חדשים בפורום

gopy4

New member
../images/Emo124.gifשאלום!!!!

אני חדש כמו שאתם רואים... אז אני אספר קצת על עצמי: אני בפורום סאות'פארק בתפוז, בפורום יצפאן ואני מת על אד אד ואדי (הם מגניבים....)

Stillwater

New member
היי אנשים!

אני חדשה כאן! קוראים לי ענת, בת 17 מרה"ע. טוב לדעת שיש פורום לסדרות המצויירות שכולנו כ"כ אוהבים אה? בכל גיל, בכל זמן, בכל מצברוח תמיד יש חשק לראות סדרות מצויירות! ואיזה כייף שהחזירו עכשיו את היה היה בערוץ לוגי? סידרה למדתי ממנה המון!!! מה בקשר לאלה החיים? משהוא יודע אולי אם מתכוונים להחזיר גם את זה?

בייגעלי

New member
אנשנושים../images/Emo70.gif

היי
אני חדשה ואני חולה על סדרות מצוירות, ויש לי אח בן 24 שיושב ורואה איתי וזה ממש כיף. אהה... אני בת 12 מרמה"ש, ובזמן האחרון אני התחלתי להוריד שירי ילדים ושל סדרות בכמויות {אדון שוקו, הקוסם מארץ עוץ, בימבה, קטקטים [אחד האהובים עליי], הדרדסים, פלפלת, המומינים, שאלתיאל קוואק, הבית של פיסטוק [גם אחד מהאהובים], ועוד מלא שירים יפים וטובים ואני פשוט יושבת ושומעת אותם... זה נשמע לי כזה אחלה פורום
אז.... הקונה מטטה {מלך האריות, שיר של טימון ופומבה שאני שומעת עכשיו...} נ.ב. חולה על קרטון נטוורק ועל הסדרות הישנות והטובות של ערוץ אחד
למרות שאין לי בעיה עם הסדרות של ערוץ שש, הפיג'מות אחלה, ועוד כל השאר... נ.ב. 2 קוראים לי 'לי' שכחתי להגיד...

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif

ספרי קצת על עצמך..
. לי קוראים נעה <נועית- בתור שם חיבה
> ואני בת 13. אני אוהבת מאוד סדרות מצויירות ובמיוחד המומינים

Stillwater

New member
אני לא יודעת מה תווך הגילאים אבל...

משהו זוכר אולי את הסידרה הדובשנים? עם אפי הארנבת?

אנדרו15

New member
יא אני

(ניראה לי) היתה שם ארנבת עם מחרוזת חרוזים על האוזן נכון?

Stillwater

New member
כן!!!

זאת אפי! היה לי אפילו משחק כזה של גלידריה שלהם, עם בובות.

אנדרו15

New member
יא(אני אוהב את המילה הזאת עם אפשר

ליקראו לה מילה) יש לי סט של ציפית(גם לכרית וגם לשמיחה) וסדין ומהצד השני של הציפית של הכרית אפשר ליצבוא את אותו ציור שיש מהצד השני איזה חמוד זה:(הישתגעתי או משו?חמוד?)

biziko

New member
שלום.

שלום ענת. גם אני חדש כאן ובפורומים בכלל וגם אני שמחתי לגלות את הפורום הזה. וכן, בערוץ לוגי יחזירו לא רק את "היה היה: אדם", הם יחזירו גם את "החיים", ואת "היה היה: ממציאים", ו"היה היה חלל" ועוד תכנית "היה היה" שברח לי השם שלה.

גם אני חדש ../images/Emo9.gif

ולפי מה שאתם רואים אני חולה על המומינים.. פשוט אין כמוהם
אני גם מעריץ נלהב של סרח מהמומינים
קיצ'ור מקווה להינות פה..ואם מישו יכול אז שיעלה תמונות בבקשה

BjiJiNaaA

New member
ברוכים הבאים לשניכם! ../images/Emo140.gif

אני יהלי ואד אד ואדי חמודים ^____^

למעלה