:O אתה מתחרה בי גם? זונה
X xXx Lilo xXx New member 6/7/08 #30 חכה יום יבוא ותגיע להאדמה גם ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif אגב, חתיכת חזרה קבל ח"ח (חינוך חובה XD)(חחח סתםסתם) מזל"ט (ולא בקטע של המטוסים...)
חכה יום יבוא ותגיע להאדמה גם ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif אגב, חתיכת חזרה קבל ח"ח (חינוך חובה XD)(חחח סתםסתם) מזל"ט (ולא בקטע של המטוסים...)
נ נסטי XD New member 5/7/08 #18 רק 91? אפילו בסאם אני כותבת יותר!!! ~מתכננת נקמה !! מוהעאהעאהעאהעא, רצה לחתוך ורידים XDD ~
X xXx Lilo xXx New member 6/7/08 #29 נסטייייייייייייייייייייייי../images/Emo29.gif רק 91? ואוו... אני לא מאמינה XD רק אל תחתכי ורידים. זה קצת כואב.... וירד לך דם O_O"
נסטייייייייייייייייייייייי../images/Emo29.gif רק 91? ואוו... אני לא מאמינה XD רק אל תחתכי ורידים. זה קצת כואב.... וירד לך דם O_O"
נ נסטי XD New member 6/7/08 #34 יהיה בסדר, ירד קצת דם, אבל אז גזרתי את השיער. אני נראית עכשיו כמו גורילה!
X xXx Lilo xXx New member 6/7/08 #28 ליאוררררררררררררר:#%#@$%:^@#$^../images/Emo29.gif מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבב גם את אדומה (אז מה אמרת פעם קודמת? ) סוףסוף לא מקום ראשון
ליאוררררררררררררר:#%#@$%:^@#$^../images/Emo29.gif מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבב גם את אדומה (אז מה אמרת פעם קודמת? ) סוףסוף לא מקום ראשון
X xXx Lilo xXx New member 6/7/08 #33 אם לא שמת לב.../images/Emo29.gif זאת ההודעה הראשונה שלי היום. להזכירך אנלא יכולה להיכנס בשבת למחשב
E Emergency Exit New member 6/7/08 #43 כפרעלייך ליאתוססס!../images/Emo6.gif אני אדומה יאאאאאאאא מדהפקהה אבל בטח לא להרבה זמן.. כי יש לי מחנה קיץ החודש וזה 7 ימים שאני לא אהיה בפורום \: בוווווווווווו. ב-30 אני חוזרת הביתה ואני אפציץ ת'פורום!XD
כפרעלייך ליאתוססס!../images/Emo6.gif אני אדומה יאאאאאאאא מדהפקהה אבל בטח לא להרבה זמן.. כי יש לי מחנה קיץ החודש וזה 7 ימים שאני לא אהיה בפורום \: בוווווווווווו. ב-30 אני חוזרת הביתה ואני אפציץ ת'פורום!XD
X xXx Lilo xXx New member 7/7/08 #50 איזה נחמד זה.../images/Emo29.gif כשאת חוזרת אני נוסעת XD נעשה החלפת תפקידים
E Emergency Exit New member 7/7/08 #52 חחחח שתינו אדומות בנתיים..../images/Emo13.gif ויעיפו את שתינו XD ואז מאי ושירז הזונות יתפסו לנו את המקום ;( סתם לא ניתן לא ניתן על ראשנו לחרבן! כפרעל כולכם.
חחחח שתינו אדומות בנתיים..../images/Emo13.gif ויעיפו את שתינו XD ואז מאי ושירז הזונות יתפסו לנו את המקום ;( סתם לא ניתן לא ניתן על ראשנו לחרבן! כפרעל כולכם.
M May Music New member 7/7/08 #54 אתן תהיו תמיד אדומות בליבנו D: חח אבל כבר אתן מדיחות את עצמכן? תאמינו בעצמכן יותר! אני לא כזה בטוח שאנחנו נעקוף אתכן, אני גם יוצא לטיולים וסמינרים וכאלהD:
אתן תהיו תמיד אדומות בליבנו D: חח אבל כבר אתן מדיחות את עצמכן? תאמינו בעצמכן יותר! אני לא כזה בטוח שאנחנו נעקוף אתכן, אני גם יוצא לטיולים וסמינרים וכאלהD: