AVriL AddiCt

New member
שלי../images/Emo210.gif

על עצמך 1. שם: שרונה 2. גיל:19 3. מיקום בארץ:מרכז האם אתה 4. מאחר הרבה?אמממ כן..חחח 5. עובד?שירות לאומי 6. אוהב את המשפחה שלך?כן 7. אוכל מילקי?כן
8. יש לך אובססיה\\\\סטייה? תוכים 9. אוהב חורף?כן
10. מבריז הרבה מביצפר?סיימתי כבר..אבל אז שהייתי אז כן די הרבה 11. מדבר הרבה בטלפון?לא 12. מקבל ציונים טובים?לא 13. כותב שירים\\\\סיפורים?לע 14. משתדל לאכול בריא?ממש לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי 16. חוסך כסף? לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?כן 18. מה הדבר שאתה הכי רוצה בעתיד? עבודה מסודרת,בית,ומכונית 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אמממ כן האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? לא 27. לא ישנת יום שלם? כן
28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן..בהודו ובאנגליה 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא
31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא
33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? בעע לא
37. הלכת לאיבוד?כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן..חחחחחחח 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה?לא
מה הדבר האחרון 41. שאכלת? מילקי 42. שקנית? תוכי..אתמול
43. ספר אחרון שקראת? התפסן בשדה השיפון..בבצפר..חחח וזה היה ליפני שנה בערך 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? מר וגברת סמית' 45. הופעה אחרונה שהיית? מפגש מעריצים עם נינט 46. דיסק אחרון ששמעת? פסקול של דוסון קריק 47. שיר אחרון ששמעת? אמממ לא זוכרת 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? אין 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? לא הדפסתי נראה לי כבר שנתיים 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? פורום תוכים 51. אדם אחרון שראית? אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? חברה שלי 53. אדם אחרון שחיבק אותך?אחי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אחי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אמא אהובים 56. צבע אהוב? ורוד
ושחור
57. סרט אהוב?טיטניק 58. ספר אהוב?מכשופות 59. זמר\\\\ת\\\\להקה אהובה? אבריל לאבין,נינט טייב 60. דיסק אהוב? avril lavigne-under my skin 61. שיר אהוב? everything i do-brian adams 62. תוכנית טלווזיה אהובה? יש המון..מכושפות,מגרש ביתי,סמולוויל,על טבעי,פלישה,השיר שלנו,טופ מודל 63. מאכל אהוב? פסטה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אחי 65. מקצוע אהוב? אמממ שהייתי בבצפר זה היה אנגלית..ותאטרון גם הייתי אוהבת אבל ליפני שנהיה לי פחד במה..פתאום..חחח 66. זמן ביום? ערב 67. ממתק\\\\חטיף אהוב? כיפלי בצל 68. אתר אהוב באינטרנט? פורומים של תפוז 69. ערוץ אהוב? יס סטארס 70. קליפ אהוב? אין לי מושג העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? קפה..אבל נס 73. כתום או צהוב? כתום
74. טלפון או פלאפון?פלאפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג'
76. שוקולד מריר או חלב? חלב
77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? שמש 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? גלידה
84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? אמ פי 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו
88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? בלי 92. פסטיגל או שיר נולד? שיר נולד..רק בגלל נינט
93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. בצפר או צבא? בצפר ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? "אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?" 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? אמממ כן וטוב שכך כי אני בשירות לאומי ומשעמם 99. האם נהנת לענות עליו?כעעע 100. נראה לך שאכפת לי באמת אם נהנית לענות עליו או לא? לע

SummerNightCity

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo32.gif../images/Emo176.gif

הפעם אתם באמת יכולים לראות שנעלמתי, אבל יש לי תירוץ להגנתי- הייתי בבי"ח. אבל עכשיו אני בסדר וזה מה שחשוב. ואני גם פה. :) ואני רואה שהילית עשתה סדר,
אז בכלל מעולה. רק רציתי שתדעו.. :)

randu

New member
דרו'ש? מה קרה לך?!

הכל בסדר? את כבר יכולה לתפקד כרגיל!?

L U Z I A

New member
סוף סוף בית.../images/Emo15.gif

על עצמך
1. שם: עדיין חם!! 2. גיל: 13. כמעט
3. מיקום בארץ: ת"א
האם אתה
4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? ברור
7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\\\\סטייה? לא 9. אוהב חורף? ברור
10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? ברור
. חחח סתם, אבל כן
12. מקבל ציונים טובים? ברור
. טוב הפסקתי! אבל הציונים שלי באמת טובים
13. כותב שירים\\\\סיפורים? כותבת יומן? 14. משתדל לאכול בריא? לא. סתם, אני מנסה
15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים
16. חוסך כסף? אכן! 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. מה הדבר שאתה הכי רוצה בעתיד? להיות מאושרת ולרקוד. 19. קונה מתנות? לימי הולדת... 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן. אבל זה שאני לא קונה מתנות סתם זה לא הופך אותי לבנאדם לא טוב!!
האם אי פעם
21. שיקרת? דה
נו, מי לא?
22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן... אבל רק כי הוא היה ממש מרושע
23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן. אבל רק במצבים שאני כועסת מאוד
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן. אבל גם, רק במצבים שאני כועסת מאוד.
. 25. ישנת עם רדיו דלוק? רדיו? לא. דיסק? כן
26. עם טלוויזיה דלוקה? כן, כשנרדמתי מולה......... 27. לא ישנת יום שלם? כן |לילהלבן| 28. היית במחשב כל הלילה? כן. עד שאבא שלי קם בחמש בבוקר ואמר לי לעוף למיטה. 29. היית בחו"ל? ברור
(הא!
) 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? נשבעתי? לא זוכרת אם קרה שנשבעתי שלא אוכל אוכל כזה או אחר. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא. אבל של אח שלי כן!
|גםנחשב| 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? ברור
(חחח מה, זה מתאים) 34. גנבת משהו? לא זוכרת כבר 35. תפסת טרמפ? לא!! 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? כן! זה טעים לאללה. 37. הלכת לאיבוד? כשהייתי קטנה אני וחברה שלי נאבדנו באיקאה
38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא
39. נשברה לך שן? כן. אבל רק אחרי שהיא נפלה
40. עישנת סיגריה? NEVER.
מה הדבר האחרון
41. שאכלת? מסטיק. 42. שקנית? מסטיק. 43. ספר אחרון שקראת? "דקירת סכין"/"כמו דקירת סכין" משו כזה... 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? עידן הקרח 2?
45. הופעה אחרונה שהיית? הופעת סיום שלי במחול!!
46. דיסק אחרון ששמעת? האנק מובלי. כמה צפוי! 47. שיר אחרון ששמעת? השיר האחרון בדיסק
48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? לא אחד מסויים. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה אחרונה שהייתי צריכה להגיש. אז, עוד בימי בית הספר........ 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? מדגישומטיק
51. אדם אחרון שראית? אח שלי. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא? 53. אדם אחרון שחיבק אותך? חברה שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי
אחרת. 55. אדם אחרון שצעקת עליו?
|לבאהובים
56. צבע אהוב? הכל. חוץ מאפור. וירוק קקי. 57. סרט אהוב? מולין רוז' 58. ספר אהוב? וואי. כל ספר טוב שקראתי, נקרא אהוב. 59. זמר\\\\ת\\\\להקה אהובה? נו, קולדפליי? 60. דיסק אהוב? האנק מובלי. ודוקי. וקייס צ'וייס (זה נראה כ"כ נורא בעברית. אבל למי יש כח אנגלית?) 61. שיר אהוב? המון 62. תוכנית טלווזיה אהובה? לוידעת 63. מאכל אהוב? המון 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? משפחה
65. מקצוע אהוב? מתמטיקה 66. זמן ביום? כל היום. אבל בעיקר אחר הצהריים כי יש אוויר נעים כזה והאור בחוץ יפהפייה. 67. ממתק\\\\חטיף אהוב? שוקולד? 68. אתר אהוב באינטרנט? הטופ מודל
69. ערוץ אהוב? 3, אני מניחה 70. קליפ אהוב? לוידעת. העדפות 71. אביב או סתיו? 72. קפה או תה? 73. כתום או צהוב? 74. טלפון או פלאפון? 75. סלקום או אורנג'? 76. שוקולד מריר או חלב? 77. שיער אסוף או פזור? 78. ירח או שמש? 79. קולה או ספרייט? 80. קור או חום? 81. אילת או חרמון? 82. עיינים ירוקות או כחולות? 83. קרמבו או גלידה? 84. לילה או יום? 85. דיסקמן או מערכת? 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? 87. השיר שלנו או מיכאלה? 88. שחור או לבן? 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? 92. פסטיגל או שיר נולד? 93. נעלי בית או יחפים? 94. סבון רגיל או נוזלי? 95. בצפר או צבא? ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? 99. האם נהנת לענות עליו? 100. נראה לך שאכפת לי באמת אם נהנית לענות עליו או לא? די נמאס לי
אולי אחר כך אענה

Access M

New member
עונהה

על עצמך 1. שם: גיא 2. גיל: 17 3. מיקום בארץ: מודיעין האם אתה 4. מאחר הרבה? משתדל שלא... 5. עובד? כרגע לא אבל מחפש עבודה למישהו יש הצעות? 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? לא ממש 8. יש לך אובססיה\\\\סטייה? אמממממממממ....לא נראה לי:/ 9. אוהב חורף? מאודדדד 10. מבריז הרבה מביצפר? בערך.. 11. מדבר הרבה בטלפון? כן:p 12. מקבל ציונים טובים? חחחח תלוי במה?:p 13. כותב שירים\\\\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? משתדל זאת מילה יפה.. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? ממש לא 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. מה הדבר שאתה הכי רוצה בעתיד? להיות שחקן:) 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אמ...נראה לי שכן.. האם אי פעם 21. שיקרת? שקר לבן:/ 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן:/ והייתי טיפש:S 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן:/ 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? הרבה פעמים:p 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? כל יום כמעט 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן פעמיים הולד-->טיול בר מצווה והשנה בפולין משלחת בית סיפרית 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן:) ואפילו כמה פעמים 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן:) 33. הופעת על במה? הרבה פעמים:) ואפילו הופעתי בפסטיבל הצגות:) והרשימה ארוכה.. 34. גנבת משהו? יש מצב... 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא 37. הלכת לאיבוד? כו 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?כן 39. נשברה לך שן?כן 40. עישנת סיגריה?כן מה הדבר האחרון 41. שאכלת? כריות 42. שקנית? לידידה שלי דיסק של הראל מויאל בגלל שהיא עברה טסט:) 43. ספר אחרון שקראת? אמ....נראה לי זה היה אידפוס המלך.. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? פוסידון סרט גדול:) 45. הופעה אחרונה שהיית? של שירי מימון נראה לי 46. דיסק אחרון ששמעת? אין לי מושג אני שומע באי פוד:/ 47. שיר אחרון ששמעת? Helena Paparizou - Mambo 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? אותה תשובה מלמעלה 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? סיכומים בהיסטוריה לפני חודשיים לבגרות:S 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? נראה לי וואלה 51. אדם אחרון שראית? אח שלי למטה במטבח 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכר.. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא אתמול לפני שהיא הלכה לישון:) 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? ידידה שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אח שלי:) אהובים 56. צבע אהוב? כחול, צהוב, שחור 57. סרט אהוב? המסור 1/2 58. ספר אהוב? אין כרגע:/ 59. זמר\\\\ת\\\\להקה אהובה? אין משהו ספציפי 60. דיסק אהוב?כנ"ל למה שרשום למעלה 61. שיר אהוב? אין כרגע 62. תוכנית טלווזיה אהובה? זה לא ברור? הטופ מודל הבאה ויש עוד הרבה.. 63. מאכל אהוב? מלוואח:p 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? 65. מקצוע אהוב? תיאטרון:p 66. זמן ביום? אחר הצהריים 67. ממתק\\\\חטיף אהוב? במבה/ביסלי 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? 3 70. קליפ אהוב? העדפות 71. אביב או סתיו? לא משנה לי:/ 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? צהוב 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? ספרייט 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? שניהם יפות:| 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? איפוד:p 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? שניהם 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה:p איףףף איזה נוסטלגיה 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או שיר נולד? פסטיגל 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. בצפר או צבא? בצפר ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? כן 99. האם נהנת לענות עליו? כן היה נחמד 100. נראה לך שאכפת לי באמת אם נהנית לענות עליו או לא? כן :)

למעלה