סיכום שבועי לפרצוף!

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo124.gifסיכום שבועי לפרצוף!../images/Emo175.gif../images/Emo179.gif

השקעתי לאללה בסכמ"ש החתיך הזה, כולן לענות! 3>
השבוע מ- 1 עד 100:
השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
דבר הזוי שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
שיר השבוע של ט"ה:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
ציטוטימים:
הכרזת השבוע:
התחדשות השבוע:
ספר שקראתם השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
אדם השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
התמכרות השבוע:
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא:

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif ?What have we done to the world

.Look what we've done ?What about all the peace .That you pledge your only son ?What about flowering fields ?Is there a time ?What about all the dreams .That you said was yours and mine ?Did you ever stop to notice ...All the children dead from war ?Did you ever stop to notice .The crying Earth, the weeping shores
השבוע מ- 1 עד 100:
78!
השבוע במילה אחת:
אחלה.
דבר טוב שקרה השבוע:
חחחחח המ, אתמול היה לי אחלה יום!
דבר רע שקרה השבוע:
מה שקרה לגוס
דבר מצחיק שקרה השבוע:
אני ודנה, שיחת מסן היום בבוקר XD
דבר הזוי שקרה השבוע:
אוקיי. יש לי. היינו בטאוור רקורדס אתמול, אני הולכת לי בין השורות, לפתע אני רואה מישהו שניסה לעשות חיקוי רע של מייקל, הוא דיי היה דומה לו, אבל הוא פאקינג לבש את התחתונים על המכנסיים. אחי, שחכת לשים אותם. o_O
פאדיחת השבוע:
לא התפדחתי השבוע
שיר השבוע של ט"ה:
גיגן מיינן וילאן, רטה מיש, וכל האלבום של סקרים XD
שיר השבוע בכללי:
Michael jackson - Don't Stop 'Til You Get Enough, Billie Jean, beat it, bad, thriller, the way you make me feel, dirty diana, smooth criminal, black or white, you are not alone, earth song.
3doors down - here without you
להקת השבוע:
צריך לעשות אייקון של מייקל. אני אומר לתפוז. אז, מייקל ג'קסון, ט"ה, בריאן אדמס.
| ציטוטימים:
אני: "דנה ומישל הקלטות קאברים עקומים בע"מ. - מיום חמישי בבתי הקולנוע." זוכה פרסי גרמי 3 שנים ברציפות. עכשיו מגיע לישראל, הסרט שכולם דיברו עליו! "הקומדיה הגרועה" ידיעות אחרונות. "המשחק העלוב" פנאי פלוס. דנה: מבית הסרט - "ההדלפה" אני: "הילדות המזייפות" - מעריב. דנה: "אכזבה גדולה" 7 לילות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDD
הכרזת השבוע:
Michael, you are the person that rock my world.
התחדשות השבוע:
9 דיסקים ו-7 דיוידיאים, ודיוידי נייד כזה. משהו חזק. אני אומרת לכם.
ספר שקראתם השבוע:
Nicht Lesen Buchern! (עם שתי נקודות מעל ה-U ב buchern.)
סרט/סדרת השבוע:
לפנות ערב. ראיתי כבר פעם, אבל שוב, סרט יפה.
אדם השבוע:
דנה, אמא, שתי חברות.
מאכל השבוע:
כריות מצופות שוקולד. טעים לי אני חייבת לציין.
משקה השבוע:
מים!
התמכרות השבוע:
שוקולדדדדדדדדדד.
תמונת השבוע:
>>
תכנונים לשבוע הבא:
אני ודנה הולכות לברונו, ובכללי אני רוצה ללכת גם להארי פוטר. שבוע מדהים לכולן!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הציטוט ../images/Emo6.gif

תתחדשי על הכל
שבוע טוב מיש

לירונת

New member
מסכמ"שת בטירוףףףףףףף

השבוע מ- 1 עד 100: 100000 השבוע במילה אחת: מעולה!! דבר טוב שקרה השבוע: אני יודעת שזה לא מדבר לאף אחת מכן, אבל- השתחררתי מהצבא ביום שני!!!, נפגשתי עם חברה שלא ראיתי מלא זמן, וראיתי את הארי פוטר החדש!!!!!
דבר רע שקרה השבוע: לא קרה!
דבר מצחיק שקרה השבוע: אני וחברה היינו בעזריאלי אתמול, ובגלל שת"א עדיין חוגגת 100 שנה, ברחנו כל הזמן מהאנשים המצחיקים שלבושים בבגדים של פעם. אהההה ויש לי עוד! אני וחברה שלי נכנסנו לראות את הארי פוטר, אז שנייה לפני שהסרט התחיל איזה בחור מהקהל צעק "הארי תעשה לי ילד!!"
דבר הזוי שקרה השבוע: תל אביב- זו עיר הזויה בני עצמה. פאדיחת השבוע: ניסיתי להחנות את הרכב בחניון של וואן פלזה בב"ש. זה מספיק
שיר השבוע של ט"ה: אמממממ אני ממשיכה לדבוק במונסון
שיר השבוע בכללי: Cindy Lauper - Girls Just Wanna Have Fun כ"כ התאים לי השבוע!! להקת השבוע: ט"ה, כמובן :) ציטוטימים: אמממממ אעהההה נזכרתי! *אני וחברה שלי רואות תמונות מהפרימיירה של ה"פ בלונדון* *תמונה של ג'סי (זו שמשחקת את לאבנדר בראון)* חברה שלי "מה זה ?! @#$@ היא התלבשה בחושך?!" הכרזת השבוע: אני מאוהבת בסרט השישי של הארי פוטר!!! (אבל בעיקר בטום פלטון
) התחדשות השבוע: טבעת חדשה
, נעלי עקב לחתונה של בת דודה שלי
, צמיד לרגל
, לק שחור
ועוד לק לא ברור XD שעדיין לא הבנתי למה קניתי אותו XD ספר שקראתם השבוע: ה"פ ה-6 (כדי להיזכר לקראת הסרט!! אבל התחלתי גם את "בחירתה של סופי". סרט/סדרת השבוע: לא ראיתי טלוויזיה בכלל, אבל ה"פ והנסיך חצוי הדם ו"דמדומים", שראיתי אותו (שוב) אתמול. אדם השבוע: עדייייייייייי
(ואמא ואבא אוף קורס
) מאכל השבוע: אממממ לא משהו ספיציפי... אולי מקדונלד'ס, אתמול? משקה השבוע: אייסקפה
(בחיי שאם ערפדים היו קיימים לא היה להם משתלם להרוג אותי. הם היו שותים אייסקפה במקום דם XDXDXD) התמכרות השבוע: אממממממ תמונת השבוע: יש לי אחת טובה!!! אני אעלה אותה אח"כ
תכנונים לשבוע הבא: מתחילה לעבור ועוברת לקיבוץ!!!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תחדשי על הכל ../images/Emo13.gif

בהצלחה בעבודה החדשה - חסר לך ואת לא באה לבקר אותנו.
שבוע טוב

../images/Emo54.gifחחחחח הארי תעשה לי ילד ../images/Emo6.gif

וואו לגור בקיבוץ
, חלום חיי. מזל טוב על השחרור מהצבא!! שבוע מקסים

לירונת

New member
טנקיו!! :)

חחח אני עוברת לקיבוץ לקצת יותר משנה, ואז חוזרת הביתה (ואז טסה לחו"ל lol, אבל לזה יש עוד זמן
) שבוע מ-ע-ו-ל-ה-

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מסכמת לפרצוף ../images/Emo98.gif ../images/Emo70.gif

השבוע מ- 1 עד 100: * 100 +
השבוע במילה אחת: * סבביישן
דבר טוב שקרה השבוע: * אילת – היה כ"כ כיף
* שיחקנו באולינג והייתי מקום שני עם 80 נקודות XD * השגתי כרטיסים ל- Non Stop Music ואני הולכת לראות את סימפל פלאן
* ראיתי את חברה של אחותי שלא ראיתי המון זמן, והתגעגעתי אליה
[היא כמו אחותי] * המחשב כנראה הולך להיות רק שלי
* אני הולכת היום לקולנוע לראות את הסרט החדש של הארי פוטר XD
דבר רע שקרה השבוע: * ראיתי ואנס ממש יפות באחת החנויות באילת והמידה הייתה בדיוק כמו שלי, אבל המוכרת לא מצאה את הזוג של הנעל – ולא מצאתי אותן בעוד מקומות >< * קיבלתי מכה ברגל ונהייה לי סימן ממש גדול וכחול
דבר מצחיק שקרה השבוע: * כשהיינו בבאולינג, אז אני ואחותי היינו כמו שתי מעודדות וכל פעם שמישהו הצליח התחלנו לצעוק ולעודד כמו שתי משוגעות XD * ביום השני אחותי התעוררה כשהיא כולה מתגרדת והחליפו לנו חדר כי זה קרה בגלל המצעים/ השמיכות במיטה, והיינו צריכות לפנות את החדר תוך 5 – 10 דקות ולרוץ לקבלה כדי לקבל חדר אחר
* ביום השני הלכנו לעשות סיבוב בטיילת ובדרך חזרה היה לנו משעמם, אז אני אחיות שלי ואחי הקטן התחלנו לרקוד ואחי התחיל לרקוד בתנועות מוזרות כאלה XD * עשיתי לבן דוד שלי הפתעה וקניתי לו גם כרטיס להופעה של סימפל פלאן כי גם הוא אוהב את השירים שלהם, וכשסיפרתי לו על זה הוא התחיל לצעוק ולהשתגע XD
פאדיחת השבוע: * למרות שהיה מצחיק ולא ממש אכפת לי מה אנשים אומרים כי אני לא מכירה שם אף אחד - זה שאני ואחותי התחלנו לצעוק בבאולינג כל פעם שהצלחנו להפיל הכל
שיר השבוע של ט"ה: * Ubers Ende Der Welt * Through The Monsoon * Love Is Dead
שיר השבוע בכללי: * Simple Plan - I Can Wait Forever * Simple Plan - Take My Hand
* Sum 41 – With Me * Tinchy Stryder & N-Dubz - Number 1 .. בכל מקום שמעתי אותו
* The killers - Somebody Told Me
להקת השבוע: * Simple Plan
ציטוטימים: * היו המון, כ"כ הרבה שהזיכרון שלי לא יכול לזכור את כולם XD אז אממממ ... לא זוכרת
- אחד שאני זוכרת, משיחה עם בן דוד שלי - ולמרות שאף אחת לא תבין מה אני רוצה, זה היה כ"כ מצחיק באותו רגע ... ~ בן דוד שלי מספר לי בדיחה במסן ~ אני: ואיך הדבר הזה בדיוק עושה ? כאילו, הקול שלו ? הוא: פצצצצצצצ ... עזבו, השעה הייתה 2:30 בלילה, התחלנו לדבר הרבה שטויות בשעה הזו XD למרות שזה התחיל עוד לפני ...
הכרזת השבוע: * היה לי שבוע לפנים
התחדשות השבוע: * שרשרת. * חגורות. * מיטה ~ הללויה
~
סרט/סדרת השבוע: * סרט: הארי פוטר – שאני הולכת לראות היום בערב
* סדרה: אי.אר 11
אדם השבוע: * המשפחה שלי – במיוחד אחותי השנייה, שהרגה אותי כל השבוע.
* בן דוד שלי
מאכל השבוע: * סלט
משקה השבוע: * XL ..
התמכרות השבוע: * חחחחחח ... XL
תמונת השבוע: * מהחלון ליד המעלית
תכנונים לשבוע הבא: * יום הולדת לבן דוד שלי
* יום הולדת לבת דודה שלי
* היום בערב – הארי פוטר בקולנוע. * ב"ש באחד הימים. - - - שבוע טוב בנות .

MAY STAR

New member
../images/Emo80.gifאת הולכת לנון סטופ מיוזיק?!

גמאני כנראה .. אין מצב שאני יפסיד את ליידי גאגא, למרות שממממש באסה כי אני לא יודעת אם אני יהיה גם ביום השני כי זה סתם לשלם יותר ואני לא אוהבת את סימפל פלאן בכלל.. :\ אבל בכל מקרהתהילה את תיהי ביום הראשון? כי אם כן אז ניפגש אני ממש רוצה לראות אותך !!! 3>

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif כן - אני הולכת עם בן דוד שלי. ../images/Emo13.gif

ולא נראה לי שאני אהיה ביום הראשון, כי אני לא ממש אוהבת את ליידי גאגא או כל אחד אחר שנמצא ביום הזה
ואני הולכת ליום השני בגלל סימפל פלאן, אני מאוד מקווה שאצליח לראות אותך - אני נורא מתגעגעת.
וואו, עבר כ"כ הרבה זמן מאז שנפגשנו, אעאעאעא - זה לא הוגן ><

Tommy89

New member
../images/Emo221.gif

גברת פוחלצת לשירותכן
השבוע מ- 1 עד 100: ממממממ.... 60 השבוע במילה אחת: נגיד דבר טוב שקרה השבוע: השלמתי עם חברה שלי
אעה... זה עוד לא קרה [?] אבל אני הולכת מחר לראות את הארי פוטר המדובר שאני מחכה לו כבר פאקינג שנתיים
דבר רע שקרה השבוע: ריבים, בכי, געגועים, מחשבות אובדניות
דבר מצחיק שקרה השבוע: חחחחח התגובות של תהילה למצבי הנפשי הרעוע XD זה כשלעצמו הצליח להצחיק אותי חחח דבר הזוי שקרה השבוע: זה לא באמת קרה השבוע, אבל רק השבוע ראיתי את הסרטון של מייקל מהטייק של הפרסומת לפפסי. מסכן שלי
פאדיחת השבוע: לצערי לא היו פאדיחות. אם היו אולי השבוע היה מעניין קצת יותר -.-" שיר השבוע של ט"ה: לא שמעתי.. שיר השבוע בכללי: גאאאאאד Michael Jackson - Dirty Diana אני חורשת על השר הזה מכיתה ה'! שזה אומר אממ... אאאהה.. 5 שנים
Michael Jackson - Human Nature שיר מדהים
Michael Jackson - Earth Song
Incubus - Crowded Elevator Incubus - Wish you were here שכל כך התאים למצברוח שלי אתמול
להקת השבוע: אינקובוס ומייק
ציטוטימים: לא זוכרת.. הכרזת השבוע: בא לי למות. התחדשות השבוע: אממ.. wii ? ספר שקראתם השבוע: twilight בפעם השנייה סרט/סדרת השבוע: עת להרוג - סרט מדהיייםםם! הנאום שלו בסוף כל פעם גורם לי לבכות אדם השבוע: סתיוי שמצליחה לעודד אותי, תהילוש, פוק.. אממ.. זהו מאכל השבוע: פסטה בולונז. בערך. XD משקה השבוע: מים התמכרות השבוע: מוזיקה, טניס תמונת השבוע: אין לי כוח. אולי אח"כ >< תכנונים לשבוע הבא: להסתפר, סופסוף
ללכת למצוא את פרד ולהביא אותו הביתה, הבת מצווה [השנייה] של אחותי.. אולי נצא לרקוד או משהו.. ספונטני D: שיהיה לכן שבוע יותר טוב מזה שהיה לי השבוע ><

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מעניין מאוד למה התגובות כאלו ../images/Emo6.gif

הלחצת אותי - כמעט מתתי בגלל התגובות שלך XD תתחדשי על ה- WII ... כמה פעמים כבר אמרתי לך את זה
שבוע טוב תומי

דג מלאך

New member
נצל"ש - שאלה אל כולן!

תראו את השרשור הזה - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1809&MessageId=110515417 אם עכשיו מישהו היה כותב את זה, איך הייתן מגיבות? הייתן מבינות ישר שזה בדיחה, או נלחצות קצת ובודקות קודם? אני רק רוצה לראות איך הדברים השתנו מאז ההופעה, שהייתה בערך בתקופה של השרשור... איך המעריצות רואות את הלהקה היום, ועד כמה זה אכפת להן. תודה על התשובות!

N i t z a n 42

New member
חח אל תדאגי ,אני לא מאמינה שמישהו יגיב אל דבר

טיפשי שכזה בכלל..אני בכלל מתפלאת על חלק מהתגובות שם. זה פשוט בדיחה.

../images/Emo232.gif שיואו, ימי הפורום הטובים ../images/Emo7.gif

למה לנצל"ש לסכמ"ש ?!?! יש נצל"ש למטה ... טוב, תאמת, הוא יותר מידי למטה -_-" ותשובה בקשר לשאלה שלך- קודם כל הייתי צוחקת את הנשמה שלי, ואז בודקת טוב טוב טוב ששום דבר כזה לא יכול להיות נכון XD באמת משעשע. ובוא אני אגיד לך משהו, הלהקה הזאת נכנסה לי לחיים קצת אחרי ההופעה. שהבנתי שפיספסתי את הרגע הכ"כ גדול הזה שלהם, התאכזבתי ברמה לא מתוארת. כ"כ רציתי עוד אחת, שאני יוכל לחוות את החוויה הזאת. כי מאז שהלהקה הזאת נכנסה לי לחיים, הם השתנו מאוד. ולטובה. ואני אומרת את זה בשיא הרצינות, האופי שלי השתנה אפילו (ושוב, לטובה), הכרתי מלא בנות מדהימות, והכרתי והצטרפתי לפורום הזה. שזה באמת היה משמעותי בעיניי. אני אוהבת את הפורום הזה בכל הלב שלי ומודה לכל הבנות שפה, המדהימות האלה על שהכרתי אותן.
ונכון, הלהקה השתנתה המוווון מאז ההופעה בארץ, ועברה כ"כ הרבה דברים, אבל אני חושבת שמכל מקרה שקרה אז אהבתי אותם יותר ויותר. ועכשיו, אני חושבת שכל המעריצות בארץ עושות את הכול, כדי להחזיר אותם לארץ. או לפחות להראות להם שאנחנו עוד פה וקיימים, ולא הפסקנו לאהוב אותם אף פעם. כל מיני פרוייקטים ועצומות ומה לא ... מקווה שעניתי לשאלתך

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif וואו, זה היה כ"כ מזמן ../images/Emo12.gif

ואני מסכימה עם ניצן

למעלה