עורו קומו

ליאן.

New member
../images/Emo41.gif מועמד מס´ 8 ../images/Emo45.gif

תתחדש על המאמר
בהצלחה לך
(עדיין מצפה לתמונות החדשות!!!)

dudusch

New member
התגעגעתי אז באתי, ../images/Emo9.gif

להציג מועמדותי... תיאור כללי כששואלים אותי לתיאור כללי, אני אומר "כמו הבן של השכנה שלי... (רק שלא יידעו אילו שכנים יש לי...). שם דוד ש. מ.ז. ^$#@^&03 אזור מגורים בין ת"א להרצליה, בין מחלף צורשה לכביש החוף. תחביבים קריאה - בעיקר מתח, פעולה, ריגול וכו´ (עזבו אותי מהארי פוטר, תנו לי קלאנסי...) מעשן / לא מעשן לא נוגע בדבר הזה!!! גובה, היקפים גובה אינו הצד החזק שלי, קומפקטי ואיכותי (לא הכמות אלא האיכות אומר משהו
). צבע אהוב טורקיז, תכלת שמיים (ואני בכלל עיוור גוונים)... מוטו אישי והילד הזה הוא אני... ססטוס אישי רווק + חתולה ומהן התוכניות לעתיד/שאיפות. (שלום עולמי וכד´.. ) אישה, 2 ילדים, כלב וחתול (לאו דווקא בזה הסדר...) אז נכון, אני אוהב לחרוז, ובשעות הפנאי לתפקד ככרוז. אוהב לדבר, כמעט על כל דבר, משתדל לא להעלות דברים מהעבר. חושב על אהבה, ומחכה לאותה להבה, לביחד ולשותפות, ולחוויות שעוטפות. שיהיה לנו לילה נפלא!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif ../images/Emo45.gif|כן

ליאן.

New member
../images/Emo41.gif מועמד מס´ 7 ../images/Emo45.gif

הופה!! הנה אתה!! הממ.. לא שאני שופטת מישהו אבל.. מה אתה עושה עם החתולה.. ?
מיאו

assaf2002

New member
למה לא ?!?

החלטתי גמני להצטרף לעניין, למה לא ? אז במקום להכביר מילים פשוט לעשות לינק לפרטים שלי ולראות גם תמונה וגם פרטים, ושאלה : למה דרוש לדעת אם הבן-אדם מעשן או לא ?, ואם זה טוב או רע ?,כן אני כן מעשן.....

ronen1981

New member
נראה לא רע....למה אין צילום של גוף.

ולגבי מעשן זה רע רע רע רע......... לא ראיתה את הפרסומת עם הסגריה שמקבלת קשת
.

ליאן.

New member
זוהי סוגייה מצויינת!!

האם אנשים בעלי ריאות שחורות יכולים להחשב נחשקים באמת ?
אני מניחה שהמצביעים יחליטו זאת.. ואסף יקר, אם תואיל בטובך להגיב על הנתונים המתבקשים ולא לשלוח אותי לעשות שיעורי בית מאוד אודה לך..

assaf2002

New member
למה לא ?!?!

לעשות לי את השיעורי בית שלי בשבילי זו זכות לא קטנה (; ועל כל פנים , כמו שאמרתי למג"ד שלי : אני יכול אבל לא רוצה. ואני אודה לך אם תוכלי לא לחזור על אותם מישפטים כל פעם...... אסף נ.ב זה אני או שסתם חם לך ליאן ?

assaf2002

New member
וואלה <?

למה אני ולא את ? ומה קורה לך בדיוק שמה בין 2 ל4 ?

assaf2002

New member
משום שזה מה יש ../images/Emo3.gif

.....לא ראית את גרי קופר ואת המפרי בוגארט ? ואני יכול להוסיף שאר קלישאות על ההנאה שבעישון ובאיטיות. מה גם שהן עדיפות על משרדי הפירסום הישראליים וכן הממשלתיים. על כל פנים ריבועים בבטן שלי מובטחים אם זאת הדרישה למרות העישון, שאם יופסק בטח הם יעלמו להם עם הרבה
. על כן אני אמשיך עם החטא המהנה שלי ועם עוד כמה חטאים
+
+
.....

ronen1981

New member
עדיין לא הובן הקשר בין עישון לאוכל.

אני לא מעשן אוכל כל מה שבא לי לא מונע מעצמי לאכול כשאני רעב (ויותר מיזה די מנסה להעלות במשקל כדי שיהיה לי קל יותר להגדיל מסת שריר כשאני עושה כושר) ולא פעם לוקח איזה עוגה עוגיה ממתק פרי וכד כשבא לי ואני לא רעב. ואני שוקל 66 קילו (כשאני 180).

למעלה