Runaway Train

New member
אבל זה לא רק תמונות

זה גם מידע וכל השטויות האלו.. מה עכשיו אנחנו הולכות לאונן על התמונות?קנו עיתון או משהו.. טוב נו איזה תמונות שבא לכן..לפחות שחקנים טובים ומעניינים הא...

swirrrly

New member
תשמעי.. ../images/Emo118.gif

השחקנים שאני שמתי בהודעה שלי זה ממספר סיבות: אחת שותפה לכולם: מענין להסתכל על התמונות שלהם^^ אחת ששיכת לרוב: שיחקו בהרבה סרטים, אז יהיה מענין לשמוע מידע עליהם. אחת ששייכת לחלק קטן: יש משהו שמאפיין אותם [יהודים-ישראלים, למשל
] ואת כולם אני גם מעריכה/מסמפטת באיזשהו מובן. ואממ.. אני דוקא אשמח אם יעשו שרשור על ריבר פיניקס, כדי שאני סוף כל סוף אדע על מי מדברים>_<

Runaway Train

New member
לא ראית "אני והחבר'ה"?

דווקא אם הרשימה שלך לא הייתה לי שום בעיההה אם אף רשימה והצעות אין לי שום בעיהההה עד שהפורום הזה מתחיל לחיות קצת אין לי שום תלונות

swirrrly

New member
לא ../images/Emo118.gif

לא להתייחס אלי כבורה אני כן מתעניינת בסרטים

ריבר פיניקיס

אחיו של הוואקין פיניקס (קומודוס מגלדיאטור) מת בגיל 21 בשנות ה-90 ממנת יתר. הוא שיחק באני והח'ברה את כריס הבלונדי. וגם באינדיאנה ג'ונס ומסע הצלב האחרון הוא שיחק את אינדי הצעיר ושיחק בעוד המון סרטים.

אוווויייייייי

כמה פעמים ראיתי את הסרט הזה... איזה באסה...למה להתעסק בסמים???

Runaway Train

New member
כן ואיפה הוא מת שכחת לציין!!

כשהוא מת ממנת יתר מול המועדון שהיה שייך לג'וני THE VIPERS ROOM

Runaway Train

New member
נצל"ש ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif

אנשים תמשיכו את השרשור תמונות של ג'וני למטה...אל תתנו לו לרדת עוד.. אני הולכת לישון..

אגב הדייט שלו ביום מותו הייתה

סמנתה מת'יוס שחקנית טובה. והוא היה אמור לשחק את המראיין בראיון של הערפד אבל החליפו אותו בכריסטיאן סלייטר אחרי שהוא מת

punk00ache

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo176.gif../images/Emo15.gif../images/Emo176.gif../images/Emo15.gif

עדכון השחקנים:
יו גראנט
אשטון קוצ'ר
ברנדון פרייז'ר
טום הנקס
בראד פיט
מארק וולברג
טובי מגוויאר
אורלנדו
ניקולס קייג'
ברוס וויליס
מל גיבסון