חדשים בפורום

מעינית

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif

קוראים לי מעיין ואני בת-8 ושלושה חודשים,אני אוהבת סדרות מצוירות,בעיקר נילס הולגרסון
,המומינים ושאלתיאל קווק

אממ..

אתם יכולים לקרוא לי בטי ואני בת 15(חח.. נראה לי אני הכי גדולה פה..) אני מתל אביב ואני אוהבת מאוד סרטים מצוירים לפי דעתי זה הדבר המקסים ביותר שאי פעם נוצר וגם אני אוהבת את המומינים הלב ומשפחת סימפסון...

ב ס ל י

New member
שולם!!../images/Emo42.gif

אני נעמה אבל ככווללםם!!! קוראים לי ביסלי, אני כמעט בת 12 מהוד השרון, אני מאוד אוהבת סדרות מצוירות, העיקר יפניות ,כמו: דרגון בול Z
, יוגי הו ועוד.

ל א ק י

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo41.gifחדשים בפורום../images/Emo41.gif../images/Emo175.gif

ברוכים הבאים
תהנו בפורום

שלום לכולם!!

אני לא יודעת מה הטווח גילאים פה אבל אני בתור ילדה (שזה לא לפני הרבה זמן) ראיתי מלא טלויזיה ויש מלא תוכניות שאני לא זוכרת איך קראו להם ולהסתכל בתמונות בגלריה ופה העלו בי מלא זכרונות התוכנית שהכי שנאתי הייתה של נילס אבל השיר היה יפה הייתה תוכנית של פר כתום כזה שנראה לי שקראו לו מוש ואת זה אהבתי מלא ועוד מלא מלא אני חולה על מצוירים! גם היום.. אז אני מקווה שתקבלו אותי כאן..

Shai Felton

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif

אני שי, אני בת 15 תהני פה
קוראים לזה מוש השור

תודה...

חשבתי שכולם גדולים.. אני רואה שלא! מזל... יש למישו במקרה תמונות של הנסיכות מהאגדות של דיסני? כמו סינדרלה שלגיה וכו'

מעינית

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo95.gif

התוכנית השנואה עליך היא נילס?!?!?!??!!
,אני ירצח אותך!!!!!, זו התוכנית הכי הכי הכי הכי הכי שווה בעולם!!!!!!!!!!,ומוש מוש השור זו סתם תוכנית גרועה!!!!,אךךךךךך
,מה שאני יעשה לך

תרגעי....

זאת רק דעתי ואמרתי שמוש השור הייתה אהובה עלי אבל לא רק היא!! ונילס היה מעצבן

i hate

New member
היי כולם!

קוראים לי שירן אני בת 15 וחצי ואני ממש אוהבת לראות סדרות מצויירות..זה התרופה הכי טובה למצב רוח רע. ובאתי להתנחל לכם בפורום

למעלה