JULI4561

New member
../images/Emo32.gif מתעופף ../images/Emo160.gif

בגל שלא היה אוף אז פתחתי אבל כחולות אתן יודעות שתמיד אפשר לשרשר אותי :] שאלון חדש
על עצמך 1. שם: 2. גיל: 3. מיקום בארץ: האם אתה 4. מאחר הרבה? 5. עובד? 6. אוהב את המשפחה שלך? 7. אוכל מילקי? 8. יש לך אובססיה\\\\סטייה? 9. אוהב חורף? 10. מבריז הרבה מביצפר? 11. מדבר הרבה בטלפון? 12. מקבל ציונים טובים? 13. כותב שירים\\\\סיפורים? 14. משתדל לאכול בריא? 15. חושב על עצמך לפני אחרים? 16. חוסך כסף? 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? 18. מה הדבר שאתה הכי רוצה בעתיד? 19. קונה מתנות? 20. חושב שאתה בנאדם טוב? האם אי פעם 21. שיקרת? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? 25. ישנת עם רדיו דלוק? 26. עם טלוויזיה דלוקה? 27. לא ישנת יום שלם? 28. היית במחשב כל הלילה? 29. היית בחו"ל? 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? 32. חיבקת מישהו מפורסם? 33. הופעת על במה? 34. גנבת משהו? 35. תפסת טרמפ? 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? 37. הלכת לאיבוד? 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? 39. נשברה לך שן? 40. עישנת סיגריה? מה הדבר האחרון 41. שאכלת? 42. שקנית? 43. ספר אחרון שקראת? 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? 45. הופעה אחרונה שהיית? 46. דיסק אחרון ששמעת? 47. שיר אחרון ששמעת? 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? 51. אדם אחרון שראית? 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? 53. אדם אחרון שחיבק אותך? 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אהובים 56. צבע אהוב? 57. סרט אהוב? 58. ספר אהוב? 59. זמר\\\\ת\\\\להקה אהובה? 60. דיסק אהוב? 61. שיר אהוב? 62. תוכנית טלווזיה אהובה? 63. מאכל אהוב? 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? 65. מקצוע אהוב? 66. זמן ביום? 67. ממתק\\\\חטיף אהוב? 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? 70. קליפ אהוב? העדפות 71. אביב או סתיו? 72. קפה או תה? 73. כתום או צהוב? 74. טלפון או פלאפון? 75. סלקום או אורנג'? 76. שוקולד מריר או חלב? 77. שיער אסוף או פזור? 78. ירח או שמש? 79. קולה או ספרייט? 80. קור או חום? 81. אילת או חרמון? 82. עיינים ירוקות או כחולות? 83. קרמבו או גלידה? 84. לילה או יום? 85. דיסקמן או מערכת? 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? 87. השיר שלנו או מיכאלה? 88. שחור או לבן? 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? 92. פסטיגל או שיר נולד? 93. נעלי בית או יחפים? 94. סבון רגיל או נוזלי? 95. בצפר או צבא? ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? 99. האם נהנת לענות עליו? 100. נראה לך שאכפת לי באמת אם נהנית לענות עליו או לא?
תהנו
זהו לא נראה לי שאני אכתוב יותר בפורום לשבוע עד שאני אחזור
אז אל תשכחו אותי

../images/Emo181.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo110.gif

ב-20:00 תגיע הרקדנית מאשה טרויאנסקי, בת זוגתו הרקדנית של גיא אריאלי בתכנית "רוקדים עם כוכבים" לראיון מיוחד עם העיתונאית ברוריה אבידן בריר לייב ב-BlogTV. שרשרו לה כבר עכשיו שאלות בשרשור בפורום רוקדים עם כוכבים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1393&msgid=81270564 ל-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
רוצים לקבל את Now Dance במתנה? מתים להזיז את הגוף בקיץ? לא יכולים להפסיק לרקוד? "הליקון" ו"תפוז אנשים" מחלקים לכם את Now Dance, אוסף הדאנס המוביל בעולם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=47376
עושים טוב לחיילים לאור הערכות חיילי צה"ל באיזור הדרום, פורום בליינד דייט פצח ביוזמה לעזור ולחזק. כל הפרטים בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=240&msgid=81207647

../images/Emo62.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo60.gif

ענבל בן דרור B.Pt. פיזיותרפיסטית המתמחה בשיקום רצפת האגן ובעלת ידע עשיר במגוון טכניקות מתחום הפיזיותרפיה והרפואה המשלימה, תענה לשאלות הגולשות היום בשעה 10:30 בפורום הריון ולידה - תמיכה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=110&msgid=81344279
צביקה קורן העוסק בתחום התזונה הטבעית יענה הערב בשעה 18:00 בפורום הורות טבעית לשאלות הגולשים בכל הקשור לתזונה טבעית לילדים, לנשים בתקופת הנקה, לתוספי מזון וכדומה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1571&msgid=81342920
מזל טוב! פורום רבלדה חוגג שנה להיווסדו! אתם מוזמנים להיכנס ולברך את הפורום, להשתתף בשרשורי פעילויות מיוחדים ולהשתלב בו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1321
מעוניינים להתחיל ללמוד צילום בקרוב? פורום צילום - אמנות הצילום ארגן בשבילכם רשימה מאורגנת ומסודרת של בתי הספר והמכללות הגדולים בארץ. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=215&msgid=81181830

בJדJה

New member
תהנייייייי ג'וליייטההההה!!

נתגעגעעעעעע סורי שלא עניתי לשאלון אין לי כוח לדברים ארוכים

Fergie7

New member
אין לי שאלות ../images/Emo3.gif

חוץ מזה, נראלי דר רצתה לעשות...ל'משנה.

יש! עכשיו יש לי מה לעשות!

שאלון חדש על עצמך 1. שם: עדי 2. גיל: 17 3. מיקום בארץ: נס ציונה האם אתה 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? כן 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\\\\סטייה? לא 9. אוהב חורף? כן 10. מבריז הרבה מביצפר? כבר לא 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? פה ושם 13. כותב שירים\\\\סיפורים? כןןןןן 14. משתדל לאכול בריא? כן 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים 16. חוסך כסף? כן למצלמה 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. מה הדבר שאתה הכי רוצה בעתיד? לחיות לעד 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? ברור! האם אי פעם 21. שיקרת? כן בלת ברירה 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? חח יומיים. 56 שעות 28. היית במחשב כל הלילה? כןןןן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן בעיתון של העיר חחח 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא חיבקתי אבל לחצתי אתה יד 33. הופעת על במה? בטקסים של בצפר רק 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? חחח לא 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? אממ לא 39. נשברה לך שן? כן 40. עישנת סיגריה? כן מה הדבר האחרון 41. שאכלת? מאפה כזה 42. שקנית? טוניקה ירוקה 43. ספר אחרון שקראת? בעל זבוב 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? מינכן, וואי לא הייתי בקולנוע הרבה זמן 45. הופעה אחרונה שהיית? של אביב גפן 46. דיסק אחרון ששמעת? סוף עונת התפוזים של תמוז. תקליט יותר נכון... 47. שיר אחרון ששמעת? סוף עונת התפוזים 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? סוף עונת התפוזים 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? איזה סיכום לספרות 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? פורום הומור שחור נראה לי. קראתי שם 51. אדם אחרון שראית? את הוריי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? הרבה מאוד אנשים. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? רוברטה 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אמא אהובים 56. צבע אהוב? אפור וירוק 57. סרט אהוב? אחי איפה האוטו שלי, דיוקנה של גברת 58. ספר אהוב? התפסן בשדה השיפון 59. זמר\\\\ת\\\\להקה אהובה? פינק פלויד 60. דיסק אהוב? דה וול 61. שיר אהוב? היי יו 62. תוכנית טלווזיה אהובה? האלופה, חברים, נישואים פלוס, סיינפלד, ארתור, סאוט פארק, דרגון בול זה וכמובן הטופ מודל הבאה 63. מאכל אהוב? פשטידת ברוקולי 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אותי 65. מקצוע אהוב? כימיה 66. זמן ביום? לילה 67. ממתק\\\\חטיף אהוב? במבה אוסם או שוקולד שבפנים יש קרם תות כזה 68. אתר אהוב באינטרנט? במה חדשה, אנשים מוכשרים מאוד יש שם. אני נהנת לקרוא שם או לשמוע או לראות צילומים. 69. ערוץ אהוב? ביפ 70. קליפ אהוב? בוכה על הקבר ואנוזר ברייק אין דה וול העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? תה עם חלב 73. כתום או צהוב? צהוב 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? מריר 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? לא אוהבת משקאות כאלה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? כינרת.. אבל יהיה חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? פטיפון 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית, שתיהיה בריטית. 87. השיר שלנו או מיכאלה? האלופהההההההה 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? בלי 92. פסטיגל או שיר נולד? אה?! 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. בצפר או צבא? בצפר ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? "פסטיגל או שיר נולד?" 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כנ"ל 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? כן 100. נראה לך שאכפת לי באמת אם נהנית לענות עליו או לא? לא

נקודונת

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo40.gif../images/Emo124.gifאפצ'י.

על עצמך
1. שם: שיר 2. גיל: 15! 3. מיקום בארץ: גבעתיים
האם אתה
4. מאחר הרבה? דווקא לא. 5. עובד? הלוואי. 6. אוהב את המשפחה שלך? כן. 7. אוכל מילקי? כן. 8. יש לך אובססיה/סטייה? הרבה מאוד. 9. אוהב חורף? מאוד! 10. מבריז הרבה מביצפר? דווקא לא. 11. מדבר הרבה בטלפון? לא ממש. 12. מקבל ציונים טובים? כן..
13. כותב שירים/סיפורים? סיפורים 14. משתדל לאכול בריא? כן 15. חושב על עצמך לפני אחרים? בדרך כלל לא. 16. חוסך כסף? לא ממש. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לפעמים..
18. מה הדבר שאתה הכי רוצה בעתיד? לעבוד בתחום התיאטרון. 19. קונה מתנות? בוודאי. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן, למה לא?
האם אי פעם
21. שיקרת?
22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?
23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?
25. ישנת עם רדיו דלוק?
26. עם טלוויזיה דלוקה?
27. לא ישנת יום שלם?
28. היית במחשב כל הלילה?
29. היית בחו"ל?
30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?
31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?
32. חיבקת מישהו מפורסם?
33. הופעת על במה?
34. גנבת משהו?
35. תפסת טרמפ?
36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?
37. הלכת לאיבוד?
38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?
39. נשברה לך שן?
40. עישנת סיגריה?
מה הדבר האחרון
41. שאכלת? לחם עם ריבה. 42. שקנית? מתנת יומולדת לאבא 43. ספר אחרון שקראת? אני לקראת הסוף של "עין חתול"/מרגרט אטווד.. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? "הבועה" 45. הופעה אחרונה שהיית? וואו, מזמן. לא זוכרת. 46. דיסק אחרון ששמעת? "surprise" של פול סיימון 47. שיר אחרון ששמעת? אחד מהשירים בדיסק, לא זוכרת ת'שם. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? "אפונה וגזר" 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? מערכון לקטעי הקישור. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? ישראבלוג. 51. אדם אחרון שראית? פאפא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? מזמן לא בכיתי.. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? פאפא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? מאמא 55. אדם אחרון שצעקת עליו? יעלי..
אהובים
56. צבע אהוב? ירוק! 57. סרט אהוב? יש המון. למשל: "סוד הממלכה הקסומה" (כן, זה סרט מצויר, אבל אני פשוט מתה עליו
) 58. ספר אהוב? שוב, יש המון.נגיד.. "פנלופאה". 59. זמר/ת או להקה אהובה? "הביטלס" 60. דיסק אהוב? "סררג'נט פפר'ס לונלי הארטס קלאב בנד" של הביטלס 61. שיר אהוב? יש המון. ממש המון. נכון לעכשיו: "mis american pie" 62. תוכנית טלווזיה אהובה? "הטופ מודל הבאה", כמובן
63. מאכל אהוב? פסטה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? לא מגלה
65. מקצוע אהוב? בבצפר? משחק. 66. זמן ביום? מה?
67. ממתק/חטיף אהוב? שוקולד מריר, לא משנה באיזו צורה. 68. אתר אהוב באינטרנט? ישרא? 69. ערוץ אהוב? HOT3 נראה לי.. 70. קליפ אהוב? נו, באמת, אין לי מושג.
העדפות
71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? קפה!
73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? מריר!!! 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? ספרייט 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? אמ.. כל כך מתבקש שאני אגיד חרמון, הא? 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? גלידה! 84. לילה או יום? לילה. או יום. 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לא משנה, העיקר שתהיה טובה. 87. השיר שלנו או מיכאלה? שניהם איכס
88. שחור או לבן? לא זה ולא זה. ירוק. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם!
92. פסטיגל או שיר נולד? שניהם איכס
93. נעלי בית או יחפים? יחפים!
94. סבון רגיל או נוזלי? רגיל 95. בצפר או צבא? בצפר
ולסיום
96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? "הקליפ האהוב עליך" 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כנ"ל. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא, הוא חביב. 99. האם נהנת לענות עליו? כן. 100. נראה לך שאכפת לי באמת אם נהנית לענות עליו או לא? לא, האמת שלא. ותהני בנסיעה!

תהני!

עשיתי כל כך מושקע וזה נמחק... על עצמך 1. שם: נחשו
2. גיל: 12.5 3. מיקום בארץ: גבעתיים האם אתה 4. מאחר הרבה? בערך 5. עובד? אני רוצה לעשות בייביסיטר! 6. אוהב את המשפחה שלך? בערך 7. אוכל מילקי? כשיש 8. יש לך אובססיה\סטייה? לא שידוע לי 9. אוהב חורף? לא ממש
10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? יאפ 12. מקבל ציונים טובים?
13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? בערך
15. חושב על עצמך לפני אחרים?
16. חוסך כסף?
17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? בהחלט 18. מה הדבר שאתה הכי רוצה בעתיד? להיות מאושרת
19. קונה מתנות? יאפ
20. חושב שאתה בנאדם טוב? אפשר לחלוק על זה.. האם אי פעם 21. שיקרת? ברור |פינוקיו| 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? למה הכוונה? 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן..פחח
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן
27. לא ישנת יום שלם? בערך 28. היית במחשב כל הלילה? לא 29. היית בחו"ל? כשהייתי בבטן של אמא הייתי בלונדון
30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא שזכור לי
31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא שזכור לי 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא שזכור לי 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? לא שזכור לי
35. תפסת טרמפ? לא
36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא
37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לצערי 39. נשברה לך שן? לפני כמה חודשים,נשברה לי שן שמתנדנדת לחצי,ועקרו לי רק חצי אחרי שהחצי השני נפל. היו צריכים לעשות לי 3 הרדמות בשביל לעקור אותה!
40. עישנת סיגריה? לא..איכס!!!
מה הדבר האחרון 41. שאכלת? מין קינדר מוזר כזה
42. שקנית? אממ..גופיה נראלי 43. ספר אחרון שקראת? יומני הנסיכה-חלק חמש שסופסוף איזו מפגרת נזכרה להחזיר אותו לספריה
44. סרט אחרון שראית בקולנוע? מת לצעוק 4,עם הכיתה,בפעם השנייה 45. הופעה אחרונה שהיית? שיר נולד
46. דיסק אחרון ששמעת? לא שומעת דיסקים 47. שיר אחרון ששמעת? לא זוכרת 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? "שלחי לי תחתונים וגופיות.." 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? מודעות לבייביסיטר 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?stardoll.com 51. אדם אחרון שראית? אחותי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? מי זוכר? 53. אדם אחרון שחיבק אותך? חברה נראלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא 55. אדם אחרון שצעקת עליו? לא זוכרת...אולי גם אמא אהובים 56. צבע אהוב? ירוק תפוח 57. סרט אהוב? כל מיני 58. ספר אהוב? "יומני הנסיכה","קיץ אחד ביחד" וכו' 59. זמר\ת\להקה אהובה? שאקירה
60. דיסק אהוב? לא שומעת דיסקים
61. שיר אהוב? היפס דונט ליי 62. תוכנית טלווזיה אהובה? יותר מדי! נמלטים,הש"ש,עב"נ,האנטומייה של גריי וכו' 63. מאכל אהוב? יש הרבה! 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? כמובן שאני 65. מקצוע אהוב? מתמטיקה אולי? 66. זמן ביום? בוקר
67. ממתק\חטיף אהוב? נראלי
68. אתר אהוב באינטרנט?
69. ערוץ אהוב? יס סטארס
70. קליפ אהוב? הה? העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? צהוב 74. טלפון או פלאפון?
75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? מריר 77. שיער אסוף או פזור? אסוף 78. ירח או שמש?
79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? באמצע 81. אילת או חרמון? אילת
82. עיינים ירוקות או כחולות? שתיהן 83. קרמבו או גלידה?
84. לילה או יום?
85. דיסקמן או מערכת? לא זה ולא זה 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית
87. השיר שלנו או מיכאלה? ברור שהשיר שלנו (רן דנקר-בעלי לעתיד) 88. שחור או לבן? שיהיה לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? באמצע 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנם,כי אחרי כמה זמן,האוזן מתחילה לכאוב 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או שיר נולד? הייתי בשיר נולד וזה היה מזוויע..אז פסטיגל 93. נעלי בית או יחפים? יחפים ברור 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. בצפר או צבא? חופש גדול ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? לא זוכרת 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? לא זוכרת 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? קצת 99. האם נהנת לענות עליו? לא ממש 100. נראה לך שאכפת לי באמת אם נהנית לענות עליו או לא? לאאא הודגש באמצעות מדגישומטיק

Fergie7

New member
ררר....תהני!!!

על עצמך 1. שם: אני הוא
2. גיל: 14 3. מיקום בארץ: מודיעין. האם אתה 4. מאחר הרבה? לצערי כן. 5. עובד? לא. 6. אוהב את המשפחה שלך? כן. 7. אוכל מילקי? לא. 8. יש לך אובססיה\\\\סטייה? לבלונדינים כוסונים גבוהיים.
9. אוהב חורף? לא. 10. מבריז הרבה מביצפר? חחח כן. 11. מדבר הרבה בטלפון? בפאלפון יותר. 12. מקבל ציונים טובים? במקצועות מעפנים כן.
13. כותב שירים\\\\סיפורים? טחח בטח. 14. משתדל לאכול בריא? כן. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא. 16. חוסך כסף? לא. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן. 18. מה הדבר שאתה הכי רוצה בעתיד? להיות מאושרת. 19. קונה מתנות? כן. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? ממ..למה לא? האם אי פעם 21. שיקרת? יש מצב. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן.
23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן. 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא. 26. עם טלוויזיה דלוקה? לא. 27. לא ישנת יום שלם? כן. 28. היית במחשב כל הלילה? כן. 29. היית בחו"ל? כן. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא שידוע לי. 32. חיבקת מישהו מפורסם? טל מוסרי.
33. הופעת על במה? כן. 34. גנבת משהו? לא. 35. תפסת טרמפ? לא. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? בעע לא. 37. הלכת לאיבוד? כן. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן. 39. נשברה לך שן? לא. 40. עישנת סיגריה? לא. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? קינמונים. כן, כן, נגמלתי מכריות
42. שקנית? 9 חולצות, 3 גופיות, ו5 מכנסונים. 43. ספר אחרון שקראת? יומני הנסיכה לבוק ריפורט באנגלית. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? יש לה ביצים. 45. הופעה אחרונה שהיית? BEP. 46. דיסק אחרון ששמעת? מנקי ביזנס. 47. שיר אחרון ששמעת? mas quw nada 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? Maneater 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? וואי 5 שנים נראלי לא הדפסתי. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? פורום BEP. 51. אדם אחרון שראית? אמא. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אני בוכה לעיתים רחוקות. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אחותי.
54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? ידיד שלי. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? לא זוכרת. אהובים 56. צבע אהוב?
57. סרט אהוב? מת לצעוק.
58. ספר אהוב? יומני הנסיכה. 59. זמר\ת\להקה אהובה? אמינם, כריסטינה, וBEP, אבל אין לי ספציפיים, כל מה שבTRL אני אוהבת. 60. דיסק אהוב? מנקי ביזנס רולז!
61. שיר אהוב? אין משהו ספציפי. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? אלופה, קיצר כל התוכניות של הוט 3 חוץ מהטלנובלות הכושלות האמיראיות האלה. עזבו. 63. מאכל אהוב?
64. בנאדם שאתה הכי אוהב? כל מי שאני מכירה. 65. מקצוע אהוב? עיצוב אופנה. 66. זמן ביום? ערב. 67. ממתק\\\\חטיף אהוב? פרינגלס
68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז דע! 69. ערוץ אהוב? הוט 3, MTV. 70. קליפ אהוב? הרבה. העדפות 71. אביב או סתיו? אביב. 72. קפה או תה? ממ...ל'דעת. 73. כתום או צהוב? כתום. 74. טלפון או פלאפון? פלא'. 75. סלקום או אורנג'? אורנג'. 76. שוקולד מריר או חלב? חלב. אבל בכללי אני לא אוהבת שוקולד. 77. שיער אסוף או פזור? מממ לפעמים ולפעמים. 78. ירח או שמש? שמש. 79. קולה או ספרייט? חייבים? אז ספרייט. 80. קור או חום? קור. 81. אילת או חרמון? אילת. 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות. 83. קרמבו או גלידה? גלידה. 84. לילה או יום? לילה. 85. דיסקמן או מערכת? מערכת. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית. 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו, לא אהבתי מיכאלה. 88. שחור או לבן? שחור. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? בלי. 92. פסטיגל או שיר נולד? פסטיגל. 93. נעלי בית או יחפים? יחפים. 94. סבון רגיל או נוזלי? לידיים מוצק, לגוף נוזלי. 95. בצפר או צבא? עוד לא הייתי בצבא, אז ל'דעת. ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? ל'דעת. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? איך קוראים לי ומה גילי. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא. כמו שאני אוהבת. 99. האם נהנת לענות עליו? כן. 100. נראה לך שאכפת לי באמת אם נהנית לענות עליו או לא? ברור שכן.

אנייי../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

על עצמך 1. שם: שי 2. גיל: 15 3. מיקום בארץ: ערד האם אתה 4. מאחר הרבה?:לא 5. עובד?:לא 6. אוהב את המשפחה שלך?:כן 7. אוכל מילקי?:כן 8. יש לך אובססיה\\\\סטייה?:דה לשוקולד אני ז^*ת שוקולד 9. אוהב חורף?:לא 10. מבריז הרבה מביצפר?:לא הרבה 11. מדבר הרבה בטלפון?:לא 12. מקבל ציונים טובים?:יחסית 13. כותב שירים\\\\סיפורים?:כן 14. משתדל לאכול בריא?:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 15. חושב על עצמך לפני אחרים?:לא 16. חוסך כסף?:כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?:אני חוסך בשביל שטויות 18. מה הדבר שאתה הכי רוצה בעתיד?:קרירה משגשגת שואו ביזנס 19. קונה מתנות?:דה 20. חושב שאתה בנאדם טוב?:הייתי רוצה לחשוב ככה האם אי פעם 21. שיקרת?:כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?:כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?:כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?:אמממ כן 25. ישנת עם רדיו דלוק?:לא 26. עם טלוויזיה דלוקה?:כן 27. לא ישנת יום שלם?:כן 28. היית במחשב כל הלילה?:כן 29. היית בחו"ל?:לא 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?:אחרי שאכלתי נשבעתי או לפני? 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?:כן 32. חיבקת מישהו מפורסם?:כן 33. הופעת על במה?:כן 34. גנבת משהו?:חחחחחחח יש סיכוי 35. תפסת טרמפ?:לאא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?:לא:-S 37. הלכת לאיבוד?:כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?:חחחח כן 39. נשברה לך שן?:לא 40. עישנת סיגריה?:לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת?:צ'יטוס גבינה 42. שקנית?:בגט אם אוכל סיני 43. ספר אחרון שקראת?:זכרונותיה של גיישה 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?:אקס מן 3 45. הופעה אחרונה שהיית?:אלון דה לוקו 46. דיסק אחרון ששמעת?:של יזהר אשדות 47. שיר אחרון ששמעת?:אני רץ של דודו טסה 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?:השיר פתיחה של איש משפחה חחחח 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?::-|לא זוכר 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?:שוקס 51. אדם אחרון שראית?:אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?:אין לי מושג 53. אדם אחרון שחיבק אותך?:מאמא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?:גלעד 55. אדם אחרון שצעקת עליו?:אוחתי אהובים 56. צבע אהוב?:כתום 57. סרט אהוב?:RENT 58. ספר אהוב?:משחק מכור של רם אורן 59. זמר\\\\ת\\\\להקה אהובה?:סטיבי וונדר ועברי לידר 60. דיסק אהוב?:כנראה הפסקול של RENT 61. שיר אהוב?:האמת שאני לא יודע יש יותר מידי 62. תוכנית טלווזיה אהובה?:אמריקן איידול 63. מאכל אהוב?:אוכל סיני 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?:זה המשפחה בהכללה אמאבאחותי 65. מקצוע אהוב?:ספרות היסטוריה ואנגלית 66. זמן ביום?:שעה 16:00 67. ממתק\\\\חטיף אהוב?:שוקולד מכל סוג 68. אתר אהוב באינטרנט?:אני אוהב מאוד את וואלה 69. ערוץ אהוב?:יס וויקנד 70. קליפ אהוב?:חחחחח משום מה תמיד הייתה לי חיבה לליידי מרמלד של מיה ליל קים פינק וכריסינה אגילרה העדפות 71. אביב או סתיו?:אביב 72. קפה או תה?:תה 73. כתום או צהוב?:כתום 74. טלפון או פלאפון?:טלפון 75. סלקום או אורנג'?:סלקום 76. שוקולד מריר או חלב?:חלב 77. שיער אסוף או פזור?:אסוף 78. ירח או שמש?:שמש 79. קולה או ספרייט?:קולה 80. קור או חום?:פושר 81. אילת או חרמון?:אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות?:ירוקות 83. קרמבו או גלידה?:גלידה 84. לילה או יום?:יום 85. דיסקמן או מערכת?:מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?:לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה?:השיר שלנו 88. שחור או לבן?:לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?:אני לא מנקה אבל אני אוהב שנקי חחח 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?:פייס טו פייס 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?:עם 92. פסטיגל או שיר נולד?:פסטיגל 93. נעלי בית או יחפים?:יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי?:נוזלי 95. בצפר או צבא?:בצפר ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?:המאכל שנשבעת לא לאכול 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?זאת 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?:לא 99. האם נהנת לענות עליו?:יש ברירה 100. נראה לך שאכפת לי באמת אם נהנית לענות עליו או לא? כן

limush1

New member
עונה:)(

על עצמך 1. שם: לימור 2. גיל: 14 וקצת 3. מיקום בארץ: נתניה=] האם אתה 4. מאחר הרבה? או ווה..:-\ אני מאחרת כרונית ומודה בזה..:| 5. עובד? ממ לא..אולי בקרוב.. 6. אוהב את המשפחה שלך? הכי בעולםםםםםםם!!
7. אוכל מילקי? מממ רק בטעם אגוזים:) 8. יש לך אובססיה\\\\סטייה? יש לי אובססיה לאופנה..
סטייה? בזבזנית כרונית:\ וממ..יש לי מין סטייה כזו שאני אוהבת להשתמש בפרצופים ובעיקר בפרצופים לא קשורים!
9. אוהב חורף? כהה מאודד=]] 10. מבריז הרבה מביצפר? לא הרבה..רק בסוף שנה אני מבריזה די הרבה..
11. מדבר הרבה בטלפון? חחחח שעות עם רן ועם בת דודה שלי
12. מקבל ציונים טובים? כהה רוב הזמן..
13. כותב שירים\\\\סיפורים? מממ רק בברכות יום הולדת חיחיחי
14. משתדל לאכול בריא? כההה, משתדלת!( התחלתי קצת להשמין ובחופש אני בד"כ משמינה אז אני מנסה למצוא תחליפים לממתקים:\ כגון גרנולה, וזה לא טעיםם!) 15. חושב על עצמך לפני אחרים? כהה.. 16. חוסך כסף? חחחח לא..אין סיכוי שאני אצליח לשמור על אפילו 300 שקל לשבוע, אני בזבזנית כרונית כמו שכבר הזכרתי.. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? חחחח כה..
18. מה הדבר שאתה הכי רוצה בעתיד? ממ..להיות שחקנית וזמרת וללמוד עיצוב אופנה.. 19. קונה מתנות? מממ כה.. אני אוהבת להשקיע באחרים
20. חושב שאתה בנאדם טוב? ממ כה.. אני אוהבת אנשים,לא רוצה לפגוע בהם
האם אי פעם 21. שיקרת? המוןןןןןןן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן! 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? לאחים המציקים שלי! 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לאחים המציקים שלי! 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא.. 26. עם טלוויזיה דלוקה? כה כל הזמן, עוד נטייה שלי חח=] 27. לא ישנת יום שלם? חח כהה אפילו יומיים.. 28. היית במחשב כל הלילה? כן ואח"כ כאב לי הראששש......... 29. היית בחו"ל? כהה פעם אחת..טורקיה, גם כן חו"ל חחח.. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא..אם נשבעתי אני לא אוכל! 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן שהייתי קטנה אמא שלי עשתה לי הפתעה ביומולדת שלי, שלחה תמונה שלי לעיתון וכתבו שם "מזל טוב ללימור בת 9...."=] 32. חיבקת מישהו מפורסם? מממ..לא..
33. הופעת על במה? חחח המוןןןן...בשישי שעבר;] 34. גנבת משהו? מממ חח גנבתי מחברה שלי עט ושרשרת..אבל אמרתי לה אח"כ חחחחחח.. 35. תפסת טרמפ? לא עם בנאדם זררר!! 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? חחחח איכככ
אין סיכויי!! 37. הלכת לאיבוד? שהייתיי קטנה..אבל אני תמיד שורדת גם במקומות שאני לא מכירה בכלל..יש לי חוש התמצאות מוזר שכזה חחח.. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כןן! 39. נשברה לך שן? לא.. 40. עישנת סיגריה? ביקשתי פעם מאמא לנסות (אפילו שהיא לא מעשנת) והיא הסכימה, אבל לא שחטה..סתם כזה..וזה היה חד פעמי! אני ש-ו-נ-א-ת סיגריותת!!
מה הדבר האחרון 41. שאכלת? שניצל תירס..חיחיחי.. 42. שקנית? חולצה מהמממתתת!! 43. ספר אחרון שקראת? מממ.."אלכס לרנר, דפי ואני" של גילה אלמגור.. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? או ווהה..שנים לא הייתי בקולנוע
אבל אולי בקרוב אני ורן בסרטט!! (יההיייייייי..) 45. הופעה אחרונה שהיית? מודרני בסוזן דלל..שכחתי איך קוראים לזה...אבל המורה שלי הופיעה שם;] 46. דיסק אחרון ששמעת? בלאק אייד פיז. 47. שיר אחרון ששמעת? Mas Que Nada -בלאק אייד פיז.. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? What's Left Of Me של ניק לאשיי.. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? ברכת יומולדת לחברה שלי.. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? מממ האתר הרשמי של דבון וורקהיימר.. 51. אדם אחרון שראית? אבא=] 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא.. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא ואבא.. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? בת דודה שלי.. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? הכלב שלי
אהובים 56. צבע אהוב? כחול ירוק בהיר כתום וצהוב.. 57. סרט אהוב? מממ אין..אני אוהבת מלא סרטיםם..
58. ספר אהוב? אין.. 59. זמר\\\\ת\\\\להקה אהובה? בלאק אייד פיז!! ואבריל לאבין!!
60. דיסק אהוב? Under My Skin ו- Monkey Buisness 61. שיר אהוב? כרגע? Feel It של הבלאק אייד פיז. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? ורוניקה מארס, האוס והאלופההה!!
63. מאכל אהוב? סלטטטט
64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אותייי=] 65. מקצוע אהוב? ממ..ספרות.. 66. זמן ביום? הבוקר, למרות שאני אף פעם לא מצליחה להתעורר..
67. ממתק\\\\חטיף אהוב? סוכריות על מקל, גלידה וקינדר בואנו יאממממ
68. אתר אהוב באינטרנט? תפוזז=]
69. ערוץ אהוב? מממ HOT 3 70. קליפ אהוב? The Hrdest Part של קולדפליי עם האישה המפחידה והמדהימה הזוו!.. העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו, באביב יש אלרגיה, בעעעע.. 72. קפה או תה? נס-קפה אבל קר!! 73. כתום או צהוב? שתיהם=] 74. טלפון או פלאפון? פלאפוןןןן 75. סלקום או אורנג'? סלקוםםםם 76. שוקולד מריר או חלב? חלב ברור
77. שיער אסוף או פזור? אסוף הכי יפה לי;] 78. ירח או שמש? שמשששש 79. קולה או ספרייט? קולה יאמממ 80. קור או חום? קור=] 81. אילת או חרמון? אילת!(איזה פיצול יש ליחחח) 82. עיינים ירוקות או כחולות? שתיהן אין לי..
83. קרמבו או גלידה? גליזהה
84. לילה או יום? יום;] 85. דיסקמן או מערכת? אמ.פי:] 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם! 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלההה!! 88. שחור או לבן? לבן;] 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? אני אוהבת נקי, אבל מתעצלת לנקות חחח
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים.. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? בלי!! 92. פסטיגל או שיר נולד? פסטיגל
93. נעלי בית או יחפים? יחפיםםםם;] 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי;] 95. בצפר או צבא? איכככככ עד שיש חופש?! ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? השאלה הזאת! 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? השאלה הזאת! 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? חחח כן! 100 זה יותר מידי, אבל היה כיף
99. האם נהנת לענות עליו? כן
100. נראה לך שאכפת לי באמת אם נהנית לענות עליו או לא? חחח לא ממש!

Blue Aura

New member
../images/Emo210.gif עונה. ../images/Emo189.gif

על עצמי:
1. שם: הילה. 2. גיל: 16. 3. מיקום בארץ: אזור טבריה.
האם אתה...
4. מאחר הרבה? לא. 5. עובד? כן. 6. אוהב את המשפחה שלך? ברור. 7. אוכל מילקי? מאוד.
8. יש לך אובססיה\סטייה? האמת שלא. 9. אוהב חורף? כן.
10. מבריז הרבה מביצפר? לא. 11. מדבר הרבה בטלפון? לא. 12. מקבל ציונים טובים?
13. כותב שירים\סיפורים? לא. 14. משתדל לאכול בריא? ככל שאני יכולה. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? ממש לא
|אגואיזמלשלטונ| 16. חוסך כסף?
17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא. 18. מה הדבר שאתה הכי רוצה בעתיד? לעבוד ב-CSI.
19. קונה מתנות?
20. חושב שאתה בנאדם טוב? קצת.
האם אי פעם...
21. שיקרת? מלא פעמים
22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? אממ... נראה לי. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?
25. ישנת עם רדיו דלוק?
26. עם טלוויזיה דלוקה?
27. לא ישנת יום שלם?
28. היית במחשב כל הלילה?
29. היית בחו"ל?
30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?
32. חיבקת מישהו מפורסם?
33. הופעת על במה?
34. גנבת משהו?
35. תפסת טרמפ?
36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איכ,
. 37. הלכת לאיבוד?
, כן. 39. נשברה לך שן?
40. עישנת סיגריה?
מה הדבר האחרון...
41. שאכלת? תפוח. 42. שקנית? עגיל, מחזיק לפאל', כוס ודיסק. 43. ספר אחרון שקראת? לא זוכרת. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? לא זוכרת, נראה לי "מלחמת העולמות". 45. הופעה אחרונה שהיית? המורדים
46. דיסק אחרון ששמעת? גו גו דולס. 47. שיר אחרון ששמעת? לא זוכרת. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? לא זוכרת. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה לשכנה. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? פורום קלי קלארקסון. 51. אדם אחרון שראית? אמא. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אוריה. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אמא.
אהובים...
56. צבע אהוב? גווני כחול. 57. סרט אהוב? "מדגסקר".
58. ספר אהוב? לא קוראת. 59. זמר\ת\להקה אהובה? קלי והגו גו דולס. 60. דיסק אהוב? ^^. 61. שיר אהוב? יש הרבה. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? "אבודים".
63. מאכל אהוב? קציצות עם אטריות. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? יש הרבה. 65. מקצוע אהוב? כלבנות.
66. זמן ביום? 14:00. 67. ממתק\חטיף אהוב? אגוזי. 68. אתר אהוב באינטרנט? יש הרבה. 69. ערוץ אהוב? ערוץ 3. 70. קליפ אהוב? BTHE של קלי.
העדפות.
71. אביב או סתיו? סתיו. 72. קפה או תה? גם וגם. 73. כתום או צהוב? כתום. 74. טלפון או פלאפון? פלא'. 75. סלקום או אורנג'? סלקום. 76. שוקולד מריר או חלב? חלב. 77. שיער אסוף או פזור? אסוף. 78. ירח או שמש? ירח. 79. קולה או ספרייט? קולה. 80. קור או חום? קור. 81. אילת או חרמון? חרמון. 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות. 83. קרמבו או גלידה? קרמבו. 84. לילה או יום? לילה. 85. דיסקמן או מערכת? לא זה ולא זה. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית. 87. השיר שלנו או מיכאלה? לא זה ולא זה. 88. שחור או לבן? שחור. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם. 92. פסטיגל או שיר נולד?
93. נעלי בית או יחפים? יחפה. 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. 95. בצפר או צבא? בי"ס.
ולסיום...
96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 89. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 94. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?
. 99. האם נהנת לענות עליו?
. 100. נראה לך שאכפת לי באמת אם נהנית לענות עליו או לא?
, לא.

randu

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo97.gif../images/Emo210.gif---../images/Emo124.gif!../images/Emo3.gif

על עצמך:
1. שם: רן
2. גיל: 13 וחצי. 3. מיקום בארץ: נתניה!
האם אתה...
4. מאחר הרבה? מדיי פעם,איחור אופנתי!
5. עובד?
6. אוהב את המשפחה שלך? בארור!
7. אוכל מילקי?
,שונא אבל את טעם אגוזים! 8. יש לך אובססיה\סטייה? כסיסת ציפורניים! 9. אוהב חורף?
10. מבריז הרבה מביצפר? חלילה!
11. מדבר הרבה בטלפון?
12. מקבל ציונים טובים? ככה,כשיוצא...
13. כותב שירים\סיפורים? לפעמים אני כותב תסריטים,הכי הרבה שהגעתי זה 9 עמודים,ואז הפסקתי... שירים אני כותב למגירה!
14. משתדל לאכול בריא?
15. חושב על עצמך לפני אחרים?
,מהחודש האחרון גיליתי שהכי חשוב זה לדאוג לתחת שלך! 16. חוסך כסף?
17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?
18. מה הדבר שאתה הכי רוצה בעתיד? להיות שחקן,ולפגוש את עפר וטלי!
(כשאני מדבר על עצמי,אם הייתם יותר כללים,הייתי אומר "שלום עולמי!
) 19. קונה מתנות? תלוי למי ותלוי בכלכלה שלי לאותה תקופה!
20. חושב שאתה בנאדם טוב?
,למרות שזה לא בולט,בתוכתוכי,אני בנאדם חביב!
האם אי פעם...
21. שיקרת?
לאמאבא! 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?
25. ישנת עם רדיו דלוק?
,אין לי רדיו!
26. עם טלוויזיה דלוקה?
,אול דה טיים! 27. לא ישנת יום שלם?
בארור..זה אחד הדברים היחידים שאני טוב בהם! 28. היית במחשב כל הלילה?
,היום זה יקרה ב"ה! 29. היית בחו"ל?
צרפת. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?
"אל דאג רן,מחר אתה תתחיל את הדיאטה!"
שיחת נפש עם עצמי! 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? של ביצפר! 32. חיבקת מישהו מפורסם?
33. הופעת על במה? בטקסים של מכבי צעיר!
34. גנבת משהו?
,דופלו,כשהייתי בכיתה ג' אולי! תפסו אותי! 35. תפסת טרמפ?
37. הלכת לאיבוד?
יש שם את עפררר!
39. נשברה לך שן?
40. עישנת סיגריה? חלילה,אני כולי טהור!
מה הדבר האחרון...
41. שאכלת? עוגיה!
42. שקנית? חלב נרא'לי... 43. ספר אחרון שקראת?
44. סרט אחרון שראית בקולנוע?
מהיר ועצבני-טוקיו דריפט!
45. הופעה אחרונה שהיית? בחיים לא! 46. דיסק אחרון ששמעת? כנ"ל. 47. שיר אחרון ששמעת? "נרדם על החולות" 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? "רעיה" זהבית פסי!
49. מה הדבר האחרון שהדפסת? פופפ...שנים שלא הדפסתי! 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? קשת טי-וי. 51. אדם אחרון שראית? מישו מהמשפחה! 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? הרבה זמן לא ראו אותי בוכה, אולי מ',לפני שנה... 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אבאמא. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אחותי! 55. אדם אחרון שצעקת עליו? הממ..דדדדדדדדאאאאאאאאאאאייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עליכם!
אהובים...
56. צבע אהוב? כחול ושחור! 57. סרט אהוב? עד עכשיו-מ"וע. 58. ספר אהוב?
59. זמר\ת\להקה אהובה? מאיה רוטמן,ועברי לידר! 60. דיסק אהוב? לא'דעע.. 61. שיר אהוב? יש הרבה!
62. תוכנית טלווזיה אהובה? טופמודל,האלופה!|כ-רגל|... אבל מכל הזמנים-
טלנובלה בע"מ!
63. מאכל אהוב? שניצל וצ'יפס! 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? משפחה. 65. מקצוע אהוב? לשון
66. זמן ביום? שעה 20:05! 67. ממתק\חטיף אהוב? קינדר בואנו
+תפוצ'יפס!
68. אתר אהוב באינטרנט? זה.באמא'שלי!
69. ערוץ אהוב? הוט 3! 70. קליפ אהוב?
העדפות...
71. אביב או סתיו? אביב!
72. קפה או תה? קפה!
73. כתום או צהוב? עדי צהוב!
74. טלפון או פלאפון? פלאפון,בארור!
75. סלקום או אורנג'? סלקום!
76. שוקולד מריר או חלב? חלב!
77. שיער אסוף או פזור? תלוי מה רמת כיעור הפנים! **הצד הזבל שבי משתלט עליי,לאאאאאאא!" 78. ירח או שמש? שמש!
79. קולה או ספרייט? קולה!
80. קור או חום? כ"כ קור!
81. אילת או חרמון? אילת!
82. עיינים ירוקות או כחולות? כחוקות!
83. קרמבו או גלידה? גלידה!
84. לילה או יום? יום!
85. דיסקמן או מערכת? מערכת!
86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית!
87. השיר שלנו או מיכאלה? כ"כ מיכאלה!
88. שחור או לבן? לבן!
89. לנקות או להשאיר מלוכלך? מלוכלך,שינקו אחריי! **סמיילי~מפונק~מאוד~מאוד~מתבקש~כאן!** 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? אם זה בלילה-אז פנים מול פנים! אם זה ביום-אז בטלפון!
,זו מין מחלה כזאת! 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם!!!!!!!!
92. פסטיגל או שיר נולד?
93. נעלי בית או יחפים? יחפים! 94. סבון רגיל או נוזלי? רגיל!
95. בצפר או צבא? לא'דעע...
ולסיום:

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo85.gifג'ולי,תהני!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

תחזרי עם חויות מהנות
על עצמך 1. שם:
2. גיל: 13 וחצי עוד מעט
3. מיקום בארץ: חור נידח בצפון........ האם אתה 4. מאחר הרבה?
5. עובד?
6. אוהב את המשפחה שלך?
7. אוכל מילקי? פעם ב....... 8. יש לך אובססיה\\\\סטייה? למישהו מיוחד
או כמה
9. אוהב חורף?
10. מבריז הרבה מביצפר?
11. מדבר הרבה בטלפון?
12. מקבל ציונים טובים?
13. כותב שירים\\\\סיפורים? לפעמים 14. משתדל לאכול בריא?
15. חושב על עצמך לפני אחרים? אולי 16. חוסך כסף?
17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? בגדים נחשבים שטויות...........? 18. מה הדבר שאתה הכי רוצה בעתיד? 19. קונה מתנות?
20. חושב שאתה בנאדם טוב? תשפטו אתם האם אי פעם 21. שיקרת?
והצטערתי על זה...
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?
לכלב שלי
25. ישנת עם רדיו דלוק?
26. עם טלוויזיה דלוקה?
27. לא ישנת יום שלם?
28. היית במחשב כל הלילה?
29. היית בחו"ל? נולדתי בחו"ל אז
30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? חציל
32. חיבקת מישהו מפורסם? נגעתי במישהווו מאוד מיוחדד
(כדורסלן) 33. הופעת על במה? טקסים בבית ספר,לא יותר מזה 34. גנבת משהו?
35. תפסת טרמפ?
איווו 37. הלכת לאיבוד?
38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? אוויר 39. נשברה לך שן?
40. עישנת סיגריה?
מה הדבר האחרון 41. שאכלת? דובדבנים 42. שקנית? חולצה 43. ספר אחרון שקראת? המדריך להתבגרות מוצלחת 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? רכבת לקוטב (סגרו לנו את הקולנוע בעיר
) 45. הופעה אחרונה שהיית? הופעות ביום העצמאות (....?.......) 46. דיסק אחרון ששמעת? של אבריל לאבין
47. שיר אחרון ששמעת? dream-he loves you not 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? unfaithful של ריאנה 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? משהו לאבא 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? ONE 51. אדם אחרון שראית? אבא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אחותי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? סבתא 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחותי
אהובים 56. צבע אהוב? כחול 57. סרט אהוב? ארמגדון, טומב ריידר
,רכבת לקוטב,יש הרבהה 58. ספר אהוב? הארי פוטר 59. זמר\\\\ת\\\\להקה אהובה? nickelback ,פוסיקאט דולס,ריאנה,אבריל לאבין,דימה בילאן 60. דיסק אהוב? של אבריל לאבין , בקסטריט בויס וביונסה 61. שיר אהוב? אנפייטפול של ריאנה , מרגיש אחר של סינרגיה 62. תוכנית טלווזיה אהובה? מגרש ביתי,מועדון לילה,כל כך רייבן
63. מאכל אהוב? סלט 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? כל המשפחה 65. מקצוע אהוב? כל מה שקשור למוסיקה\גרפיקה 66. זמן ביום? צהריים\ערב 67. ממתק\\\\חטיף אהוב? אין 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? ניקולודיון 70. קליפ אהוב? buttons העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? אסוף 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות
83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? MP3
86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות (אם יש כח...) 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? מה זה משנה 92. פסטיגל או שיר נולד? למי אכפת 93. נעלי בית או יחפים? 94. סבון רגיל או נוזלי? 95. בצפר או צבא? צבא ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 92+93+94 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?93 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?
99. האם נהנת לענות עליו?בערך 100. נראה לך שאכפת לי באמת אם נהנית לענות עליו או לא?

למעלה