קלאסית (: *למי שקראה* the host או טווילייט סאגה?
R RockinKeren New member 27/8/09 #104 ../images/Emo226.gifטניס D: בעיקר בגלל שהמאמן שלי אמר לי שהישתפרתי *סנוב* למעריצות הטוסיקים XD הטוסיק הגדול והאבטיחי של טום או הטוסק הנשי והמסוקס של דאגי? XDDDDD
../images/Emo226.gifטניס D: בעיקר בגלל שהמאמן שלי אמר לי שהישתפרתי *סנוב* למעריצות הטוסיקים XD הטוסיק הגדול והאבטיחי של טום או הטוסק הנשי והמסוקס של דאגי? XDDDDD
S sweet shir New member 27/8/09 #105 התחת של דני! חח שלו הכי יפה משל כולם. ולטום אין תחת אבטיחיO: בואנה איזה הגזמות. אם מדובר בתחת בתוך מכנס אז ברור ששל טום, אבל אם בלי מכנס של דאגי. קיצר אחרי החפירה של המאה חחחחחחחחחחחחח פלאפון, אורנג' או סלקום?D:
התחת של דני! חח שלו הכי יפה משל כולם. ולטום אין תחת אבטיחיO: בואנה איזה הגזמות. אם מדובר בתחת בתוך מכנס אז ברור ששל טום, אבל אם בלי מכנס של דאגי. קיצר אחרי החפירה של המאה חחחחחחחחחחחחח פלאפון, אורנג' או סלקום?D:
S Serena16 New member 27/8/09 #106 אורנג' וברוווווור שהתחת של דאגי רדיו אקטיב או וונדרלנד ? חברה שלי אומרת שוונדרלנד הכי טוב , ואני אומרת שלא
אורנג' וברוווווור שהתחת של דאגי רדיו אקטיב או וונדרלנד ? חברה שלי אומרת שוונדרלנד הכי טוב , ואני אומרת שלא
M Miss P e p p e r New member 28/8/09 #107 ../images/Emo33.gif רדיו אקטיב, ברור! שאלה לא קשורה: אנגלית או עברית?
S SimpleSecondsToMc New member 28/8/09 #108 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אנגליתD: בנים: עם לק \ בלי לק ?
R Ruth Fletcher New member 28/8/09 #109 ../images/Emo85.gif../images/Emo41.gif בלי לק :S אבל לבנות עם D: אממ. גמר כוכב נולד או הישרדות פרק ראשון? אני יודעת שהם לא משודרים באותו יום אבל מה אתם מעדיפים.
../images/Emo85.gif../images/Emo41.gif בלי לק :S אבל לבנות עם D: אממ. גמר כוכב נולד או הישרדות פרק ראשון? אני יודעת שהם לא משודרים באותו יום אבל מה אתם מעדיפים.
T That YuvGirl New member 28/8/09 #110 ../images/Emo19.gifהישרדות שוורמה בלאפה או בפיתה? XD לא היה לי מה לשאול , ואני מקווה שרשמתי נכון LOL
B baril New member 28/8/09 #112 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifניקלודיאון <: האח הגדול רגיל או וי.אי.פי?
S stavik love mcfly New member 29/8/09 #113 ../images/Emo73.gifרגיל ../images/Emo6.gif אממ.. גיטרה או קלידים?
L Lali x3 New member 29/8/09 #115 ../images/Emo42.gif|כתר../images/Emo168.gifלב| אממ פיצה או המבורגר? D: