פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo176.gifפינת השבוע../images/Emo176.gif

שירי השבוע של אליס: שירי השבוע לא של אליס: אלבום השבוע של אליס: אלבום השבוע לא של אליס: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: מאכל השבוע: תוכניות לשבוע הבא: תמונת השבוע:

Girl In The Box

New member
אני

שירי השבוע של אליס:i stay away שירי השבוע לא של אליס: הרבה שירים של קווין L.A woman-Doors Solitary Ground-Epica The Bard's Song-Blind Guardian אלבום השבוע של אליס:אין משהו מסוים אלבום השבוע לא של אליס:כנ"ל משהו טוב שקרה השבוע:כלום משהו רע שקרה השבוע:כל מיני ציטוט השבוע: I was born to love you with every single beat of my heart I was born to take care of you every single day ספר השבוע:אין סרט השבוע:4 המופלאים-עליית הגולש הכסוף מאכל השבוע:סלט תוכניות לשבוע הבא:לא יודעת תמונת השבוע:

MiMiMor

New member
../images/Emo192.gif

שיר השבוע של אליס: Would. שירי השבוע לא של אליס: הרבה שירים של אליוט סמית'. אלבום השבוע של אליס: דירט. אלבום השבוע לא של אליס: AENIMA של טול. משהו טוב שקרה השבוע: קניתי חולצה חדשה של טול :) משהו רע שקרה השבוע: השבוע לא הרבה דברים רעים, אבל שבוע הבא.. ספר השבוע: הקייטנה של קנלר, מאת אתגר קרת כמובן. סרט השבוע: אמריקן ביוטי. מאכל השבוע: קרואסונים..
תוכניות לשבוע הבא: ת"א (מקווה) ומועד ב' באנגלית (לא מקווה..) תמונת השבוע: אולי אני אוסיף בהמשך.. שבוע טוב שיהיה.

everynormal

New member
עונה

שירי השבוע של אליס: סיקמן שירי השבוע לא של אליס: קלי קלארקסון- נבר אגיין, פנתרה- רייז, קואובויס פרום הל, דיסטארבד- דרקנס, דבור, מיסטרס אלבום השבוע של אליס: לא היה אלבום השבוע לא של אליס: כנ''ל משהו טוב שקרה השבוע: לא זכור לי משהו רע שקרה השבוע: דוד שלי עיצבן אותי מאוד ציטוט השבוע: וואי שכחתי אותו ספר השבוע: מיקודית מתמטיקה של "רכס", הנדסה חלק ב' (אלו הולכים להיות הספרים שלי עד המועד ב'..) סרט השבוע: פלאנט טרור מאכל השבוע: וואי אין לי מושג תוכניות לשבוע הבא: חזרות, תיגבורים תמונת השבוע: אין

shani judd

New member
:>

שירי השבוע של אליס: אין שירי השבוע לא של אליס: my chemical romance-disenchanted Ben Moody feat Anastacia-Everything Burns Disturbed - Down With The Sickness אלבום השבוע של אליס: דירט אלבום השבוע לא של אליס: החדש של LP's וFOB משהו טוב שקרה השבוע: :) משהו רע שקרה השבוע: .. ציטוט השבוע: אין ספר השבוע: ספר מתמטיקה? סתם..אנערף סרט השבוע: אמ..מה שמו מאכל השבוע: ספגטי לא טעים D: תוכניות לשבוע הבא: להתכונן הרבה למתמטיקה ולנגן הרבה על הגיטרה תמונת השבוע:

ממזרתה

שיר השבוע-megadeth-a tout le monde (בלייב
) אלבום השבוע- מזמרייז-סיסטם אוף אה דאוון משהו טוב שקרה השבוע- הופעה של מגהדת', מעל 350 ש"ח ב-3 ימי עבודה משהו רע שקרה השבוע- התכווצויות שרירים, שפשפת, מיגרנה וציון גרוע בבגרות באנגלית ציטוט השבוע: "מה את בוכה מזה שמוציאים לך לשון? מה את בכיתה א'?? אפילו לא!" ספר השבוע- אנשים מספרים על עצמם-חיים ולדר סרט השבוע- טוקסידו מאכל השבוע- פלאפל תוכניות לשבוע הבא- לעבוד חצי שבוע, לצלם את "דוד השמן" (קרני, יום שני פנוי לך?) ומועד ב' באנגלית

nothingman1

New member
לא יודע, נראה עד כמה ההורים שלי מתכוונים

ללחוץ עליי עם מתמטיקה... לא ידעתי שיש ציונים באנגלית!

nothingman1

New member
חחחח

האמת שזה לא מנחם זה אומר שקיבלתי בבגרות 71! לא קיבלתי במבחן באנגלית פחות מ-80 ומשהו מאז כיתה ה', אז דווקא בבגרות? במתכונת של F קיבלתי 97...

everynormal

New member
ציונים לבגרות במתמטיקה יפורסמו רק מחר

או שכבר פורסמו...?

הישיבה שלנו עשתה צעד יפה

והחליטה להודיע לנו על הציונים בטלפון כבר היום לי הלך יותר טוב משחשבתי אבל ל-5 יחידות נפלו המגנים,ף כולם שם נכשלו כמעט.. מסכנים

shani judd

New member
בכל מקרה כבר פירסמו באתר של משרד בחינוך

לפניי כמה שעות

למעלה