שאלון סיכום חופש D:

sweet shir

New member
עונה<:

הדבר הכי כיף/אקסטרים שעשיתי בחופש: קוקה קולה וילאג'. :) הדבר הכי מעצבן שעשיתי בחופש: עבודת קיץ במתמטיקה. :/ הקנייה הכי מוצלחת של החופש: סקיני ורוד בייבי
הסרטים שראיתי החופש: וול-E, האביר האפל, ג'ורג'יה ניקולסון.. וגם פול סרטים גאים ביוטיוב. הסרט שהכי אהבתי החופש: ד'ה קוריוסיטי אוף צ'אנס
והדיוידי של מקפליי, אם זה נחשב.
הכי רחוק שנסעתי החופש: נהריה חח האדם שהכי שמחתי לפגוש החופש: ביצ'ס3> היציאה הכי מיוחדת החופש: על האש בים ומקס ברנר? XD ההופעה הכי טובה החופש: שייגעצ
וכוכב נולד. XD הכי הרבה שעות טלוויזיה/מחשב ביום אחד החופש: יום שלם חח המאכל של החופש: האגן דאז3> הנסיעה של החופש: לקוקה קולה וילאג'. ולסיכום: איך עבר החופש? מהר מדי :( מוכנים ללימודים? לא$#@% רוצים או לא רוצים לחזור? לאאאאאאאאא |חותך|

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifסיום חופש >: עונה

הדבר הכי כיף/אקסטרים שעשיתי בחופש:שוויץ DDD:::, אילת הדבר הכי מעצבן שעשיתי בחופש:שיעורים ><" הקנייה הכי מוצלחת של החופש:חגורת ניטים צבעונית אהבת חיי
, 2 שמלות, 2 ג'ינסים, מלא תכשיטים, עגיל חדש באוזן שמאל P: הסרטים שראיתי החופש:אל תתעסקו עם הזוהן, החוק על פי ג'ורג'יה, אמריקן פאי, בופור, בילי אליוט, נודל, בנעליה הסרט שהכי אהבתי החופש:אל תתעסקו עם הזוהן
הכי רחוק שנסעתי החופש:שוויץ האדם שהכי שמחתי לפגוש החופש:ביצ'ס :) היציאה הכי מיוחדת החופש:לא ממש מיוחדת כי היא קרתה בערך כל יום, אבל למרתף של חברות שלי XDD קורע ההופעה הכי טובה החופש:אם הייתי בהופעות הייתי אומרת
הכי הרבה שעות טלוויזיה/מחשב ביום אחד החופש:היה יום אחד שמאז שקמתי ועד שהלכתי לישון הייתי על המחשב, מה שאומר בערך 12 שעותXD או יותר המאכל של החופש:צ'יפס ושניצלונים
הנסיעה של החופש:שוויץ333> ולסיכום: איך עבר החופש?הכי כיף שהיה בחיים מוכנים ללימודים?כן >< רוצים או לא רוצים לחזור? רוצה כי אני מסוקרנת לגבי בצפר חדש וזה וכיף לי בהפסקות וצחוקים, מממממממש אבל מממש לא באלי ללמוד

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifלא נגמר לי החופש עדיין../images/Emo6.gif אבל אני

אגיד משהו אחד.. אני מתגעגעת לביצפררררררר בצחוק מהעבודה דיברו על טיולים שנתיים ואני כולי "למה למה אלוהים... אני רוצה שוב לטפס על הרים ללא משמעות"
ואמרתי לאח שלי כזה פעם הבאה אני באה איתו לטיול XDD אני מלווה, לא אכפת לי. אני כל כך אתגעגע לרגעים האלה בחדרים.. באוטובוסים.. גאד... הייתי מחליפה עם כל אחת ואחת ממכן...

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif

McGirl For Life

New member
../images/Emo7.gif אוף זה כזה מדכא

מחר בצפר
אוף זה כל כך עצוב כי 2 חברות טובו תשלי עוברות בצפר
הדבר הכי כיף/אקסטרים שעשיתי בחופש:נסעתי לת"א, נסעתי לאולפנים של כוכב נולד
הדבר הכי מעצבן שעשיתי בחופש:קמתי בבוקר ב8
הקנייה הכי מוצלחת של החופש:בהחלט התיק המסוקס שלי+2 ג'ינסים+חולצה של הרולינג סטונס,הצמידים הסקסיים שלי
הסרטים שראיתי החופש:אווו מלא.... אני בטח לא אזכור את כולם.. לפגוש את דייב,המומיה 3 , נרניה הנסיך קספיאן, קזינו רויאל, אל תתעסקו עם הזוהן, קאמפ רוק
ועוד מלא
הסרט שהכי אהבתי החופש:קאמפ רוק
הכי רחוק שנסעתי החופש:הרצליה,ת"א אנלא יודעת מה יותר רחוק
האדם שהכי שמחתי לפגוש החופש:סבתא שלא ראיתי אותה חודשיים מאז היומולדת שלי,ליבי, ישראל,רן דנקר
היציאה הכי מיוחדת החופש:נסעתי לכוכב נולד
ההופעה הכי טובה החופש:בכוכב נולד, של רן דנקר
הכי הרבה שעות טלוויזיה/מחשב ביום אחד החופש:אווו בטח איזה 12 שעות או משהו כזה נראה לי יותר
המאכל של החופש:פיצה,עוגה,קוקומן פיצפוצים
הנסיעה של החופש:לכוכב נולד,לת"א
ולסיכום: איך עבר החופש?בסדר.. היתי רוצה שיהיה יותר כיף ויותר זמן
מוכנים ללימודים?כן בטח.......
רוצים או לא רוצים לחזור?לא רוצה

just orr

New member
עונה :)

הדבר הכי כיף/אקסטרים שעשיתי בחופש: המממ הכי כיף? נראלי אילת
הדבר הכי מעצבן שעשיתי בחופש: מה עכשיו אני אמורה לנסות להיזכר בדיוק מה עשיתי במשך החודשיים האחרונים? XD לאזוכרת.
הקנייה הכי מוצלחת של החופש: משקפי שמש ובגדים D:
הסרטים שראיתי החופש: היו הרבה חחחחחחח אינלי כוח לפרט XD
הסרט שהכי אהבתי החופש: לא זוכרת מה הכי אהבתי חחחח. אולי ג'ורג'יה? ><
הכי רחוק שנסעתי החופש: אילת
האדם שהכי שמחתי לפגוש החופש: כל הביטצ'ס DDD:
היציאה הכי מיוחדת החופש: לא יצאתי למקומות מיוחדים
ההופעה הכי טובה החופש: איי וויש ;;
הכי הרבה שעות טלוויזיה/מחשב ביום אחד החופש: לא ספרתי חחחחחחחחחח אבל ראיתי איזה6 שעות טלוויזיה [כמעט] רצוף או משו כזה יום אחד. זה היה מגניב.
המאכל של החופש: עושים לי חיים קשים אה? >< אממממממ נגיד שפיצה, או גלידה
הנסיעה של החופש: אילת D:
ולסיכום: איך עבר החופש? אחלוווווש D:
מוכנים ללימודים? לא ;;
רוצים או לא רוצים לחזור? לא ;;

rox love BSM

New member
טוב נו,

הדבר הכי כיף/אקסטרים שעשיתי בחופש:סקוטלנד? הדבר הכי מעצבן שעשיתי בחופש:לא עשיתי,יש לי עבודת חופש אבל לא עשיתי אותה,אין לי כח הקנייה הכי מוצלחת של החופש:אמ 2 סווצ'רים בסקוטלנד,אולסטאר,צמידים ואמ זהו נראה לי אה וספרים ממש מעולים הסרטים שראיתי החופש:הטיסה,ג'ורג'יה...זהו נראה לי הסרט שהכי אהבתי החופש:ג'ורג'יה (רובי
) הכי רחוק שנסעתי החופש:אירלנד האדם שהכי שמחתי לפגוש החופש:חח בן של חבר של אבא שלי שגר בסקוטלנד,הוא היה ממש נחמד היציאה הכי מיוחדת החופש:אני ואח שלי הלכנו לבר בסקוטלנד,זה היה מצחיק
ההופעה הכי טובה החופש:לא הייתי =/ הכי הרבה שעות טלוויזיה/מחשב ביום אחד החופש: 5? משהו כזה המאכל של החופש:מקדולנדס הנסיעה של החופש:סקוטלנד ולסיכום: איך עבר החופש?מהר מוכנים ללימודים?יאפ רוצים או לא רוצים לחזור? אמ לוידעת אני חצי רוצה וחצי לא...

Little Sapir

New member
עונה =]

הדבר הכי כיף/אקסטרים שעשיתי בחופש: הפארק מים ביוון. הדבר הכי מעצבן שעשיתי בחופש: למדתי לתאוריה ועדיין לא סיימתי :| הקנייה הכי מוצלחת של החופש: טוניקה וסנדלים. הסרטים שראיתי החופש: הרבה, הממ אל תתעסק עם הזוהן, שחק אותה סמארט, פנלופי, בחזרה לעתיד, אמריקן פאי, היוקרה, אמן האשליות, כפרה ועוד הרבה, לא זוכרת. הסרט שהכי אהבתי החופש: היוקרה. הכי רחוק שנסעתי החופש: יוון חח לא כזה רחוק. האדם שהכי שמחתי לפגוש החופש: בת דודה. היציאה הכי מיוחדת החופש: הכי מיוחדת? אין... ההופעה הכי טובה החופש: לא הייתי. הכי הרבה שעות טלוויזיה/מחשב ביום אחד החופש: לא סופרת חח המאכל של החופש: צ'יפס
הנסיעה של החופש: יוון שוב פעם. ולסיכום: איך עבר החופש? חביב. מוכנים ללימודים? סיימתי
רוצים או לא רוצים לחזור? לא, ממש אבל ממש לא. אני מאושרת מזה שסיימתיייי.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifחחח גמני רציתי להביא את זה משם../images/Emo6.gif

למרות שבעיקרון זה בכלל לא היה חופש גדול מבחינתי והוא גם לא נגמר ולא ייגמר עוד הרבה זמן, ואני לא חוזרת לבצפר.. חלק ממנו די רלוונטי אז אני אענה
הדבר הכי כיף/אקסטרים שעשיתי בחופש: כל מה שעשיתי באילת, ווליום כינרת, ימי הולדת+מסיבות גיוס של חברים
הדבר הכי מעצבן שעשיתי בחופש: השתעממתי ולא מצאתי עבודה.
הקנייה הכי מוצלחת של החופש: אממ הרבה בגדים, אקססוריז, JML,
הסרטים שראיתי החופש: הוו הרבה - אל תתעסקו עם הזוהאן, אנגוס ובלה בלה, גברים בשחור1, העשר, ווגאס בייבי ועוד הרבה לא עולה לי כרגע תראו במקוויקנד חחח
הסרט שהכי אהבתי החופש: רוב מה שראיתי
הכי רחוק שנסעתי החופש: אילת
האדם שהכי שמחתי לפגוש החופש: נמ, סתם כל החברים שלי וליבי במרחק של איזה 50 מטר מהבמה חח
היציאה הכי מיוחדת החופש: אילת ו-ווליום נו זה הדברים המעניינים היחידים שעשיתי
ההופעה הכי טובה החופש: כל מה שהיה בווליום חחח ואממ גם עוד הופעה של אביב וסקאזי שהיינו ברמת-גן חודש שעבר
הכי הרבה שעות טלוויזיה/מחשב ביום אחד החופש: לילה לבן על המחשב
המאכל של החופש: לאבנה בלאפה! D: אני חולה על זה ולא אכלתי את זה שנים
הנסיעה של החופש: אילת ו-ווליום! נו די.
ולסיכום: איך עבר החופש? אממ סבביישן
מוכנים ללימודים? ---
רוצים או לא רוצים לחזור? כןןןן!
התלהבתי מחהלון של האוהל XDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח יאפ

סמויה זה הכי אחותי

Yu vi

New member
אעא |:../images/Emo85.gif

הדבר הכי כיף/אקסטרים שעשיתי בחופש: המסיבות בבתים הריקיםD: הדבר הכי מעצבן שעשיתי בחופש: בייביסיטר@#$ הקנייה הכי מוצלחת של החופש: משקפי שמש הסרטים שראיתי החופש: הנקוק, אל תתעסקו עם הזוהאן, איים אבודים ועוד מלא שאיןלי כוח לפרט. הסרט שהכי אהבתי החופש: זוהאן, איי גס הכי רחוק שנסעתי החופש: הרצליה XD האדם שהכי שמחתי לפגוש החופש: ביצ'ס3> היציאה הכי מיוחדת החופש: הופעה של שייגעצ בנסציונה!11 ההופעה הכי טובה החופש: שייגעצ הכי הרבה שעות טלוויזיה/מחשב ביום אחד החופש: לאזוכרת אבל המון המאכל של החופש: פיצה הנסיעה של החופש: להרצליה. XD ולסיכום: איך עבר החופש? הכי טוב שהיה אי פעםD: מוכנים ללימודים? לא ||||||||: רוצים או לא רוצים לחזור? מצד אחד כן [כיתה חדשה *של גאונים חהחהחהח|התלהבות|*, ביצפר חדש, אנשים חדשים וזה] מצד שני ממש לא [לימודים |:].

או או עונה עונה../images/Emo163.gif

אבל אין לי כוח
אז אני לא יענה... אבל בא לי אז בקצרה : היה חופש חמודי קצצרי הכי רחוק זה טבריה...חחחח [שם עשיתי עגיל באף D:] ראיתי מלא סרטים החופש מלא מלא מלא מלא ובמיוחד חרשתי על מלך האריות חחחחחח [כל הסרטים] המאכל זה שוקולד...כי.... זה תמיד שוקולד... וזהו זה מה שאני עונה עליו... טוב נו סיכום איך עבר החופש? סבבה מוכנים ללימודים? לא רוצים או לא רוצים לחזור? לא דעת... אולי עוד כמה ימים בשביל להתרגל לקום מוקדם...? [אתן בטח חושבות איזה ילדה מוזרה וחסרת מוח...נו מה עכשיו כמעט שלוש בלילה אני כולי "בלו בלו בלו..או חזיר מעופעף" XDD]

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif עונה וזה..

למה החופש נגמר כל כך מהר למה!?@#$!@$!@# הדבר הכי כיף/אקסטרים שעשיתי בחופש: אממ... לונה פארק, ממדיון, ימית 2000, תל אביב [מ] הדבר הכי מעצבן שעשיתי בחופש: ללמוד
הקנייה הכי מוצלחת של החופש: בגדים הסרטים שראיתי החופש: אין לי זיכרון טוב בסרטים אבל מלאאאאאאאאאאאאאאאא הסרט שהכי אהבתי החופש: סארף סקול הכי רחוק שנסעתי החופש: תל אביב[?!] האדם שהכי שמחתי לפגוש החופש: כל הבנות המדהימות בפורום
היציאה הכי מיוחדת החופש: היו הרבה ההופעה הכי טובה החופש: אממ... של מוניקה סקס בשהם. וגם של להקה לא מוכרת... מלקוש. הכי הרבה שעות טלוויזיה/מחשב ביום אחד החופש: פפפפ' יותר מידי המאכל של החופש: המבורגר הנסיעה של החופש: תל אביב ושוהם XD היה לי ממש כיףףףףף ולסיכום: איך עבר החופש? החופש הכי כיף שהיה לי אי פעםםםםםםםםם מוכנים ללימודים? לאאאאאאאאאאאא|בוכה| רוצים או לא רוצים לחזור? לא רוצהההההההההההההה |ממשיכהלבכות| שנת לימודים מהנה

AlmA XP

New member
עונה D:

הדבר הכי כיף/אקסטרים שעשיתי בחופש: לונה פארק וסופרלנד D: הדבר הכי מעצבן שעשיתי בחופש: עזרתי לנקות את הבית
הקנייה הכי מוצלחת של החופש: אמ.. דיסק, חולצה שרציתי הרבה זמן והיה עוד משהו שאני לא זוכרת XD הסרטים שראיתי החופש: ג'ונו, בחזרה לעתיד 1 ו2
נודלס, אנגוס חוטיני וכו'.. JML ועוד... הסרט שהכי אהבתי החופש: בחזרה לעתיד1 וג'ונו הכי רחוק שנסעתי החופש: משגב האדם שהכי שמחתי לפגוש החופש: בנות דודות שלי :] היציאה הכי מיוחדת החופש: או ההופעה של עברי לידר אתמול, או הסטנד אפ של שלום אסייג ההופעה הכי טובה החופש: שלום אסייג הכי הרבה שעות טלוויזיה/מחשב ביום אחד החופש: אמ.. אין לי מושג XD המאכל של החופש: סושי
ועוגת תפוחים
הנסיעה של החופש: לשום מקום
ולסיכום: איך עבר החופש? נחמד, הפסקתי לעשות פול דברים.. מוכנים ללימודים? פיזית כן נפשית לא XD רוצים או לא רוצים לחזור? ליום אחד
לפגוש את כולם ולחזור לחופש חחח

LironPoynter

New member
אעה זה לא אמיתי.>:

לא הספיק לי החופש בשיט, היה קצר מדי ועבר מהר מדי. הדבר הכי כיף/אקסטרים שעשיתי בחופש: ווליום כנרת היה כיף אש.D: ותלאביב לכמה ימים עם החברות.<: הדבר הכי מעצבן שעשיתי בחופש: נה מחנה קיץ ימי בנייה ופירוק. חח הקנייה הכי מוצלחת של החופש: החולצה המהממת מפולאנדבר.
הסרטים שראיתי החופש: נמ לא זוכרת את הכל, אבל אל תתעסק עם הזוהאן, מה שקורה בווגאס, מסע אל בטן האדמה, ובטח יש עוד שאני לא זוכרת. הסרט שהכי אהבתי החופש: אל תתעסק עם הזוהאן בגלל אדם סנדלר ומה שקורה בווגאס בגלל אשטון.DD: הכי רחוק שנסעתי החופש: במשך 5 שעות לכנרת. באוטובוס.>< האדם שהכי שמחתי לפגוש החופש: לא זוכרת. היציאה הכי מיוחדת החופש: נה לא זוכרת משהו ספציפי. ההופעה הכי טובה החופש: כוכב נולד בגלל ליבי
ואביב גפן כמובן, הבנאדם גאון.
הכי הרבה שעות טלוויזיה/מחשב ביום אחד החופש: האמת שלא הייתי הרבה בכלל, הכי ארוך היה שעתיים-שלוש בגג. המאכל של החופש: ברולה בננות!!! נאמ. הנסיעה של החופש: תלאביב ווליום כנרת.<: ולסיכום: איך עבר החופש? מהר מדי.>: מוכנים ללימודים? ממש ממש לא!@#@!$ רוצים או לא רוצים לחזור? לא.
בלע, עשה לי דיכאון. הלכתי לחתוך אומשהו חחח

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifעוווווונה ../images/Emo3.gif

הדבר הכי כיף/אקסטרים שעשיתי בחופש: הופעה של מקפליי %#!@% הדבר הכי מעצבן שעשיתי בחופש: אמממ כלום? היה משעמם רוב החופש אז זה מעצבן
הקנייה הכי מוצלחת של החופש: כל הדברים של מק [: הסרטים שראיתי החופש: סופרהירו וסטפ אפ 2 הסרט שהכי אהבתי החופש: סופרהירוXD הכי רחוק שנסעתי החופש: לונדון XD האדם שהכי שמחתי לפגוש החופש: דני O: היציאה הכי מיוחדת החופש: אממממממ |: ההופעה הכי טובה החופש: חחחחחחחחחחחח מקפלייייייי %@#$^@# הכי הרבה שעות טלוויזיה/מחשב ביום אחד החופש: אה?
המאכל של החופש: נאפיס
הנסיעה של החופש: לונדו & פריז [: ולסיכום: איך עבר החופש? לפעמים משעמם לפעמים כיף [: מוכנים ללימודים?
רוצים או לא רוצים לחזור? הכי לא
.

Shir Jones

New member
עונה ../images/Emo9.gif

הדבר הכי כיף/אקסטרים שעשיתי בחופש: עליתי על הקומבה בסופרלנד הדבר הכי מעצבן שעשיתי בחופש: מעצבן?? מתמטיקה!!! בעעע הקנייה הכי מוצלחת של החופש: כל הבגדים שקניתי מפקטורי 54,האולסטר השוות שליי!!!![אני מאוהבת
] הסרטים שראיתי החופש: אממ הטיסה,23,אפקט הפרפר,יצאת גבר,אני והמזל שלי [סוף סוף!] הסרט שהכי אהבתי החופש: 23-סרט חובבהה!!!! הכי רחוק שנסעתי החופש: תל אביב
האדם שהכי שמחתי לפגוש החופש: בן דוד שלי ודוד שלי שבאו מארה"ב
היציאה הכי מיוחדת החופש: תל אביב :] ההופעה הכי טובה החופש: מוקי :] הכי הרבה שעות טלוויזיה/מחשב ביום אחד החופש: 18 ^^ המאכל של החופש: ארטיק קרח [הכי פחות קלוריות XDD] הנסיעה של החופש: נסיעה?? לסופרלנד...הכי קטעים ללכת לאיבוד בראשון ^^ ולסיכום: איך עבר החופש? עבר מהר,והיה סבבה :] מוכנים ללימודים? אמממ מאיזו בחינה? אמממ....כן? ולא... XDD אני אחשוב על אז ואתן לכן תשובה ^^ רוצים או לא רוצים לחזור? לאלאלאלאלאלאלאלאלאלא!!!

Shir Jones

New member
וכמובן ששחכתי את התמונה של האולסטר ../images/Emo122.gif

מה אתן חושבות??

למעלה