punk00ache

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo3.gif../images/Emo176.gif

טוב אז אם קראתם בשרשור של ג'וני ואם לא נסיון החייה ראשוני של הפורום יוצא לדרך
אז ככה זה הולך... כל יום ראשון יפתח שרשור ויבחר אחד מהשחקנים שיהיו ברשימה שלנו (תמשיכו לקרוא) שיזכה לשרשורפלצת שיכיל תמונות, מידע על השחקן, לינקים וכל מה שבא לכם לשים... אני מקווה שזה יעורר את הפורום קצת ואין לי בעיה לקחת את כל הקטע הזה על עצמי :) בגלל שג'וני הוא לא סתם שחקן אלא ה-שחקן וכי השרשור שלו נפתח בסוף השבוע נמשיך את השרשור גם לשבוע הבא.. הוא נחל הצלחה רבה עד כה.. אני בטוחה שככה זה ימשיך להיות... חחחח יש פה כמה וכמה מעריצות שרופות.. אני לא דואגת אז מה שנשאר לנו בעצם לעשות זה לעשות רשימה של שחקנים שכל שבוע יבחר אחד ויפתח שרשור שיוקדש רק לו לטעם הסדר הטוב תשרשרו להודעה הזו בכותרת (ותשדלו שלא יהיה תוכן בהודעה) שם של שחקן שהייתן רוצות שיהיה לו שרשור שבועי ואני בסוף אכתוב הודעה מסכמת ונחליט מי יהיה השחקן השבועי יאללה אנשיםםםם לדרך
כדי להחיות קצת את הפורום אפשר לעשות רשימה של שחקנים שיש כאן לפחות כמה מעריצות של כל אחד מהן וכל שבוע לפתוח שרשור מפלצתי על אחד מהם עם תמונות, מידע, קישורים וכל מה שבא

Runaway Train

New member
מסכימה!!!!!!!

:) סאפ? חח...טוב נמשיך להתעמק בג'וני...ואני כבר באמצע הדרך עם כל ההסברים על התמונות בלההה...

punk00ache

New member
../images/Emo13.gif אני שמחה!!

חחחחחח אין כמו ג'וני אנחנו עוד נגיע ל300 הודעות בשרשור הזה וחסר לנו אם לא!!!

swirrrly

New member
סבבה... ../images/Emo118.gif

גם לי נורא אכפת מהפורום הזה
אם יהיו שחקנים שיהיה מענין לי לאסוף תמונות או מידע עליהם, אני אדאג לקחת חלק פעיל:))

punk00ache

New member
אבל יאללה תתחילו לשרשר להודעה

שחקנים שהייתם רוצות לפתוח להם שרשורים שבועייים תשדלו הודעות ללא תוכן משורשרות אחת אחרי השניה תודה :))

שאווינג

New member
האמ..

סלמה היק ואי איך קוראים לזה ששיחק בסרט- המומיה?!- קיצר זה!! יו גראנט אשטון קוצ'ר ומי עוד... מקוה שלא שחכתי..

פרפר15

New member
פול ווקר

אורלנדו בריטני מרפי ניקול קידמן ניקולס קייג' ברוס וויליס מח גיבסון

swirrrly

New member
קירסטן דנסט../images/Emo70.gif ../images/Emo118.gif

כריסטופר ווקן (
) מאט דיימון טום קרוז [מצטערת אם כבר אמרו] מל גיבסון ברוס וויליס [...
...] ג'ון טרבולטה
מילי אביטל, ללא ספק
איך קוראים לה..
זאתי ממלחמת הכוכבים>_<... נטלי פורטמן [נו.. בגלל הישראליות
] גווינית' פלטרו היילי ג'ואל אוסמונט
[הוא היה כל כך מתוק שהוא היה קטן..
]

Runaway Train

New member
איתן הוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למה נדמה לי שרוב השחקנים אתם בוחרים רק לפי המראה???

swirrrly

New member
כי../images/Emo3.gif ../images/Emo118.gif

הרי צריך לעשות שרשור תמונות שלהם, לא
?

למעלה