נושא חדש - מפגש פורום

ליאן.

New member
../images/Emo176.gif נושא חדש - מפגש פורום ../images/Emo70.gif

לאור הביקוש העצום וההטרדות הבלתי פוסקות
... באמת הולך להתקיים לו מפגש פורום
התאריך האמור הוא יום ה´ 8.8.02 (אחלה תאריך לחתונה, מי מתנדב למלא את תפקיד החתן?
) השעה והמקום עדיין נקבעו והצעות תתקבלנה בשימחה. enicegirl הציעה את "תופים" בת"א, ברחוב בן צבי.. מן אוהל עם נרגילות. אני לא מכירה את המקום, כך שאשמח לשמוע חוות דעת נוספות ממי שמכיר. לכל החדשים שנוספו לאחרונה למעגל הסינגלים ולפורום וכל אלו שכותבים שתי הודעות ונעלמים - מקווה שגם אתם תביעו נוכחותכם..
רק להזכירכם / לידעתכם, לפורום סינגלס היו כבר 2 מפגשים גדולים ומוצלחים. האחד היה קומזיץ שנערך ביום העצמאות והגיעו אליו כ 45 איש (!). והשני היה פיקניק בפארק ר"ג בל"ג בעומר וגם לו היתה הענות לא רעה בכלל.. מקווה שגם המפגש הקרוב, בזכותכם, יזכר עלינו לטובה.

המקום נחמד ביותר

הייתי מגיעה בשמחה אבל..... יש לי מפגש פורום אחר
תהנו!!!

ליאן.

New member
תירוצים תירוצים..

אם חמישי הבא - 15.8.02 מתאים לך יותר, תבוא ?

blaumark

New member
אני אשמח להגיע !!!

תגידו רק איפה ומתי ואני אגיע אם צריך עזרה אשמח לעזור תסלחו לי שלא הייתי כאן אבל עבודה קודמת לכל טוב די אם התרוצים התגעגתי לכולכם ומת לראותכם נראה אותכם במפגש

blaumark

New member
מי אני ??? את בטוחה שאת רוצה שאני

אתחיל עם זה אולי אני אשחק אותה טמבל ואתן פרטים אישיים וזהו??? או שאולי אני עשה קצת בלדן ואני בטוח שזה יעורר את זכרונך או שאולי פשוט תקבלי את העובדה שחזרתי עם נכונות לעזור (כרגיל) ואם את ממש מתעקשת אני תמיד יכול להביא את "הולך בטל" למפגש ??? סתם צוחק זה כבר התאכזרות העיכר שיהיה לכולכם לילה מקסים

blaumark

New member
תיקון שגיעות

עיכר = עיקר בלדן = בלגן וזהו אני חושב

ליאן.

New member
אני חושבת שאני מתחילה להזכר..

האם אתה הוא זה שהבטיח לברר פרטים לגבי מסיבת בריכה ??? הממ.. כן.. ´עזרה´.. אני באמת נזכרת עכשיו. אגב, אם הולך בטל הוא חבר שלך, אז אני מניחה שהבדיחה היא על חשבונך..
לילה נפלא ומופלא לך

blaumark

New member
אם אנחנו כבר מעלים נשכחות !!

אכן כן הבטחתי לברר ולפני שעוד הספקתי קבעתם בים לא שיש לי בעיה עם זה אבל זה לא לעניין לבוא בטענות אחר כך לגבי הולך בטל הוא באמת חבר שלי וזה זכות שאני שמח שיש לי וטוב שאת נזכרת שלא אצטרך להביא אותו להזכיר לך העיקר שיהיה לך יום טוב וכמה שפחות רוע וציניות ושוב אני מציע את עזרתי לכל חברי הפורום

ליאן.

New member
למה אתה חושב שהמפגש בים היה

במקום מסיבת בריכה ???????? וואו.. אתה הולך ומסתבך עם התירוצים שלך... זהירות שלא ליפול..

blaumark

New member
לא תקבלי את המילה האחרונה גם אם

אצטרך להיות מחובר לרשת כל השבוע

blaumark

New member
נו הוכחתי !!!

שאת צריכה את המילה האחרונה !!!! לפעמים צריך לדעת מתי להפסיק !!!

blaumark

New member
הנה שוב הפרטים שהוצאתי מהערכיון

שם: מארק בלאו כינוי: Wild Thing גיל: 31 למרות שבנפש אני עדיין מסרב לקבל את זה !!! גובה: 182 ס"מ מבנה גוף: מלא (בחום ואהבה) שער: חום ארוך קצת גלי צבע אהוב: כחול בהה, שחור, וורוד (כל צבע צועק) כמו הטיסן הורוד שלי מגורים: בת חפר (טול כרם פיתוח) עיסוק: מנהל רשת (איש סיסטם) בנתב"ג מוטו אישי: למצאות את החיים למקסימום, השמיים הם הגבול פתגם אהוב: "אין דבר העומד בפני הרצון אבל מה קורה שיש רצון והדבר אינו עומד !!!" לא מעשן בעל חוש הומור מוזר וציני שותה באירועים במיוחד יין אדום (כמו שרובכם כבר יודעים) אוהב את החיים ולהפיק את המקסימום מהם תחבבים: מסיבות, אירועים, טיסנים ותעופה, אופנועים, טיולים, טבע. שאיפות עתידיות: להתקדם בקריירה, להתחתן, להקים משפחה, ולגמור את הקומה השניה. לא חשוב המקום בתחרות אלה איך משחקים את המשחק!!! אבל אני מוכן לעשות המון (כמעט הכל) כדי שיהיה כייף ומעניין מצורף תמונה של הטיסן הורוד שלי (פייגלה)

למעלה