שירשור תמונות למפגש!!!!!!

butbut

New member
באמת?חחח טוב כמה דברים:

א) באיזה שעה את נוסעת ברכבת?כי אני נוסעת יחסית מאוחר..[2 בערך] ב)גם אני שונאת את החיוך שלי!בגלל זה אני בחיים לא מחייכת בתמונות=] ג) יופי זה עיניין של טעם,מבחינתי כולן יפות!

butbut

New member
כן לצערי><..אני צ'כה לשמור על אחים שלי

עד שאמא חוזרת מהעבודה..ואז אני יוצאת עם אחותי ה-[לא!] תאומה=] אם תרצו לראות אותי אז תחכו קצת..[הרבה] יותר זמן=]

butbut

New member
../images/Emo26.gif הנה אני ואחותי..ולא אנחנו לא תאומות

היא קטנה ממני בשנה וחצי חח=] *אני מכחישה כול קשר של הידמות בנינו *

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif ועוד פעם אנחנו=]

מזהים אותי?חח

butbut

New member
כן אני השמאלית חח..די דיד לא אנחנו לא

דומות!! אנחנו סתם מזכירות..כאילו בנות דודות כאלו!

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifנראלי אני אבוא...אמממ.....

בזמןDD: חעחע יואו נזכרתי, איזה באסה שקיה לא תהיה ;[ אבל היא באינגלנדד!@#!#@!##!# אוף. אני מתגעגעת אליה.

YuvalJones

New member
אני../images/Emo98.gif

נממ.. טוב כמו תמיד אני עושה אתזה מהמשתמש הזה אז לא בטוח שתהיה תמונה חביבה, אבל מאכפת לי ^^"

MoVe AlOnG

New member
Me

טוב אז אממ...שמתי את התמונה העדכנית ביותר שהייתה לי. סורי על הכיעור. צירפתי גם תמונה שלי ושל חברה שלי שתבוא איתי גם.ככה שאם לא תזהו אותי,תזהו אותה. ועוד תמונה שחברה שלי צילמה שממש אהבתי. התמונה שאהבתי אני עם החום אהה כן.אני בטח אהייה עם חולצה של ghostbusters

Sivan McFLY

New member
צ'ןןןןןןן כןןןןן תבואי עם גוסטבאסטרדס!!!!

איזה חמודה שלי =] האהאאאא אני כבר מחכה לראות אותך!!

אווף...help!=[

נראלי שבסוף אני לא אבוא.. כאילו אני יכולה לבוא והכל אבל אין לי עם מי ללכת.. ואמא שלי לא מרשה לי ללכת לבד... אם מישי נוסעת ברכבת מראשון אז שתגיד לי.... תודה!=]

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo26.gifבעייה!!!!!

תקשיבו אני ממש בבעייה. אני עובדת מחר עד 3. והמפגש הוא ב12. וחברה שלי התחילה לעשות לי פרצופים שלא מתאים לה בצהריים ויותר סבבה לה אחה"צ כלומר 3-4 משו כזה. השאלה אם אתן עדיין תהייו שם? וד"א אנשים בכלל באים? כי הרבה אמרו שבסוף הם לא יכולים.

butbut

New member
אני באה ב-2..או 2 וחצי ככה=]

אז אני בטוח אהיה שם חחח=]ודי הרבה באות..

kelly7i

New member
תראי בשרשור הזה מי אמר שהוא בא

ואני חושבת שנשאר שם, השאלה אם בתור הקבוצה חח

למעלה