שאלון סיכום חופש D:

sweet shir

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo177.gifשאלון סיכום חופש D:../images/Emo175.gif../images/Emo181.gif

*הועתק מפורום אופנה* הדבר הכי כיף/אקסטרים שעשיתי בחופש: הדבר הכי מעצבן שעשיתי בחופש: הקנייה הכי מוצלחת של החופש: הסרטים שראיתי החופש: הסרט שהכי אהבתי החופש: הכי רחוק שנסעתי החופש: האדם שהכי שמחתי לפגוש החופש: היציאה הכי מיוחדת החופש: ההופעה הכי טובה החופש: הכי הרבה שעות טלוויזיה/מחשב ביום אחד החופש: המאכל של החופש: הנסיעה של החופש: ולסיכום: איך עבר החופש? מוכנים ללימודים? רוצים או לא רוצים לחזור?

עונה ../images/Emo9.gif

הדבר הכי כיף/אקסטרים שעשיתי בחופש: נסעתי ללונדון =] הדבר הכי מעצבן שעשיתי בחופש: עבודות קיץ לבצפר בערבית ומתמטיקה
הקנייה הכי מוצלחת של החופש: כל מיני חולצות בTNT , וארנק יפה הסרטים שראיתי החופש: האביר האפל , אל תתעסקו עם הזוהן , מילים ולחן עוד כמה שאני לא זוכרת הסרט שהכי אהבתי החופש: אל תתעסקו עם הזוהן
הכי רחוק שנסעתי החופש: ללונדון האדם שהכי שמחתי לפגוש החופש: חברה שלי מהיסודי . היציאה הכי מיוחדת החופש: סתם לחברה שבסוף התגלה שזאת הייתה מסיבת הפתעה ליום הולדת
הכי הרבה שעות טלוויזיה/מחשב ביום אחד החופש: לא זוכרת .. המאכל של החופש: גלידות הנסיעה של החופש: לונדון
ולסיכום: איך עבר החופש? סבבה מוכנים ללימודים? נראה לי רוצים או לא רוצים לחזור? לא ממש

גילולית

New member
../images/Emo205.gifעונה, לצערי..

ךא רוצה לסכם את החופש! XDD הדבר הכי כיף/אקסטרים שעשיתי בחופש:אממ..לוידעת XDD מחנ"ץ? מסיבת שכב"ג? הדבר הכי מעצבן שעשיתי בחופש:שיעורים פרטיים הקנייה הכי מוצלחת של החופש:IPOD, משקפיי שמש הסרטים שראיתי החופש:יומני האומנת, מאמא מיה, טוב היו מלא, לא זוכרת הסרט שהכי אהבתי החופש:מאמא מיה הכי רחוק שנסעתי החופש:אילת
האדם שהכי שמחתי לפגוש החופש:דניאלו היציאה הכי מיוחדת החופש:אממ..היו מלא, אין מיוחד. ההופעה הכי טובה החופש:הייתי בהופעות? להקת צופי תל אביב בסוף הקורס אם זה נחשב
הכי הרבה שעות טלוויזיה/מחשב ביום אחד החופש:מלא..מי זוכר? המאכל של החופש:סיני+יפני(סושי ונודלס) הנסיעה של החופש:|בדגש|כל הטיולי צופים ולסיכום: איך עבר החופש?מדהים מוכנים ללימודים?
רוצים או לא רוצים לחזור?

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gifה-חופש הגדול../images/Emo70.gif

הדבר הכי כיף/אקסטרים שעשיתי בחופש: הטירוף שהיה אחרי המקס ברנר
הדבר הכי מעצבן שעשיתי בחופש: שהייתי צריכה ללמוד למועד ב' בתמתטיקה חצי מהחופש ואז גיליתי שזה היה טעות ולא היה לי בסוף את המבחן
הקנייה הכי מוצלחת של החופש: הדיסק של האחים ג'ונאס
הסרטים שראיתי החופש: ~ אל תתעסקו על הזוהן ~ מאמא מיה ~ פגוש את דייב ~ פגוש את הרובינסונים
~ מה שקורה בוגאס ~ בחזרה לעתיד
הסרט שהכי אהבתי החופש: פגוש את הרובינסונים
הכי רחוק שנסעתי החופש: לנהריה, לקוקה קולה וילג'
האדם שהכי שמחתי לפגוש החופש: את כולן במפגש הפורום
היציאה הכי מיוחדת החופש: קוקה קולה וילג'
ההופעה הכי טובה החופש: וגם היחידה, הלהקה של הוילג'. אני חייבת להודות שהיא באמת הייתה ממשממש מגניבה
הכי הרבה שעות טלוויזיה/מחשב ביום אחד החופש: מי סופר??
המאכל של החופש: האוכל הסיני בלמון גראס
הנסיעה של החופש: וילג'
ולסיכום: איך עבר החופש? הכי כיף שהיה אי פעם!!
מוכנים ללימודים? פיזית, כן. נפשית, לא.
רוצים או לא רוצים לחזור? לאאאאאאאאאאאא
התמונה.. אתן עדיין לא אמרתן לי איך התספורת החדשה שלי ><"

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifלמון גראאאאאס../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

רייב תסדרי תחתימה שלך, הזה של הפופקורן מעוות
XD

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gifהפופקורן מעוות בכוונה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה משהו שלי ושל לורי

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifאהXDD לא הבנתי למה יצאת עילגת../images/Emo6.gif

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם את זוכרת, בתקופה ההיא שהפופקורן היה המואמץ שלי רוב בפעמים הוא היה מתפקשש לי.. בדרך כלל זה היה |פןפוקרן| במקום

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifבטח שאני זוכרתXDD זה היה משעשע../images/Emo6.gif

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifסיכום החופש../images/Emo8.gif

הדבר הכי כיף/אקסטרים שעשיתי בחופש: ממ כיף- לונה פארק, מימדיון ופעמיים סופרלנד[:
הדבר הכי מעצבן שעשיתי בחופש: ממ עברתי על מתמטיקה ואנגלית של שנה הבאה כדי להיות מוכנה וכל זה.
הקנייה הכי מוצלחת של החופש: ממ לא משהו גדול במיוחד לא הלך לי החופש
אבל הכי מוצלחת- 3 חחולצות, עפרון לעיניים ופודרה.
הסרטים שראיתי החופש: מאמא-מיה, האי של נים, לפגוש את דייב, ג'ונו, זהו נראלי[:
הסרט שהכי אהבתי החופש: לאדעת נראלי מאמא-מיה רק כי היה ממש מצחיק עם החברות באותו הזמן.
הכי רחוק שנסעתי החופש: צפון עם המשפחה חח.
האדם שהכי שמחתי לפגוש החופש: שלום אסייגDDDDDD:
היציאה הכי מיוחדת החופש: ממ חח לא יודעת לא דברים מיוחדים. אולי סטנד אפ של שלום אסייג.
ההופעה הכי טובה החופש: מופע סטנד אפ חח. והיום הופעה של עברי לידר
הכי הרבה שעות טלוויזיה/מחשב ביום אחד החופש: לא ספרתי אבל לא הייתי הרבה במחשב החופש. על הטלוויזיה דווקא חפרתי
המאכל של החופש: פיצה? פופקורן? חחח שמנה שכמותי.
הנסיעה של החופש: ממ לא משהו מיוחד- כבר אמרתי. כל הלונה פארק סופרלנד וכל זה וצפון ות"א כמה פעמים:)
ולסיכום: איך עבר החופש? סבבה לגמרי, לא עשיתי משהו מיוחד כמו אילת, חו"ל, וילג', ווליום ו משהו כזה אבל מיציתי:)
מוכנים ללימודים? יאפ
רוצים או לא רוצים לחזור? אמ, בערך. לחזור לחודש ולצאת לחופשת חגים:)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif עונה ;;

יאי סיון הביאה לי את רדיואקטיב DDDDD:
הדבר הכי כיף/אקסטרים שעשיתי בחופש: טורקיה :)
הדבר הכי מעצבן שעשיתי בחופש: לחלק פלאיירים על מכוניות
הקנייה הכי מוצלחת של החופש: הסיכות בהזמנה אישית D: והרבה צמידים 3333333>
הסרטים שראיתי החופש: קונג פו פנדה האביר האפל משתגעים על מרי ג'ונו שחקי אותה כמו בקהאם שיגעון של קולג' וואי אני ממש לא זוכרת יש לי חרא זיכרון |:
הסרט שהכי אהבתי החופש: האביר האפל
הכי רחוק שנסעתי החופש: טורקיה XD
האדם שהכי שמחתי לפגוש החופש: כל הבנות המדהימות מהפורום
היציאה הכי מיוחדת החופש: שאבא יצא (XD) לשנה לאפריקה
ההופעה הכי טובה החופש: לא הייתי בהופעות (את האמת אף פעם לא הייתי בהופעה
)
הכי הרבה שעות טלוויזיה/מחשב ביום אחד החופש: גאד, הרבהXD
המאכל של החופש: סוכריות על מקל, אננס
,
הנסיעה של החופש: נו לכתוב עוד פעם? חחחחחחח טוב הפעם נגוון, תל אביב!
ולסיכום: איך עבר החופש? מאמם.
מוכנים ללימודים? יה רייט
רוצים או לא רוצים לחזור? לא

JuSt My LuCk

New member
עונה בגאווה ../images/Emo3.gif

הדבר הכי כיף/אקסטרים שעשיתי בחופש: בנג'י בסופרלנד,חרישות על הכינרת הדבר הכי מעצבן שעשיתי בחופש: הווליום כינרת... =\ היה מעצבן ברמות.... הקנייה הכי מוצלחת של החופש: בגדים,רסטות,נעלים מושלמות של וואנס
,כפכפים מושלמים של וואנס
הסרטים שראיתי החופש: נאממ.... וולי E סרט משעמם ברמות,ספיידרמן 3,ג'ונו......וואוו אני לא זוכרת את השאר >< הסרט שהכי אהבתי החופש: נ.ב אני אוהב אותך(!!!!!מומלץ!!!!!
) הכי רחוק שנסעתי החופש: איטליה האדם שהכי שמחתי לפגוש החופש: MY FIRST KISS =] היציאה הכי מיוחדת החופש: הפעם הראשונה שהלכנו לכינרת >< ההופעה הכי טובה החופש: אביב גפן בווליום הכי הרבה שעות טלוויזיה/מחשב ביום אחד החופש: 8?....בטח יותר >< המאכל של החופש: פסטה! יצא לי מהחורים .... הנסיעה של החופש:איטליה ולסיכום: איך עבר החופש? כיף!!! מוכנים ללימודים? לאאאאאאא רוצים או לא רוצים לחזור? האמת שהשנה לא ממש =/

JuSt My LuCk

New member
הווו ושכחתי

ליציאה הכי מיוחדת אני מוסיפה גם את הקוקה קולה וויליג' XD היה מדהים!!!!!

עונה :)

הדבר הכי כיף/אקסטרים שעשיתי בחופש:לטוס ללונדון,מחנ"ק ולעבור הבטחה :] הדבר הכי מעצבן שעשיתי בחופש:קניתי משקפיי ראיה למרחוק..אוףף הקנייה הכי מוצלחת של החופש:השמלה המושלמת שלי מלונדון !! הסרטים שראיתי החופש:איזה סרט לא ראיתי בחופש?? כל מה שמציגים בקולנוע-ראיתי! הסרט שהכי אהבתי החופש:איים אבודים הכי רחוק שנסעתי החופש:לונדון
האדם שהכי שמחתי לפגוש החופש:לא פגשתי מישהו מיוחד.. היציאה הכי מיוחדת החופש:וואי היו מלאאא ההופעה הכי טובה החופש: רק ההופעת סופשנה שלי חחח הכי הרבה שעות טלוויזיה/מחשב ביום אחד החופש:וואי,היו כלכך הרבה ימים כאלה המאכל של החופש:במבה נוגט :) הנסיעה של החופש:לונדוןן !! ולסיכום: איך עבר החופש? מדהיםםםם מוכנים ללימודים? לאלאלא ! ממש לא הספיקו לי החודשיים האלה רוצים או לא רוצים לחזור? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא !!!

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifעונה ../images/Emo152.gif

הדבר הכי כיף/אקסטרים שעשיתי בחופש: אממ.. לישון ?
הדבר הכי מעצבן שעשיתי בחופש:כלום :]
הקנייה הכי מוצלחת של החופש:כל מיני בגדים ושטויות והדברים לבצפר
הסרטים שראיתי החופש: איים אבודים
אל תתעסקו עם הזוהן ונראה לי היה עוד משהו ושכחתי
הסרט שהכי אהבתי החופש:אהבתי את מה שכתבתי למעלה
הכי רחוק שנסעתי החופש:רחוק .. אממ רמת גן ניראה לי
האדם שהכי שמחתי לפגוש החופש:עפר שכטררררר
וחברה שלא ראיתי שנה
היציאה הכי מיוחדת החופש:יומולדת של חברה שלי
ההופעה הכי טובה החופש:לא הייתי באף הופעה
הכי הרבה שעות טלוויזיה/מחשב ביום אחד החופש:אין לי מושג אבל המון
המאכל של החופש:שוקולד
הנסיעה של החופש:
ולסיכום: איך עבר החופש?לא עשיתי הרבה דברים מיוחדים אבל ישנתי הרבה אז אם להתחשב בדברים שכן עשיתי אז החופש עבר דווקא נחמד
מוכנים ללימודים?נפשית לא
רוצים או לא רוצים לחזור?באמצע .. מ 1-10 אז 5 חח

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif ../images/Emo152.gif

הדבר הכי כיף/אקסטרים שעשיתי בחופש: נסעתי בטרקטורונים כאלה שווים והיה כזה כיףףףףףףף D = נוסעים בסלעים ובבוץ ובהרים ^_^ אוף בא לי שוב XD ועשיתי קיאקים
הדבר הכי מעצבן שעשיתי בחופש: אממ.. לא חושבת שהיה
הקנייה הכי מוצלחת של החופש: LCD מושלמת לחדר *________* הסרטים שראיתי החופש: אפקט הפרפר3>,גבר מי שמטפלת,קח את זה סמארט,12 במחיר אחד,12 במחיר אחד2 ועוד הממממווווןןןן ><'' הסרט שהכי אהבתי החופש: אפקט הפרפר. הסרט הכי יפה שראיתי. הכי רחוק שנסעתי החופש: לצפון (= האדם שהכי שמחתי לפגוש החופש: היו כמה(= היציאה הכי מיוחדת החופש: לא זוכרת
ההופעה הכי טובה החופש: לא הייתי בהופעות =] הכי הרבה שעות טלוויזיה/מחשב ביום אחד החופש: 24 שעות XDD המאכל של החופש: כל האוכל של אמאאאאא
הנסיעה של החופש: לצפון (= ולסיכום: איך עבר החופש? אחלה מוכנים ללימודים? אההה ככה.. רוצים או לא רוצים לחזור? האמת דווקא בא לי לחזור לכולם ^^

למעלה