שרשור ליום ראשון

אייללוש

New member
מווו מוו מוו מווו|-פרה-|

ג' בדיוק*
ה' עלא דבר נשמה
ו' מה אין
-תתחברי אני במסן
-

אייללוש

New member
מווו מוו מוו מווו|-פרה-|

ג' בדיוק*
ה' עלא דבר נשמה
ו' מה אין
-תתחברי אני במסן
-

איילושיתת בוגדת שלייי../images/Emo7.gif../images/Emo108.gif

אני צ'ה שתחזרייייייי
את היית פה כטלה יומים
אני צ'ה תחזרייייייייי כבררררררררררררררררררררררררר
אפילו התוכים שלי מתגעגעים אליך
בואיי

היללי 2

New member
איייללוושש../images/Emo10.gif../images/Emo23.gif

חיזריי אלינוו בממההרהה!!! ניתגעגעע אליך מלאיןןן תנסי להיכנס כמה שיותר.... מאאוווה ענקית

הייייייייייי:)../images/Emo205.gif

למי שלא יודע היה לבנדוד שלי חתונה ביום חמישי:] והיה שבת חתן:) אז זה היה בירושלים:) ולכלה יש אחים ואחד מהאחים שלה היה מזה חתיך
קראו לו דניאל:p והוא לא הפסיק להסתכל עלי
וגם היה שם אחד נשוי חתיייייייייך
והיה לו ילד ולילד שלו נפל הבקבוק:p אז הרמתי לו:] והוא אמר לי תודה רבה
[הנשוי:p] חחחחחחחחחחחחחח, וגם היה שם עוד ילד חתיך שהיה דומה ליקיר ומתאים בול להדס
וגם חתיך
הם פשוט היו מהממיםםםםםםםםם
ולא רציתי ללכת:p חחחחחחחחחחחח וזהו:] חזרתייי

ערב!../images/Emo41.gif

עברו עליי קצת ימים קשים לא כולכם חייבים לקרוא..! יום חמישי נסעתי לסבתא שלי וזה ונרדמתי אחרי השיר שלנו ושקמתי שמעתי שסבא שלי נפטר..התחלתי לקבל ולעכל וזה..כי הבנתי שזה ככה ואין מה לעשות בין כה וכה זה היה קורה מתישהו כי המצב לא היה משהו..ואז אבא בא והוא ואמא הלכו לבית חולים כי כולם היו שמה...ונתתי לאבא חיבוק ושחזרתי לספה היו לי דמעות..וזה אבל לא בכיתי והם הלכו ואז הם חזרו לשניה להביא בגדים ושוב חיבקתי את אבא אני ואחותי והוא אמר "אל תדאגו יהיה בסדר אנחנו אוהבים אותכם"ושוב התרגשתי מזה ואז הוא הלך וזה ונשארנו לישון אצל סבתא..אני נשארתי עם אחותי וזה ונרדמתי בסלון...בבוקר הייתה הלוויה ולא ידעתי אם אני ואחותי הולכות ובסוף כן הלכנו לסבתא שלנו וזה וישבנו שמה עד שהתחילו להגיע וזה וגם האחים של אמא שלי באו ו-2 בני דודים שלי הגיעו..ואז הגיע אמבולנס עם הגופה אני התרחקתי קצת אחורה והתחילו לנסוע לכיוון בית הכנסת שמה הכניסו את הגופה וקראו משו ושיצאו אז רק ראיתי את הגופה כזה לא יכולתי ממש להסתכל ואמרתי לאחותי בואי זוזי כברררר ואז ראיתי כזה שמו באמבולנס ונסענו עם דודים לבית עלמין ושהגענו אני ישר מצאתי את הדודים מהצד השני של אמא ועמדתי איתם לא התקרבתי לחלקה והכול לא יכולתי זה קשה במיוחד לראות את אבא שלי ואחים וזה חופרים ושמים ת'חול ושהם קוברים זה קשה אז עמדתי והסתכלתי קצת מרחוק וזה ואז דודה שלי אמרה יש מקום אחד בואי איתנו לסבתא אם את רוצה אז הלכתי איתם לסבתא שלי מצד אמא לא יכולתי להישאר ממש...גם הרוב הלכו..ואז אחותי חזרה גם עם דודים אחרים..וכל הדרך הם עשו צחוקים ועודדו קצת וזה שיהיה קצת יותר מצברוח לי לפחות זה עשה יותר שמחה והרגשתי משפחה ואהבה מכולם..והגענו לסבתא ובסוף ההורים הודיעו שהם נשארים מזה היה לי קשה בלעדיהם חג..אבל דודה שלי החזיקה אותנו וזה וכולם היו ודיברו והיה כיף בסה"כ נהנתי ישנו שוב אצל סבתא והיום כולם באו וזה ונשארו והיה סבבה וגם היה צחוקים..נהנתי בסה"כ היה בסדר..=]ובמוצ"ש באו ההורים וחזרתי ב"ה אחרי 3 ימים הביתה..התגעגעתייייי...=]=]הבנתי כמה חסר הבית!!! ובעצם לא יושבים שבעה..רק 3 שבתות אבא שלי שם עד החודש וזהו ואז בשנה ובכל שנה אזכרה כמובן..אבל אני השלמתי עם זה והבנתי שאלו החיים וככה זה עדיף ככה מאשר שהוא פה סובל...וכולם אמרו שהוא צדיק שאפילו לא יושבים עליו שבעה וזה..שהוא ישר לגן עדן..אז עכשיו הוא וסבא שלי השני שניהם שומרים עליי למעלה טוב טוב..ואני בסדר השלמתי עם זה אפילו לא בכיתי כמעט כי לפני בכיתי לפני שהוא מת אפילו הרגשתי ובכיתי קצת...אבל יש סוג של כאב קצת בפנים שהוא לה יהיה אבל השלמתי עם זה שאלו החיים..ואי אפשר לעצור הכול ולבכות ולהתאבל לא יחזיר אותו..כי הוא במקום שטוב לו שם יותר אולי..שרק יהיה לו טוב בגן עדן ושישמור עליי! זיווש אהובתי געגעתיי אליייךך היית חסרה את לאדעת כמה דבריתיי נשמתייי...=] הילושש מתעלייך דבריתיי שריתושש תודה רבהההה!!מתעלייך יפשייליי הדסיי מתעלייך תודה מותק! אביחי תודה מאמי!! שבוע טוב לכולם!=] -שירק'י-

קראתי...

סיפרת לי גם במסנ'... את יודעת שאני אוהבת אותך
אמרתי לך ת'רוב במסנ' את יודעת שאני פה תמיד... וכמו שכבר אמרתי לך, אני גאה בך..!

hila846

New member
שירושש../images/Emo201.gif../images/Emo80.gif

משתתפת בצערךך
אבל אולי היה עדיף באמת שהוא ימות ולא יסבול כהה גם סבתא שלי הייתה חולה 21 שנה בפרקינסון (שרק הלך והתדרדר..) ואז שהיא נפטרה היה לי טיפה הקלה כי אני יודעת כמה היא סבלה אולי זה נשמע אכזרי להגיד את זה אבל עדיף ככה מאשר לראות אותם סובלים.. מואהה

למעלה