שאלון וסיכומון

amitush26

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo3.gif

אהבית תמשחק מילים
אממ זה שאלון כללי שרובו על ריקוד

netushit

New member
גם אני גם אני!! :)

איפה אתם הולכים לרקוד בשנה הקרובה? פה בגבעתיים בסטודיו שאני רוקדת כמה שנים "קודו" -הבית שלנו רוקדים פהה ביחד כולנו"... חח אופס נסחפתי... רקדתם בחופש במסגרת כלשהי? כן פחות או יותר כי הדרכתי בקייטנה של הסטודיו והיה את כרמיאל וסוף שנה וכל מיני.. רקדתם בבית סתם כי בא לכם? כן ברור.. טסתם לחו"ל בחופש הזה? לא.. נסעתם לחופשה בארץ? לא.. בעד\נגד ההתנתקות? לא לכאן.. השתעממתם בחופש הזה? לא כל כך רוצים לחזור ללימודים (או למה שאתם לא חוזרים אליו?) לאאאאאאא..... קרה לכם משהו מצער בחופש הזה? הממ כן...:( קרה לכם משהו משמח בחופש הזה? כןןן עשיתי תקעקוע שכבר שנה רציתי לעשותת!! קראתם ספרים כלשהם? אם כן, איזה? לא ראיתם סרטים כלשהם? אם כן, איזה? לא.. רק במחשב כל מיני אימה למיניהם.. נתנו לכם מהבצפר (במידה ואתם בבצפר) שיעורי בית לחופש? כןן .. כלבים :( .. אם כן, כבר סיימתם הכל? לא.. אתם מתכוונים לקרוא גם תשובות של אחרים לשאלון הזה? יאס.. ברצון רב..:)
מתישהו בחופש הזה נתפסו לי השרירים- כן כשאני אחזור לסטודיו ייתפסו לי השרירים סביר להניח אני גמיש כן, אבל בחופש הגמישות קצת דעכה.. :( אז אני כזה גובלת בין גמישה לגמישה חלקית חח.. השנה הזאת הולכת להיות כייפית לא.. רק מבחינת הריקוד.. אבל לימודים בעעעעע.. הייתי דבוק כל החופש למאוורר\מזגן לא.. הלכתי לים בחופש הזה לא הלכתי לבריכה בחופש הזה לא :( אבל מחררר :) וביום חמישי מימדיון סוף סוף.. ביליתי את רב ימי מול המחשב בחופש הזה המממ לא..כן..לא..כן חח טוב לא יודעת.. אני מסכם את החופש הזה כנחמד יותר חביב מנחמד.. אני מסכם את החופש הזה כמעפן לא.. אני מסכם את החופש הזה כקצר מדי אכן!! אני מסכם את החופש הזה כארוך מדי חס וחלילה.. אני רואה טלנובלה בע"מ ככה ככה אני רואה השיר שלנו (ז"ל) לא אני פריק של ריקוד כן בטירוף!! אני חושב שהשאלון הזה מחייה לנו קצת את הפורום בחופש הזה שייבש אותו המממ.. נראה לי.. אני חושב שעמית ממש לא בסדדר שהיא לא מודיעה על חביב הפורום הסופי *יש בעיה תצטרכו לחכות עם זה קצת* לא.. אני חושב שעמית היא אחלה כי היא עשתה לנו כזה שאלון מאגניב המממ לא בכלל לא.. חחחח סתם היא אחלה ברמות! תקראו תקראו תקראווו... מי שקרא שיגיד :)

למעלה