פינת השבוע

קקי, בכל אחד עברת אותי ב-5 נק'!

אבל הוגשת ביותר ממני, אז במבחנים עצמם עברת אותי רק באיזה 2 נקודות ב"ה

nothingman1

New member
2 נקודות? ממש לא

ב-03 קיבלת סופי 94 והוגשת על 95, זה אומר שקיבלת 93 בבגרות ואני קיבלתי 100 7 נקודות! ב-05 קיבלת סופי 79 והוגשת על 90, זה אומר שקיבלת 68 בבגרות ואני קיבלתי 78 10 נקודות! אין פלא שעברתי אותך ב-5 נקודות בשניהם...

nothingman1

New member
וד"א

זה שקיבלתי ב-05 78 אומר שהבוחן המלך נתן לי חצי מהנקודות על השאלה בגיאומטריה שהמצאתי הוכחה (המצאה גיאונית ביותר, באמת, רק חבל שזה יצא לא נכון...) התשובות הסופיות יצאו לא נכונות! כנראה הוא נתן לי את זה על היצירתיות

חח הבוחנים ממש מלכים

אני הרי עניתי בקלות על שאלת גאומטריה והסתברות (וקיבלתי את כל הנקודות עליהן) ואז בשאלה על אלגברה לא היה לי שמץ של מושג מה לעשות, ולא עניתי.. ובכל זאת הביאו לי 2 נקודות על זה! בלי שעניתי!!!

everynormal

New member
לי היה מבחן כל כך גרוע

התרגיל היחיד שעשיתי נכון היה בהסתברות, והייתי בטוחה שאני אקבל נכשל, וקיבלתי יותר אבל עדיין הציון שלי ממש גרוע ככה שממועד ב' אני לא יכולה להימלט

חח זהו

אחרי שכתבתי את זה אז פתאום חשבתי על מה שתכתבי ואמרתי "וואי איזה הומו אני, בדיוק ההפך" ולא היה לי כח לתקן, כי במיילא יצאתי הומו

אני זוכר שהיה איזה סעיף

ששנינו התלבטנו, כל אחד אמר משהו אחר.. ואז אמרתי "טוב נראה כמה כל אחד יקבל, במיילא זה פחות מ-10 נקודות" אז כנראה שאני זה שטעה^^ (או שזה בכלל היה במתכונת, ובילבלתי)

בו בו בו

שירי השבוע של אליס: Rain When I Die שירי השבוע לא של אליס: Megadeth-Symphony of Destruction
אלבום השבוע של אליס: לא יודעת אלבום השבוע לא של אליס: משהו של ג'נסיס משהו טוב שקרה השבוע: היו להקות טובות בטלוויזיהD: משהו רע שקרה השבוע: רבתי עם אמא ציטוט השבוע: ספר השבוע: מארלי ואני/משהו גרוגן סרט השבוע: שרק 3, ראיתי פעמיים מאכל השבוע: פנצ'ר! תוכניות לשבוע הבא: להשתעמם בבית
תמונת השבוע: נהה

שבוע טוב:]

שירי השבוע של אליס: i stay away, sickman, man in the box וללא ספק- it ain't like that
ממכר!!! שירי השבוע לא של אליס: הרבה><" אלבום השבוע של אליס: facelift אלבום השבוע לא של אליס: לא שומעת בד"כ עפ"י אלבומים משהו טוב שקרה השבוע: שזה התחיל.. משהו רע שקרה השבוע: ואז נגמר בנסיבות טראגיות משהו
ציטוט השבוע: "לאן כולם יצאו?!?!" "הם בחוץ, עושים אורגיה"
ספר השבוע: אין סרט השבוע: אין מאכל השבוע: אין
תוכניות לשבוע הבא: לישון תמונת השבוע:

למעלה