סיכום שבועי לפרצוף!

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifחחח שמעו, אחד השרשורים המצחיקים

שאי פעם קראתי XD סליחה אם אני מעליבה מישהו, אבל היו שם כמה פשוט פתאטיות ברמות מגוחכות
חחחחחח זה היה ממש מצחיק לקרוא את הכל, בכל אופן...

tokio girl

New member
../images/Emo90.gif חחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo89.gif

השרשור ההזוי ביותר שראיתי בפורום הזה XDDDDDD היית נקרעת מצחוק כמו שנקרעתי עכשיו... חוץ מזה שהיא לא מבינה על מה היא מדברת, הרי טום מנגן על גיטרה, הוא לא בסיסט. גם קשה לי להאמין שזה יקרה בגלל דבר כל כך טיפשי XDDD

לירונת

New member
טחחחח רק מלראות את התמונה של "המחליף"

זה די ברור שזה מגוחך ולא יקרה בחיים

../images/Emo232.gif שבוע טוב בננות ../images/Emo23.gif

השבוע מ- 1 עד 100: 60 השבוע במילה אחת: סביר דבר טוב שקרה השבוע: יומולדת לשיושקה
, הלכתי לראות הארי-פוטר 6 ונפגשת עם חברים שלא פגשתי המון זמן :) דבר רע שקרה השבוע: ריבים עם אמא, סתם קטעי דיכאון וגעגעוים
דבר מצחיק שקרה השבוע: השיחה עם מיש בפלא'
דבר הזוי שקרה השבוע: החלום חלמתי
חלמתי שטום וביל הסתפרו קצוץ שניהם בגלל איזו התערבות שהייתה להם
והלכו פה מהומות בפורום בגלל זה XD פאדיחת השבוע: לא זוכרת ... שיר השבוע של ט"ה: Rette mich
שיר השבוע בכללי: Here without you - 3 doors down להקת השבוע: ט"ה ציטוטימים: מישה גנבה לי
הכרזת השבוע: הוא שלי .
התחדשות השבוע: -_-" ספר שקראתם השבוע: אני חוזרת שוב על דימדומים ומולד הירח עד שקונים לי את אקליפס. סרט/סדרת השבוע: הארי פוטר - והנסיך חצוי הדם, וגביע האש
כזה עצווווווווווווווב שדמבלדור מת, ושראיתי את הרביעי כ"כ בכיתי שסדריק מת
למה תמיד בסרטים החתיכים חייבים למות ? :( אדם השבוע: מישה
תהילונת
שיוש
וטומי
מאכל השבוע: עוגת ביסקווטים טעימה שהכנתי
משקה השבוע: מים ? -_-" התמכרות השבוע: החיוך שלו
תמונת השבוע: פשוט מדהים איך שזה עושה לי קסמים. רק להסתכל על זה אני עצובה, זה הדבר היחיד שגורם לי לחייך . תכנונים לשבוע הבא: מישה באה אליי ואנחנו רואות ברונו
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif שבוע טוב דנדי ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

חחחחחחח, החלומות שלך מצחיקים אותי

../images/Emo54.gifמסכמשת D:

השבוע מ- 1 עד 100: 90 השבוע במילה אחת: וואו דבר טוב שקרה השבוע: לא יודעת D: דבר רע שקרה השבוע: עבודהההההה. פאקינג חזרתי הביתה ה-4 בבוקר. 4 בבוקר!!!!. והשיניים המטומטמות האלה כואבות דבר מצחיק שקרה השבוע: כלכך הרבה דבר הזוי שקרה השבוע: כנ"ל פאדיחת השבוע: אם אני באמת אתחיל לכתוב הכל זה לא ייגמר לעולם. שיר השבוע של ט"ה: - - - שיר השבוע בכללי: krisina debarge - goodbye להקת השבוע: el canto del loco ציטוטימים: - - - הכרזת השבוע: אני מוזרההההה. התחדשות השבוע: כסף ^_^ ספר שקראתם השבוע: קראתי קצת את נער קריאה בחנות ספרים סרט/סדרת השבוע: מועדון קרב. כלכךךךךךךךךךךךך
אדם השבוע: צ'יקי מאכל השבוע: שניצלל משקה השבוע: ספרייט התמכרות השבוע:
תמונת השבוע: תכנונים לשבוע הבא: לקבל כרטיסי טיסה, לקנות מזוודה, בגדים, נעליים, סיגריות, ולעבוד פעם אחרונה בחודש הקרוב
הודגש באמצעות מדגישומטיק

תמקי XP

New member
../images/Emo191.gif מסכמשת באיחור

השבוע מ- 1 עד 100: 85 השבוע במילה אחת: מגניב דבר טוב שקרה השבוע: אממ הייתי אצל חברה בבאר שבע עם מלא חברים והיה ממש כיף :) השתחררתי מהבית חולים . דבר רע שקרה השבוע: הייתי באישפוז OO כאבי ראש ... תופת |: משקפי ראייה\= השמנתי רצח ><'' דבר מצחיק שקרה השבוע: כל מיני D= דבר הזוי שקרה השבוע: הייתי בהצגה של חברה שלי בבאר שבע ופתאום בסוף אחת השחקניות באה: "את תמקי מהפורום?!" מסתבר שהיא איתי בפורום אחד XD פאדיחת השבוע: בתחנה המרכזית חיכנו לאוטובוס אני ושלושה ידידים שלי. קיצר ידיד שלי כזה קוסם. אז הוא אמר לי שיש לו קסם מגניב, שם לי מטבעות בידיים ואמר לי לעצום עיניים ולהרים ולהוריד את הידיים חמש פעמים. קיצר אני פותחת ת'עניים וקולטת שהם ברחו לי XD שיר השבוע בכללי: only you- Joshua Radin Daphne Loves Derby - Cue The Sun! Asaf Avidan- Reckoning song Metro Station-Seventeen Forever להקת השבוע: Daphne Loves Derby ציטוטימים: ראם נתן בטעות מכה לשלז בחזה. שלז: "אאאאאאא הוא פגע לי בעורףףףף איייהה" חחחחXD -- אני כולי מסטולה בגלל המשככי כאבים נכנסת לבית של מז'ין, רואה גיטרה. כולי בהתלהבות: "מה?! זה גיטר הירו?!" מז'ין: "קוראים לזה גיטרה חשמלית מותק" חחחחחחחXD -- משחקים קלפים. אני: "ראם למה יש לך קלפים מאחורי הגב?" |כולם שותקים ומקשיבים| ראם: "כדי לרמות." אני: "אהה." וכולם לא קולטים למה הוא מנצח כל הזמןXDDD הכרזת השבוע: אני הומו . מה ? חח התחדשות השבוע: משקפיי ראייה ><'' ספר שקראתם השבוע: דם חם - הרלן קובן 33> סרט/סדרת השבוע: מגרש ביתי *.* האנה מונטנה חחחחחחחחחXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אדם השבוע: וונדי 3> בוגון השרמוט3>, מז'ין, שלזי, יובלי, גיטה, גיא, ראם, אופקושקושXD, אח שלי 33>, ההורים שלי, דוד שלי הסטלן הזה, עלית :) מאכל השבוע: פיצה גוטה. פולי סוייה. התפוחי אדמה שלי ^.^ משקה השבוע: קפה 3> התמכרות השבוע: קפה3> תמונת השבוע: -> תכנונים לשבוע הבא: יום רביעי כנראה פסטיבל סמילנסקי ... לאדעת. אולי היום נוסעת לחברה .

למעלה