עורו קומו

ליאן.

New member
../images/Emo176.gif עורו קומו ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

תחרות הנחשק הוירטואלי עדיין לא הסתיימה (בקושי החלה..) !!!! כל הכבוד על ההיענות המפתיעה.. בינתים קבלו ח"ח
, ובהמשך אולי תקבלו גם את ה
כל המועמדים, עד כה, קיבלו מאמר מיוחד במדור שנפתח לרגל התחרות הגדולה.. כמו כן נפתחו גלריות עם תמונות המועמדים/ות הנחשקים/ות שלנו...
לכל המצטרפים החדשים לתחרות הנחשק הוירטואל (רצוי שיהיה סינגל, אך הפעם לא נקפיד..) לא לשכוח להוסיף לכל תמונה :
תיאור כללי
שם
אזור מגורים
תחביבים
מעשן / לא מעשן
גובה, היקפים
צבע אהוב
מוטו אישי
ססטוס אישי
ומהן התוכניות לעתיד/שאיפות. (שלום עולמי וכד´..
) מותר להמציא פרטים, להוסיף וגם לגרוע..
בהצלחה לכולם

jahnon

New member
ליאן לא הוספת את המתחרה הוירטואלית

לא אמרת שאפשר להוסיף דמויות וירטואליות?

jahnon

New member
אני אשים תמונה מעודכנת ואז תצטרכי

לבחור מתוך רביעיה

ronen1981

New member
מקווה שלא אצטער על זה............/images/Emo8.gif

נכון לרגע זה סינגל (התחלתי לצאת עם מישהי שאני מקווה שתעזור מצידה לשנות את הסטטוס
) מכל מקרה קוראים לי רונן באוגוס בן 21 (אני כמובן שמצפה להמון מתנות ...). אני 180 שער חום כהה עינים חומות . חיפאי. מוטו אישי השמיים הם לא הגבול... תוכניות לעתיד ממממ...בעתיד הקרוב לסיים את התואר הנוכחי להתגיס לצבא (עתודאי) ולתרום את חלקי למדינה האהובה שלנו,ולעשות תואר שני במנהל עסקים במקביל למצוא אישה אוהבת שאוהב ולהקים איתה בית חם ואוהב עם שלושה-ארבעה ילדים ולהמשיך להנות מהחיים איתם.ולגבי העתיד הרחוק מממ בתחום המיקצועי נראה מי יודע אולי אפילו רה"מ של ישראל (חולני אני יודע
) או סתם מנהל של איזו חברה בתעשיות עטירות הידע ... אה כמעט שכחתי לא מעשן כמעט שאף פעם לא שותה אלכוהול ועל סמים בכלל שאין מה לדבר. לעוד פרטים ניתן לקרא בכרטיסי האישי. שיהיה ערב טוב לכם רונן. (נ.ב כמה זמן יש לי לנסות להביא תמונה חדשה יותר??)

ליאן.

New member
אחח רונן רונן...

אחרי שטחנת את התמונה הזו בכל הפורומים, אתה לא חושב שמגיע לנו משהו קצת יותר עדכני וייצוגי ?? להשקיע בבקשה! לא ´לנסות´ להביא תמונה. פשוט תארגן תמונה חדשה! יש לך פחות משבועיים למשימה הזו, כך שכדי שתזדרז. אם תוך שבוע וחצי לא תאורגן התמונה המיוחלדת, ההודעה שלך תשמיד עצמה תוך 30 שניות..

ronen1981

New member
טוב נעבוד על זה.........

מחר אני אקבע טור אצל הספר.....(בלי קשר רציתי להסתפר בשביל זאת שאני יוצא איתה
) ואטען את המצלמה הדיגטלית וירביץ תמונות שלי בתקווה שאחת תצא סבירה.(מה לעשות אני והמצלמה לא חברים טובים :) ) אגב מה זה אומר יצוגית? למה זו לא יצוגית שאדע?.

ronen1981

New member
עוד תמונה "עדכנית" שלי בינתיים.

מלפני כ19 שנה.(כבר אז ראו הפוטנציאל, לא חושבות?!
)

ronen1981

New member
לכל השופטות החמודות והמתוקות.

ממני לכן. מה מישהו\י אמר שאסור לשחד?!

ליאן.

New member
מותר.. אבל פרחים עושים אלרגיה.. ../images/Emo6.gif

נסה לשחד עם דולרים.. יכול להיות שזה יעבוד קצת יותר טוב..

ronen1981

New member
מאיפה לי יש דולרים???

כולה סטודנט בן 21 בקושי יש כסף ליציאות.

ronen1981

New member
מקסימום לא אנצח............/images/Emo9.gif

יש רק "תחרות" אחת שחשובה באמת ושבה אני חייב לקחת את מקום 1. וזה בעיני הבחורה שאוהב ואבחר בסוף לחיות את חיי איתה...........

ליאן.

New member
רונן... עם התמונות שלך אתה

קודם מפחיד ילדים קטנים ואחר כך מפחיד ילדות גדולות.. מה יהיה איתך ?

ronen1981

New member
אצל הספר כבר ביקרתי....

יצא תספורת טובה למדי (הבין מה רציתי ממנו). טוב נשאר רק לזרוק על עצמי משהו מחר בערב ולהצטלם. (למה מחר בערב אם שואלים פשוט כי אני מתכוון לצאת אז ממילא אני צריך ללבוש משהו ואוכל "להרוג שני ציפורים במכה "
.)

למעלה