../images/Emo191.gif מסכמשת באיחור
השבוע מ- 1 עד 100: 85
השבוע במילה אחת: מגניב
דבר טוב שקרה השבוע: אממ הייתי אצל חברה בבאר שבע עם מלא חברים והיה ממש כיף
השתחררתי מהבית חולים .
דבר רע שקרה השבוע: הייתי באישפוז OO כאבי ראש ... תופת |: משקפי ראייה\= השמנתי רצח ><''
דבר מצחיק שקרה השבוע: כל מיני D=
דבר הזוי שקרה השבוע: הייתי בהצגה של חברה שלי בבאר שבע ופתאום בסוף אחת השחקניות באה: "את תמקי מהפורום?!" מסתבר שהיא איתי בפורום אחד XD
פאדיחת השבוע: בתחנה המרכזית חיכנו לאוטובוס אני ושלושה ידידים שלי. קיצר ידיד שלי כזה קוסם. אז הוא אמר לי שיש לו קסם מגניב, שם לי מטבעות בידיים ואמר לי לעצום עיניים ולהרים ולהוריד את הידיים חמש פעמים. קיצר אני פותחת ת'עניים וקולטת שהם ברחו לי XD
שיר השבוע בכללי: only you- Joshua Radin Daphne Loves Derby - Cue The Sun! Asaf Avidan- Reckoning song Metro Station-Seventeen Forever
להקת השבוע: Daphne Loves Derby
ציטוטימים: ראם נתן בטעות מכה לשלז בחזה. שלז: "אאאאאאא הוא פגע לי בעורףףףף איייהה" חחחחXD -- אני כולי מסטולה בגלל המשככי כאבים נכנסת לבית של מז'ין, רואה גיטרה. כולי בהתלהבות: "מה?! זה גיטר הירו?!" מז'ין: "קוראים לזה גיטרה חשמלית מותק" חחחחחחחXD -- משחקים קלפים. אני: "ראם למה יש לך קלפים מאחורי הגב?" |כולם שותקים ומקשיבים| ראם: "כדי לרמות." אני: "אהה." וכולם לא קולטים למה הוא מנצח כל הזמןXDDD
הכרזת השבוע: אני הומו . מה ? חח
התחדשות השבוע: משקפיי ראייה ><''
ספר שקראתם השבוע: דם חם - הרלן קובן 33>
סרט/סדרת השבוע: מגרש ביתי *.* האנה מונטנה חחחחחחחחחXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
אדם השבוע: וונדי 3> בוגון השרמוט3>, מז'ין, שלזי, יובלי, גיטה, גיא, ראם, אופקושקושXD, אח שלי 33>, ההורים שלי, דוד שלי הסטלן הזה, עלית
מאכל השבוע: פיצה גוטה. פולי סוייה. התפוחי אדמה שלי ^.^
משקה השבוע: קפה 3>
התמכרות השבוע: קפה3>
תמונת השבוע: ->
תכנונים לשבוע הבא: יום רביעי כנראה פסטיבל סמילנסקי ... לאדעת. אולי היום נוסעת לחברה .