפעם האחרונה ש... 16 . חיבקת מישהו? היום, את החתול 17. השתכרת? בקטנה, ביום שני. (ולא כל האנשים שמשתכרים מתחילים להתנהג כמו מפגרים, לידיעת חלק מאנשי הפורום!) 18. היית במועדון? מי זוכר, זה היה מזמן... 19. לבשת חצאית? אתמול. בקרוב תתחיל עונת החצאיות.
20. קנית בגד? השבוע - קניתי מכנסיים שיראו מספיק טוב לעבודה החדשה. 21 . אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"? הםםם... 22. הקדישו לך שיר? לא זוכרת אם אי פעם הקדישו לי שיר 23. שיפרו לך מצב רוח? עכשיו, דיברתי שעות עם חברת ילדות. היום: 24. באיזו שעה התעוררת? 7:15 (וזה יום שישי!!!!!) 25 . מה היה הדבר הראשון ששמעת? שני שעונים מעוררים.
26. מה אכלת? יוגורט 27 . איזו מחשבה הכי מעסיקה אותך? מה יהיה? קצת עליכם: 28 . את/ה חושב/ת שאת/ה נראה טוב? בסדר, לא מושכת תשומת לב לכאן או לכאן... 29. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לפעמים. תלוי למי! MUHAHAHAHA
30. קנאי/ת? כמעט ולא 31. קרצייה? משתדלת לרסן את עצמי 32 . עקשנ/ית? תלוי לגבי מה 33. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חסכנית 34. יש לך פלאפון? כן 35. למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? כמה חברות קרובות. 36 . איזה צלצול יש לך? הצלצול הסביר היחיד שהיה בטלפון הסיני שלי 37. הקול הכי יפה ששמעת? צלצול פעמונים, גשם, נהרות... 38 . שתפו אותנו ע"י הוספת קובץ ברקע שולחן העבודה במחשב ... או לפחות תארו אותו: WINDOWS XP (זה מחשב חדש, עוד לא הספקתי להתעלל בו) 39 . רוצה להיות סלבריטאי/ת ? לא, אבל רוצה להיות עם סלבריטאים מסויימים
(לא במובן המיני, כמובן) 40 . אם היית מוצא/ת מיליון מה היית עושה בו? שמה בבנק, וממשיכה עם חיי עד שאני אבין מה אני רוצה לעשות איתו. 41 . יש עניין בזוגיות א-מינית? כן 42 . הדבר שהכי קשה לך איתו? אנשים טפשים או רעים 43 . הדבר שלא היית מוותר/ת עליו בחיים? פיצות וגלידות 44. תכונה טובה שלך: הםםם... אין הנחתום מעיד על עיסתו... 45. תכונה רעה: חוסר ביטחון עצמי. האם אי פעם... 46 . הרגשת שאת/ה עומד/ת למות? כן 47 . בנית טירה מחול? אולי 48. היית במקום שהיית מוכנ/ה לשלם 1000 שקל בכדי שאף אחד לא יידע שהיית בו? ממש לא! 49 . נהגת במכונית? כן 50. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא 51. האם אי פעם עישנת? לעיתים רחוקות 52 . האם אי פעם שתית אלכוהול? כן!!! 53. האם אי פעם לקחת סמים? לעיתים רחוקות מאד 54 . האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן, ברור. 55. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן, אבל מטעויות לומדים. 56. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי...

Limbonic Art

New member
בקשר למשהו שם../images/Emo9.gif

מממ... רק להבהיר משהו - כשכתבתי מה שכתבתי שם למעלה התכוונתי על עצמי ... שמבחינתי אם אני אשתה אז אתנהג כמו מפגרת , זה לא היה ביקורת לאנשים שותים, אז לא לקחת זאת אישית
אחרי הכל , אנחנו פורום קטנטן וחבל ליצור פה מיקרי טינה או דברים דומים כלפי אחד השני פה...זהו
ובויורק.. נוסטלגיה! פעם הייתה בטופ 10 שלי , מזמן (לפני כ11 שנה בערך) כשהייתי חזק בסגנון הטריפ הופ
את מגלה טעם במוזיקה איכותי

Limbonic Art

New member
הבנת נכון

אני לא בעד שום דבר שלא טוב למערכת העצבים ולנפש. עדיין זה לא אומר שאני נגד אנשים ששותים, אז רק רציתי להבהיר את הנקודה

queen helen

New member
ובכן...

לעוד אנשים היו הערות דומות בנושא, וזה קצת עצבן אותי. אבל באמת שאין לי כוונה להכנס על זה לויכוחים. שכל אחד יעשה מה שטוב לו. יש לי טעם מצויין המוזיקה, מעולם לא חשבתי אחרת!
אני ממש לא בקיאה במוזיקה רועשת כלשהיא, לפחות לא מאז עידן נירוונה..

Xylophone

New member
טוב יאללה

. באיזו תדירות הינך מבקר/ת בפורום? פעם בשבוע אולי יותר 2. הצעות לשיפור: -- 3 . המלצת השבוע: -- 4. להקת השבוע: nightwish 5. ציטוט השבוע: -- 6 . בילוי מועדף: להישאר בבית או לעשות הליכה בערב 7 . תחביבים: מוזיקה, לישון וכול השאר רשמתי בהודעת הכרות 8 . להקה/זמר/ת אהובים: nightwish 9. סרט אהוב: סוד הגן הנעלם אבל בלי הכתוביות בעברית ב-24 שעות האחרונות: 10 . בכית? לא 11 . צחקת? לא. לצערי הרב לא היה ממה לצחוק
12. חיבקת מישהו?לא 13. עשית שטויות? לא נראה לי 14. רבת עם מישהו?לא 15 . קנית משהו?שלילי מתי הייתה הפעם האחרונה ש... 16 . חיבקת מישהו?לא זוכרת 17. השתכרת?בחג המולד טיפה 18. היית במועדון?אףפעם 19. לבשת חצאית? לפני שנה 20. קנית בגד? לפני מלללללאאא זמן 21 . אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"?לתוכים שלי כול יום 22. הקדישו לך שיר?אףפעם 23. שיפרו לך מצב רוח?תלוי היום: 24. באיזו שעה התעוררת? 9 ומשו 25 . מה היה הדבר הראשון ששמעת?צלצול פלאפון 26. מה אכלת?כול מיני 27 . איזו מחשבה הכי מעסיקה אותך?שיש בעיות במחשב קצת עליכם: 28 . את/ה חושב/ת שאת/ה נראה טוב?לפעמים 29. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?לא 30. קנאי/ת?כן 31. קרצייה? לא 32 . עקשנ/ית?לא 33. בזבזנ/ית או חסכנ/ית?נורא חסכנית 34. יש לך פלאפון?בוודאי 35. למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה?אמא 36 . איזה צלצול יש לך?סתם מעצבן כזה מהצילצולים של אורנג' 37. הקול הכי יפה ששמעת?דולורס מהקרנבריז 38 . שתפו אותנו ע"י הוספת קובץ ברקע שולחן העבודה במחשב ... או לפחות תארו אותו: 39 . רוצה להיות סלבריטאי/ת ?לא 40 . אם היית מוצא/ת מיליון מה היית עושה בו?תורמת לבעלי חיים וגם קצת לי, כי אני ענייה
41 . יש עניין בזוגיות א-מינית? לאדעת 42 . הדבר שהכי קשה לך איתו?הבעיות שלי 43 . הדבר שלא היית מוותר/ת עליו בחיים?התוכים שלי 44. תכונה טובה שלך:לא יכולה לחשוב על זה עכשיו 45. תכונה רעה:כנ"ל האם אי פעם... 46 . הרגשת שאת/ה עומד/ת למות?כול הזמן 47 . בנית טירה מחול?בוודאי 48. היית במקום שהיית מוכנ/ה לשלם 1000 שקל בכדי שאף אחד לא יידע שהיית בו?לא 49 . נהגת במכונית?לא
50. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא 51. האם אי פעם עישנת?לא 52 . האם אי פעם שתית אלכוהול?כן 53. האם אי פעם לקחת סמים?לא 54 . האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כול הזמן 55. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כול הזמן 56. האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לאדעת

למעלה