נושא חדש - מפגש פורום

esmeralda

New member
הנה אני מביעה נוכחות ../images/Emo9.gif

וגם רוצה להמליץ על מסיבות שמתקיימות בפארק יקום בימי שישי. [בדרך לנתניה] המקום מקסים!! יש שם גן גדול ואגם. אפשר להתקשקש על הדשא בשקט ואפשר גם "לקרוע" את הרחבה.

thor

New member
אשמח לבוא אך לא כחתן. אבל אולי....

כדאי מקום אחר. שקט. שאפשר להיפגש ולפגוש ? העשן (נכון. אני לא מעשן) יפריע ומסיבה זה נחמד אבל לא ממש למפגש פורום אם כי אפשר גם אולי לארגן פעם מסיבה בלי שום קשר. ליאן. היה גם מפגש אצל מארק בבית עוד לפני השניים הללו. ביי

ליאן.

New member
נכון

והיה מפגש גם בחוף הים... אפשר לאזכר אותם, אבל שניהם היו קטנים ומצומצמים.. ואני לא נכחתי בהם
אגב, לנרגילות יש עשן מתוק.. אבל איזה מקום שקט למפגש אתה מציע ?

thor

New member
אולי קומזיץ בים בחוף שקט ?

או באיזה פארק. במקום שכולם יוכלו למצוא בקלות ? ושלא יהיו שם עוד 1000 בני אדם. או באיזו מסעדה שנבקש לשמור איזה שלושים מקומות ?. לא ממש חשוב איפה אבל הדוגמה של בננה ביץ היתה רעה כי אנשים לא מכירים אחד את השני (או השנייה) ואז נוצר מצב שלא יכלו להגיע. עשן מתוק=עשן :) ביי

SENDA

New member
אני מאוד מקווה שאני יצליח להגיע

בכל אופן בינתיים המחשב שלי והאינטרנט די נפלו כך שתהיה לי בעיה להתעדכן. אז נהיה בקשר מכסימום ביום חמישי. SEE U SOON NIV

enicegirl

New member
האמת היא שזה דווקא רעיון

לעשות מפגש שוב באיזה פארק כי היה נורא מוצלח ברמת גן והיה מספיק מקום לכולם ואוכל לכולם וכמובן, כולם יכלו לדבר עם כולם!

../images/Emo72.gif../images/Emo48.gif../images/Emo173.gif../images/Emo96.gifלאחר הפסקה...

של כמה ימים, אני חוזר ורואה שמפגש הולך וקורם לו עור וגידים. סחטיין. במפגש פורום עדיין לא הייתי. אני לא יודע מה לגבי השבוע, אבל בכל מקרה אעשה מאמצים להגיע, לא חשוב באיזה שבוע, אם הבנתי נכון וכולם מוזמנים. דרך אגב, תופים זה אחלא אחלא מקום.

its moi

New member
שלום ! לאחר העדרות ממושכת..

אני אגב תומך יותר בקיום המפגש ב 8.8 אבל בכל מקרה, שאלה: איך מוצאים אותכם/אותנו ? איך יודעים איזה שולחן הוא של הפורום ? יכולה להיות פדיחה די גדולה להתיישב בשולחן, כולם מסתכלים עליי ואני אומר :"שלום! איטס מוא " ואז בא איש ביטחון "וכאלה"...

t@gel

New member
תופים... עשינו שם את המפגש של 20

לדעתי מקום נהדר למפגש... השירות שם מעולה. יש נרגילות ושש-בש... מוזיקה מרגיעה.. המזרח הרחוק... יושבים בזולות, על מזרנים.. צריך להזמין מקומות מראש.. השאלה היא.. האם זה "המקום" למפגש ראשון.. ? חוצמיזה שיש לי כמה רעיונות נוספים להציע לכם מקומות בילוי

ליאן.

New member
´טכנית´ זה כבר מפגש חמישי ..

הצעות נוספות יתקבלו בברכה...

למעלה